Lahm na cestě k United?

18.12.2007, 08:27
Aktuality
Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson sice není příznivcem zimních nákupů, přesto v lednovém přestupním termínu nějakou posilu do klubu nejspíš přivede. Momentálně se hodně mluví o Philippu Lahmovi z Bayernu Mnichov.

Podle deníku The Times se Rudí ďáblové chystají oznámit rekordní ekonomické výsledky za poslední rok a také se budou snažit získat posilu na kraj obrany. Siru Fergusonovi se nejvíc zamlouvá příchod krajního beka Lahma.

Manchester totiž na kraji obrany i přes nabitý kádr tlačí bota. Levou stranu si sice přisvojil Patrice Evra, napravo je situace o poznání horší. Gary Neville se dostává z dlouhodobého zranění a Wes Brown, jeho záskok, odmítá prodloužit smlouvu, takže v létě s největší pravděpodobností Old Trafford opustí.

Čtyřiadvacetiletý Philips Lahm je schopný hrát na obou krajích obrany. Patří k oporám Bayernu Mnichov a také německé reprezentace. Přestup může ztížit jednání s Bayerem, který svého hráče nebude chtít pustit lacino. Stejně jako se nelehko vzdával v létě jiného obránce Owena Hargreavese, za něhož United nakonec zaplatili 25 milionů liber..

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sááákra. Alex se toho vůbec nebojí . Lahm je dobrej, ale nebyly by si potom oba kraje obrany moc podobný ...? Evra je malej, rychlej, útočnej. Lahm je jeho kopie na druhý straně ... Mohly by z toho být problémy při standartkách. Přecejenom je tam z vysokejch už jenom stoperská dvojice a Carrick. Jakž takž hlavičkovat umí už jenom Cristiano

Reagovat
Devil

Na tom neco bude . Mas pravdu ze mimo stoperu Carricka a Oshea kterej moc nehraje a par dalsich tam chyby trochu cm. na vic. Ale na druho stranu Rooney je dravec , kterej se v hlavickovem souboji prosadi svou silou , Tevez uz par golu taky hlavou dal takze bych v tom zas takovej problem nevidel . Kazdopadne jestli se prestup Lahma dotahne do konce a prestoupi na Old Traffort tak to bude jen dobre .

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze lahm je postavou uplne stejnej jako g.neville...a kdyz hral gary tak ty standartky taky zadnej problem nebyly ...si myslim ze spravnej krajni bek by mel vypadat jako lahm (mensi,technik,rychlej)...peace

Reagovat
Devil

Souhlas !!! Trochu me tam chyby centry do vapna z prave strany co serviroval Neville !

Reagovat
TomikK

Lahm me oslovil nejvic na mistrovstvi sveta - podle me jeden z nejlepsich hracu, kvuli nemu sem obcas zafandil i nemecku, a to jinak nedelam! Na Old Trafford by se hodil, Gary je buh, ale preci jenom vek nezastavis a ty zraneni se kupi. Tohle by byl vybornej nakup a nebal bych se ani ty vejsky, on to dozene jinde a na standartky muzem stahnout nekoho zepredu Alexi bojuj o nej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný takový, pěkně zůstaň v Bayernu, ManU nabídneme Sagnola.

Reagovat
smazaný uživatel

bude dobrou posilou pro Man.Utd.ale kdoví...

Reagovat
smazaný uživatel

este nedavno mal nakrocene do Barcy..

teraz neviem co je lepsie aby bola Barca Trosku deravsia v zadu a o dost lepsia do predu alebo aby to zostalo takto

teda nvm mozno by som ho doprial Barce aj ked kto vie mozno sa dozadu pri svojom veku hodne zlepsi a potom by bol pre nu prinosom..

Sire ber ho radsej ty

Reagovat
Kapřík

Tak tohle není dobrá zpráva. ManU by spíš mělo dát větší šanci Bardsleymu a pro Bayerm by jeho ztráta byla velká škoda.

Reagovat
Devil

Bardsley je skvelej hrac ale Neville a Lahm jsou prece jen o neco kvalitnejsi hraci nez on .

Reagovat
daewa

Chyba v článku: Owen Hargreaves je záložník, sice defenzivní, ale rozhodně ne obránce. Dál stál 18 milionů liber, ale nejspíš tam mělo být 25 milionů eur.

K článku: Jsem fanda ManU, takže k tomu mám, co říct. V posledním týdnu spatřilo světlo světa nespočet zaručených zpráv o přestupu do ManU.. nejdříve Nicky Shorey, Gaby Agbonlahor, David Villa, Karim Benzema, teď Lahm. Všechno jsou to nesmysly novinářů. I když mi tento přestup přijde nejreálnější, tak se jen zteží odehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká spekulace a mě tohle baví

Reagovat
TomikK

Kdyby novinari nespekulovali, tak tady nemusi bejt diskuse, protoze by nebylo o cem diskutovat. Ligy se hrajou o vikendu a pres tyden ticho po pesine!!! Takze i kdyz treba nejde o zarucenou zpravu, me ta predstava ze lahm bude na jare kopat za Man zlepsila hned rano celej den!

Reagovat
smazaný uživatel

jo lacino ho urcite nepustime

Reagovat
smazaný uživatel

Brown stejně nakonec prodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá pr*el autor článku? Prej Hargreaves je obránce To je magor,ja ho teda neviděl v obraně,když hrál!! Je to defenzivní záložník,ale rozhodně ne obránce

Reagovat
Devil

Mas recht obrance to neni je defenzivni zaloznik , ale v obrane uz si parkrat zahral a dokonce uz i za Manchester . Myslim ze to bylo proti Boltonu kdyz Alex stridal Ferdinanda , Brown se presunul na stopera a Hargreaves dohraval na prave obrane !

Reagovat
smazaný uživatel

je to obranca !!!!lavy moze hrat aj na pravo a ja som ho uz tak videl hrat ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z budoucich tahounu Nemcu ...velmi dobry krajni bek..a jeden z nejlepsich ofenzivnich beku ala Roberto Carlos :)...na svete....jen maly zrust je jeho minus...hezka strela z dalky...Ale v Man Utd...je vzdycky tezke se prosadit...a Patric Evra...je velmi dobry taky a ma asi vic zkusenosti...a na anglickou ligu se holt tezko zvyka...ale rad Lahma uvidim pryc z Bayernu ....Man Utd mu da stokrat vic....

Reagovat
irik

a do prdele to se nesmi stat !!! prijdem o budouciho kapitana !!! a dyt je to opora v bayernu ma prvni posledni tak doufam ze united posle nekam

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO JE TEDA PECKA. ALE MYSLÍM ŽE TO TAK HORKÝ NEBUDE UVIDÍME

Reagovat
irik

tohle nam alex nesmi udelat !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zasranej lahm on a manchester ?? ... nikdy buzerant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

njnnn nakej bayern chtel bych videt match bayern vs man u by je daly jak nic hovada zasrany nemecky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele