Lafata dal gól Schalke, role náhradníka ho však mrzela

22.10.2015, 22:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Kang & Kodos

No jo, hráč akorát pro naší ligu, v Evropě nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožák, letos v základní skupině jen 2 góly z 3 zápasů a loni jen 5/5..

Reagovat
Kang & Kodos

Ale loni to bylo většinou proti Slovanu, to byl tým tak na Intertoto

Reagovat
kalla

Reagovat
Uwe háže buly

trapák, a proti Chelsea a Malmo se taky zrovna nevytáhnul.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ThePigFeathers

Já se vůbec divim, že ho Sparta koupila! Za ty prachy a tak málo gólů to je hrůza! Lafata ven ty si lojza tvl

Reagovat
Mrvinho

Já bych řekl že tu Lojza bude někdo jinej tvl

Reagovat
San Iker

Jaj, dneska bylo naprosto logický, aby nehrál od začátku, to náš trenérskej štáb náhodou vymyslel skvěle, nepostavil bych to líp

Reagovat
Liquid

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
OnderCZ

A Lafatu mám já osobně rád, ale vyloženě nesnáším hráče, co odehrají většinu času, pokud jsou zdraví a když je trenér nenasadí od začátku nebo si je dovolí posadit třeba v 60. minutě, tak brečí a dělají uražené, že tohle nejde. A hned v další větě zmíní něco o soudržnosti v týmu. Pokrytci a chtěl bych je vidět, jak by vydrželi třeba půl sezony čekat na svojí šanci na lavičce a zápas co zápas prokazovat, že na to mají. To jen k tomu jeho vyjádření, že "ho to mrzelo a že fotbal dělá kvůli takovým zápasům...".

Reagovat
Kang & Kodos

Prostě řekl, že ho to mrzelo, ale že chápe, proč hrál Fatai místo něj.

Reagovat
San Iker

No tak v rozhovoru pro ČT si dovolím tvrdit, že to "chápu, proč hrál Fatai" určitě neřekl...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale to, že ho to mrzí, taky neřekl.

Reagovat
San Iker

No tak když s úšklebkem řekne "kvůli takovýmhle zápasům fotbal hraju", tak je docela jasný, že ho to hodně ne mrzí ale sere...ale já mám pocit, že slovo mrzí řekl, a nebo minimálně přitakal Kalousovi nebo komu...

Reagovat
OnderCZ

Tak jasně tenhle rozhovor pořád beru s rezervou, je to přepis od ČTK, naživo jsem ten rozhovor neslyšel, ale za tím co píšu si stojím. Neříkám, že takový Lafata je, pro mě to byl vždy sympaťák. Jen prostě tohle jednání od určitých hráčů je na pováženou a existuje to na všech úrovních.

Reagovat
San Iker

No docela mě tím nepříjemně překvapil no. Řekl bych, že tam možná hraje roli i jakási uraženost, protože mu končí smlouva, a možná Sparta váhá, jestli prodloužit nebo ne (a za kolik). Přišlo mi to už z nějakýho rozhovoru, kterej jsem někde zachytil, že ho to s tou smlouvou sere. Lafata je skvělej na určitý zápasy (asi většinu zápasů, co Sparta za sezónu odehraje), ale přesně na takovýhle zápasy je třeba tam mít typologicky jiný hráče no...(stejně jako třeba v Malmö, v Bernu apod.)

Reagovat
Lifted

hrozný hovno... večer jsem na čt viděl rozhovor a nic takovýho neřekl... jen řekl, že ho mrzí, že nemohl hrát od začátku na Schalke před takovou kulisou, ale že to tak bylo poskládaný a on o tom věděl už dýl... takže s rolí náhradníka počítal... Vůbec nemlel něco o tom, že si stěžoval koučovi

Reagovat
goodbay

Pořád je to kapitán.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych poděkoval třem hráčům, a sice Dočkalovi za kokotsky rozehranej roh, ze kterýho byl brejk. Matějovskýmu, kterej se na ten brejk pro jistotu vysral. A Krejčímu, kterej si jel to svoje celej zápas

Překvapil mě Costa, Jiráček a výborně zahrál Fatai, ačkoliv tam to takový překvapení není

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Mr.Mike

i Konaté hrál pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

to solicko v prvni puli bylo nadherny

Reagovat
Uwe háže buly

Máme v základu 3 negry, to je základ úspěchu.

Reagovat
Lifted

za negra

Reagovat
smazaný uživatel

Za kazdyho negra jeden palec dolu?

Reagovat
Zizou

Jako žolík by mohl ve Spartě ještě příští sezonu zůstat. Ale z repre okamžitě ven, už na to nemá a není pro ni absolutně žádným přínosem.

Reagovat
goodbay

Kdo na to z účtočníků má? Nadávalo se na Baroše, na Lafatu i na Necida. To, že se mu to v Holandsku povedlo, to neberu. Protože ten jejich styl nám vyloženě sedí.

Reagovat
Zizou

Tak kvalitní útočníky teď bohužel postrádáme. A přiznávám, že jsem se možná trochu unáhlil. Jako hráč na lavičku by na Euro asi ještě jet měl. Tahle role by mu možná sedla více. Do základu bych ale určitě postavil někoho mladšího a hladovějšího. Škoda měl poslední dobou výbornou fazonu a teď se začlo dařit celkem i Necidovi. Mně se Lafata prostě poslední zápasy v repre absolutně nelíbil a nevěřím už v jeho nějaké vzkříšení. Je to prostě starý myslivec.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemá zapotřebí, aby mu tady každej nadával, když ho Vrba nedokáže pořádně využít.

Reagovat
Zizou

No nevím, jestli on vůbec nějak využít ještě jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele