LA LIGA - SOUHRN 10. KOLA

06.11.2005, 01:36, aktualizováno 07.11.2005, 11:34
Aktuality
V desátém kole La Ligy potvrdila Osasuna Pamplona vedoucí pozici, když zvítězila v baskickém derby v San Sebastianu. Druhá je po výhře v Getafe Barca, třetí po úspěšném duelu se Zaragozou Real Madrid. V castellónském derby porazil Villarreal Valencii, cenné body veze Mallorca z Cádizu. Sevilla se rozešla s Atlétikem Madrid bez branek, Bilbao remizovalo na Espanyolu a je stále poslední.


Tabulka:
1. Osasuna Pamplona1180316:1124
2. FC Barcelona1164127:1122
3. Real Madrid1170422:1121
4. Celta Vigo1162314:1120
5. Villarreal CF1154218:1219
6. Sevilla FC1145210:617
7. Deportivo La Coruňa1145214:1217
8. Getafe CF1152417:1617
9. Valencia CF1144315:1516
10. Real San Sebastian1151516:2116
11. Atlético Madrid1143411:1015
12. Cádiz CF113448:1113
13. Málaga CF1133515:1412
14. Real Mallorca1133511:1912
15. Racing Santander112546:811
16. Real Zaragoza1117312:1510
17. Real Betis112458:1810
18. Espanyol Barcelona112367:149
19. Deportivo Alavés111559:168
20. Athletic Bilbao1114611:167


Příští kolo
11.11.2007
Deportivo La Coruňa - Racing Santander
Recreativo Huelva - Osasuna Pamplona
Getafe CF - FC Barcelona
Real Betis - Real Zaragoza
Real Valladolid - Levante UD
Real Madrid - Real Mallorca
UD Almería - Atlético Madrid
Valencia CF - Real Murcia
Villarreal CF - Sevilla FC
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao


Tabulka střelců

10 - Eto'o
7 - Ronaldo, D.Villa
5 - Raúl, Baiano
4 - Ronaldinho, Román, José Mari, Riki, Guiza, Kovačevič, Nené, Salva Ballesta, Oliveira, Diego Milito, Arango
3 - Juanma, Luis García, Nihat


Autor: Radek Nosil

Komentáře (140)

Přidat komentář
antimadrista

Ještě aby vyhrála Barca, Betis, La Coruňa, Real a Cadiz neprohrál a 2 litry jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Betis a Depor těžko, měls dát radši Vigo

Reagovat
antimadrista

Já jim věřim

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

PAMPLONAAAAAAAAAAA OLEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KDE JE BARCELONA A REAL?????????????

Reagovat
Mr.Jindros

Uvidis po sezone ze Pamplona bude za obema.

Reagovat
HOST*yarda

Zdar, tak se blíží Vánoce a já si říkal, že zmermomocním Ježíška o satelit... Kdopak z vás se v nich vyzná? Můžete mi nějaký doporučit? Pro příznivce šp.ligy to bude mít i pozitivní dopad, protože pak si budu stopro jistý všemi penaltami či ofsajdy Díky

Reagovat
Mr.Jindros

Začni věřit Dusíkovi a satelit nepotřebuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim, ze yarda radsej zainvestuje do toho satelitu

Reagovat
HOST*Verca

a teď sis snad jistý nejsi???

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych si ho měl teď pořídit, tak ti pak proferuju, jestli už nebude pozdě

Reagovat
antimadrista

Satelitní přijímač dreambox

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, dík, někdy to projednáme, protože zrovna tvůj názor jsem chtěl slyšet

Reagovat
antimadrista

Jako vážně, chytneš tam co chceš, kterejkoliv zápas Realu nevyímaje.

Reagovat
HOST*yarda

Tentokrát ti věřím, někdy dáme osobku, chtěl bych o tom vědět víc.

Reagovat
antimadrista

Jo jasně nebo můžem po icq.

Reagovat
HOST*smilic

stejne ligu vyhraje real madrid...

Reagovat
HOST*Verca

vyhraje!:-)

Reagovat
antimadrista

cha chá

Reagovat
smazaný uživatel

cim to je??

Reagovat
HOST*yarda

Moc Basků

Reagovat
HOST*Vincent

ztrátou formy u opor (Yeste), zranění u zkušených hráčů (Etxeberría, Urzáiz), či zatím neotrkaností (Llorente), trenérem. Do dvou měsíců jsou ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady máme výstavní zářez Zaragozy .

Chtěl bych vyjádření merenguese, jak se mu líbí tohle vítězství. Po výhře Barcy nad Malagou z darované penalty se mi smál, že mě taková výhra musí těšit . Chtěl bych znát jeho pocity po tomhle madridským podvodu . Dvě pentle za pět minut , to už je výkon i na Real . Jen bych chtěl vědět, jestli by foukl sudí i třetí, pokud by ju Carlos zase zazdil . Podle mě určitě

Reagovat
HOST*yarda

Nechci ti ani připomínat, kde ještě Zaragozu zařízli... Výhru jsme si zasloužili, mě ty penalty taky serou, už kvůli následným kecům... Mimochodem, tys ty zákroky viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Zásah, potopena, ... neviděl, ale třepu se na to, až ten tyátr uvidím, podle toho, co jsem si o tom přečetl a podle toho, co nám referoval doktor, tak tu bude zase k popukání

Proti Zaragoze nám sudí foukl spornou penaltu, to jo. Ale taky jsme ještě museli srovnat, což se povedlo už normálně, takže si myslím, že to zářez nebyl. Zářez je, když proti někomu foukne sudí dvě vymyšlený pentle za pět minut (a na to, že jste byli v tomhle zápase mírně lepší, vám sere pes; na to se ve fotbale nehraje, a buď za to rád, protože by byla Barca opravdu neporazitelná. Už ani nevím, kdy proti nám byl někdo herně lepší )

Reagovat
smazaný uživatel

No faktem je, že nejblíž golu byla i tak Zaragoza, která nastřelila dolní část břevna a chyběly jen milimetry (to jen k tomu zaslouženému vítězství od yardy).

Reagovat
HOST*yarda

U vás je prostě každá penalta v prospěch Madridu a priori blbě písklá a každá proti Barceloně diskutabilní... Hlavním šiřitelem tohoto tvrzení je právě Dr.Kyslík. Ten argument, že za lepší hru si zaslouží tým vyhrát jsem si, jak si spravně komentoval, vypůjčil od vás

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale něco jinýho je být o chlup lepší, což je váš případ a být o hooodně chlupů lepší, což je případ Barcy .

Reagovat
HOST*yarda

Nech si chlupy na p.če od kance. Jedna střela do břevna a nanejvýš dvě další na bránu proti sedmi nebo osmi našim střelám o něčem taky svědčí...

Reagovat
HOST*Verca

no podle mě teda ne....a jak ZASE zazdil? První zazdil Robinho...druhou Carlos proměnil a kdyby ji taky zazdil...tak ať rozhodčí odpíská klidně další....! Navíc důležité jsou 3 body, které Real získal...a za rok už to řešit nikdo nebude, jak je získal.A kdyby se měly řešit veškeré sporné situace v zápasech, tak by se nic jiného nedělalo...no holt někdo má hodně času zabývat se tím, vidˇ?

Reagovat
HOST*Mára

sory Verčo,ale už radši nepiš Tohle úplně nesnášim at klidně pískne další,když ani jedna nebyla To seš frajerka

Reagovat
antimadrista

Co chceš? Vždyť fandí Realu, ble

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je. To je tzv. madridský pohled na věc. Je jedno, jak, ale hlavně když vyhráli. Ať se celej svět třeba po.ere, hlavně, když má Madrid 3 body . O tom tady píšu už dlouho. Oni si to arogantní jednání ani neuvědomují. U nich je to prostě normální . Ale abych se přiznal, tak v yardových slovech dnes byl znát už i zlomek pokory a náznaky, že mu současný nadržovací stav nevyhovuje, což kvituju a chválím. Vyderžáju, pionýr yarda, vyderřáju (doufám, že jsem nerozzlobil nějakého ruštináře, ruštinou totiž nevládnu )

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak to říkáš, "madristický pohled"

No ale čemu se divím, když všem tady je jedno, jak se vyhrávali tituly v minulosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme tady klidně udělat anketu mezi ostatními návštěvníky, kdo tady má arogantnější fanoušky Všechny hádky se točí jen kolem vás. Real vypadne s Juve a je klid. Barca vypadne ZASLOUŽENĚ s Chelsea a vy tady na ni celý rok hážete špínu a smějete se jí za každou prohru. Vy jste fakt ti správní a čestní. A když tě to tak zajímá, tak ty penalty proti Zaragoze, to byl velkej hnus.

Reagovat
HOST*yarda

Merengues na Hrad! Merengues na Hrad! No, ale na Špilas by možná stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji a tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadli zaslouženě s Chelsea, ty jsi normální chudák, to snad není možný. Oba zápasy jsme my ti, co se snaží hrát fotbal, my kteří by bez naprosto nesmyslného golu postoupili a ty řekneš tohle.

Ale musím se sá msebe znova zeptat, co se divím? Někdo, kdo posuzuje jakéhokoli hráče na hřišti jen podle toho, jestli dá gol nebo ne, je spokojen s tím, že jeho klub byl vládní gol a dost titulů bylo s vládní pomocí, někdo, kdo když se přestane dařit, tak týmu přestane fandit (viz loni, nebo mě ještě napadá jeden případ) , od něho se opravdu nedá čekat mnoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pořád nediv, už mě to unavuje. Nebýt trapného vyloučení Drogby, tak jim snad gól nedáte dodnes. A na Stamford Bridge jste přijeli jako nějací žáčci, kteří ani nepochopili, že hrají pohárový zýpas a ne nějakou huráligu, kde můžou útočit bez zabezpečené obrany.

To co jsi napsal, jsou buď věci, které jsem v životě nenapsal a ty, které jsem napsal, jsem myslel tak, abych tě naštval. Což se mi daří. Ale nevymýšlej si prosím. Já taky netvrdím, že Barceloně fandíš jen kvůli tomu, že nesnášíš Madrid a přízeň k ní tady jen předstíráš. To už jsi ale opravdu jak děcko ze základky

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno, co jsem tam napsal mám do tebe (hodnocení jen podle golů, fandění komu se daří...) .

A hurá fotbýálek se nám dařil, taky jsme díky němu do 80. minuty psotupovali, to ti nějaku chází...a nevím, že by Drogba v tom druhém zápase nějak chyběl v obraně.

Jsi hrozně naivní, furt jak jsme to tam prokaučovali a tak, ale nějak it ušlo, že to bylo až do kocne zápasu anrposto otevřené a nebýt nesmyslného golu, tak s tím hurá fotbalem postoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já netvrdím, že Chelsea byla v tom dvojzápase lepší. Jenom si myslím, že postoupila zaslouženě, protože nebyla horší. My jsme taky mohli plakat, jak jsme doma drtili Juve a že oni nás na Delle Alpi zdaleka tak nepřehrávali. Výsledkem bylo to, že my jsme to uznali, narozdíl od vás. Vy jste se museli hádat a hádat a Chelsea to vracíte doteď.

Góly jsou pro mě (u útočníků!) to nejdůležitější, ale kde jsi vzal, že je hodnotím JEN kvůli nim? To bych se taky nemusel celou sezonu dívat a pak jen na konci říct, ty zůstáváš, ty taky a ty vypadni.

Ohledně fandění nemám problém, fandím nám 8,5 roku, z toho měsíc tak, že jsem se tolik nenervoval kvůli výsledkům. To už je ale hodně dávno. Jinak to celou dobu pozorně sleduju, nevím, co mám dělat víc. Snad jen jezdit na zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

No to, že to hodnotíš JEN podle golů, jsme usoudil z tvé věty, která zhruba zněla takto "vadí mi, když chválite Messiho a on ani nedal gol".

K té Chelsea, nasraní jsem byli kvůli té kurevsky sporné ituaci u golu, který neměl platit...kdeybychom prohráli jiným normálním golem, tak jsme nasraní, určitě si tu zanadáváme, že Chelssea jsou betonáři, ale tím to končí a nebudem tvrdit, že postoupila nezaslouženě.

Reagovat
HOST*yarda

Já vím že se opakuju, ale na Chelsea jste nedostali jenom JEDEN gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jsme jich tolik, že nám to na postup stačilo, dokud nepadl tam ten nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jste to vzpomněli,tak pár slov:Chelsea nastoupila na Barceloně s naprosto destruktivní taktikou,která jí mohla vyjít nebýt spravedlivého(ze strany rozhodčího) a zároveň nesmyslného(ze strany Drogby) vyloučení.Všichni vykládali,jak hrála Barca super fotbal,ale na gólovky si nějak nemohli vzpomenout,protože tam skoro žádné nebyly.Jinak bez té červené to klidně mohlo skončit 0:3 a do Anglie jste jezdit nemuseli.Před zápasem na Stamford bridge jsem si myslel,že si to Barca pohlídá a dá branku z nějakého brejku.Oni tam vletěli,jako by prohrávali o 2 branky a tak se jim to za chvilku povedlo.Pak dala Barca 2 góly ze situací,které ani nebyly šance a znovu byla na postup.Jenže znova ta samá chyba.Zbytečně se hnát do útoku v takové situaci je sebevražda.Nakonec se zrodil brejk,ze kterého byl roh,který zkončil tím nesmyslným gólem.Myslím,že kdyby tohle udělal Valdés tomu protihráči,Collina by foukl penaltu.Ale i přes tuto křivdu jste si to prohráli sami.

Reagovat
HOST*yarda

Tak teď sis to zavařil... Uvidíš sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nás nezajímá, proč bychom nemohli hrát útočný fotbal, když bychom tím postupovali (a jak si sám přiznal, gol byl nesmyslný).

Všichni naivní taktika a tak a my jsme s ní nebýt jak si sám přiznal neplatného golu vyřadili Chelsea. Tak jakápak taktika...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jste si tím vaším útočným fotbalem vytvořili šancí?Na územní převahu se nehraje už vůbec!Taktika je to,co potom předvedl Liverpool.Protože pokud by jste nechali hrát Chelsea,která není(nebyla) schopná do plných vytvořit nic,mohli jste tam vyhrát 3:0 a bylo poklizeno.Jak jsem psal ten "gól" navazoval na brejk Chelsea.Těžko jde pochopit,jak může mužstvo,které má postupový výsledek pustit soupeře do brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ten brejk nevyužijí, tak proč ne (znovu opakuju, sám si řekl, ež gol být neměl)...

A co sem pleteš šance? Hráli jsme natolik útočně, že jsem adli dva goly, které nám zaručovali postoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem se opravdu pobavil.Co sem pletu šance?Hrajete krásný útočný fotbal a nevytvoříte si ani tolik šancí jako Chelsea,která hraje hnusný beton.A ty dva náhodné góly z ničeho,to je super výsledek.Kéž byste takovou produktivitu měli vždycky,že?A mimochodem nejsi to náhodou ty,kdo tady vždycky brečí,že Barca dala 5 tyček a měla dalších 8 tutovek a stejně nevyhrála?Ale nejlepší je ta věta:Když ten brejk nevyužijí,tak proč ne... Tohle přece nemůže napsat nikdo,kdo rozumí fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova: Když jsme hráli tak naivně útočně, tak jaktože jsem neměli šance? (na tyčku si jsitě nepamatueš, co bych o tebe čekal ), pokdu jsme netlačili, jaktoež to byla naivní útočná taktika? Když to byla naivní útočná taktika, jaktože bychom nebýt neplatného golu (jak si sám napsal) postoupili? Jak je možné, že by Barca s naivní taktikou a bez šancí a s hroznou obranou nechávající brejky, jak je možné, že by tento tým nakonec tu Chelsea vyřadil? (nebýt nepaltného golu, jak si sám napsal).

Jak vidíš, máš ve svých tvrzeních zmatek, jedno vyulučuje druhé, stačí myslet, než něco napíšeš a třeba už ti to zapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dáme nějak dohromady:zbytečně jste se hnali do útoku,což nebylo vůbec účinné(minimum šancí) a navíc riskantní směrem dozadu(brejky Chelsea).Na tu tyčku si samozřejmě pamatuju a byla to snad jediná gólovka na Stamford bridge.Na Nou campu jste kromě gólů neměli taky dohromady nic.Pravda je,že vás poškodil rozhodčí,ale do téhle situace jste se dostali sami.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je přesně ono, já si ten zápas narozdíl od tebe přesně paamtuju a situace, kdy měl před sebou Etoo prázdnopu bránu v stoprocentní tutovce si narozdíl od tebe taky pamatuju, to už máme dvě VYLOŽENÉ šance na gol plus dva goly a to prosím na hřišti Chelsea, mně to přijde dost dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku do toho zasiahnem Bolo to takto:

doma pre vás OK

v Londýne ste zaspali úvod, dostali tri kusy, potom ste sa vzchopili ( všetka česť ), znížili, ale nakoniec rozhodla podľa teba sporná situácia o vašom vyradení.Bohužiaľ pre vás, v Anglii sú takéto situácie bežné, a preto sa to ani za faul neráta.Ja si tiež myslím, že faul nebol.Takže suma sumárum:prehrali ste si to sami tým, že ste na úvod zaspali a potom už len chytali "zajaca za chvost".A inak neviem, dokedy to chcete ešte riešiť

Reagovat
HOST*yarda

Vasquezi, snažíš se marně, věř mi...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme žádného zajíce nechytali, my jsme ho chytli ještě v prvním poločase, tohle by sis měl uvědomit, celý druhýž púoločas chytala zajíce Chelsea Gol být neměl, o tom nebduem debatovat, nehledě na to, že to byla jediná šance Cheslea v druhé půlce (to jen tak mimochodem).

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi pripomínaš niekedy vášho premiéra. Počul som, že jeho taktika je taká, že dovtedy presadzuje svoje argumenty až ostatných unaví a tí mu odkývajú hocičo

Reagovat
HOST*yarda

Teď jsi trefil hřebík na hlavičku, Vasquezi... Navíc hocičo mi připomíná šp.slovo "hocico", což charakterizuje přispivatele rovněž trefně. Znamená "rypák"

Reagovat
smazaný uživatel

To prase mi nepřipomínej.

Tady není ptořeba nikhoo unavit, když řekneš, že jsme celý zápas jen chytali zajíce, a přitom to byal Chelsea, kdo musela 50 minut dotahovat, tak to uzavírá vše.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, práve som kapituloval.

Reagovat
HOST*yarda

Vyděržáj se říká, tos neviděl Pelíšky? A nasral jsi mě stejně, páč jsem v pionýru nikdy nebyl A mimochodem s tím vítězstvím za každou cenu se koukni, co říkali tví souvěrci po zápase s Málagou

Reagovat
smazaný uživatel

No kurňa to víš, že jsem viděl Pelíšky ( ). Po zápase s Malagou co já vím, tak jsme přiznali, že to byl Ronaldinhův tyátr (udělal to sice tak perfektně, že to fakt nešlo ani poznat, že se ho ani nedotkl, ale byl to humus a psal jsem tohle i tam, takže klídek )

Reagovat
HOST*yarda

Tví souvěrci nerovná se ty

Reagovat
antimadrista

Jsem zvědavej, jak by si reagovala v případě, že by v Clásicu rozhodčí odpískal pencly v náš prospěch, která být neměla

Reagovat
HOST*

no to bych reagovala velice špatně a myslela bych si svoje, stejně tak jak vy si to myslíte o Realu....ovšem zajímalo by mě, jak byste si ty barcelonské penalty zdůvodnili vy...?: to by to bylo určitě právem, že?No holt, každý jsme nějaký a každý fandíme někomu....a jak už to v životě chodí, ne vždy jde všechno tak jak si představujeme a né vždy je vše spravedlivé!!!

Reagovat
antimadrista

Rozdíl mezi vámi a náme je ale ten, že my přiznáme, když ta penalta je špinavá.

Reagovat
HOST*halama

(to byla ironie-pozn. autora)

Reagovat
antimadrista

????

Reagovat
HOST*halama

Já myslim že to je pravda, ty penalty sem neviděl ale štve mě že kvůli tomu mají katalánci tolik keců, to rači remízu .

A eště sem nikoho z vás, když rozhodčí pomohl Barce neviděl napsat že vám připísknul. Taky řeknete nanejvýš že byla sporná nebo svedete řeč na Real....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.....naprosto souhlasím s halamou:-)no a u tebe antimadridisto bych opravdu chtěla slyšet přiznání, když by měla Barcelona tzv. špinavou penaltu....

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte srandu? Prosím, mrkněte se an diskuzi k zápasu s Malagou, tam to píše úplně každý barceloňák, to je přesně ono, jste tu první den (nebo možná víc,, pak se ale nedá omluvit to, že jste tu malagu nezaregistrovali) a hend děláte chytré.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď Kyslíku reaguješ na koho?

Reagovat
antimadrista

No.. ty si tu jak dlouho? 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

bože, já se musím zastat antimadristy s kyslíkem, fakt to tam přiznali (to asi díky tomu kouři co dostali ode mě minulý rok za toho Ronaldinha )

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to jsi hochu zklamal....na plné čáře:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ty wogo, tak tohle si teda nezasloužím, i když vím že to myslíš ve srandě, žádné pokrytectví...

Reagovat
antimadrista

Viz dole od kolegů vysvětleno

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne...člověk se učí takže, no a vidím, že začnu fandit Osasuně nebo Bilbau... nebo se tu snad najde někdo, kdo se bude chtít příst i na toto téma?

Reagovat
smazaný uživatel

z Realisty Baskem????? tak to je slušný

Reagovat
antimadrista

Teď nejsem v obraze

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kyslíku, uznávám pravdu a žádám trest smrti a aby pro příště bylo jasno já si na chytrou nehraju, já už se tak narodila

Reagovat
antimadrista

No jo madristický geny povrchnosti a v sobě nezapřeš, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši zarytej antimadridisto....no nezapřu...ty zase nezapřeš chybějící geny smyslu pro humor...což je v tomto případě hodně smutnej příběh...

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsem se při tvém příspěvku smíchy popukal

Reagovat
HOST*Verca

to nebylo k popukání, to bylo k zamyšlení. Holt u některých je to myšlení problém

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív je to o smyslu pro humor, později to o humrou není ale o zamšlení, ženská, co neví co chce, to je to nejhorší

Reagovat
antimadrista

A takový jsou všechny

Reagovat
smazaný uživatel

bacha nato, znalci promluvili

Reagovat
antimadrista

Se nemusíte předvádět Poprvý se tu objevila nějaká holčina a jste z ní všïchni vedle

Reagovat
HOST*yarda

Zatím se předvádíš nejvíc ty

Reagovat
HOST*halama

Ženská nikdy neví co chce ale nedá pokoj dokud to nedostane...

Reagovat
antimadrista

Já to myslel úplně vážně.

Reagovat
HOST*yarda

Buď k dámě trochu slušnej kurva, ne? A řeči o povrchnosti? Zrovna ty seš myšlenková hlubina sama

Reagovat
antimadrista

Ty tady vidíš nějakou dámu?

Reagovat
Mr.Jindros

Jak holka nepříde na první rande v barcelonském dresu nemá u antimadristy šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Verca

by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby snad na rande někdo přišel v dresu Realu Madrid..to by jej Antimadridista rovnou zastřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

utratil jako škodnou

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě jak si antimadrista teda představuje dámu

Reagovat
antimadrista

Určitě ne jako fanynku Realu Madrid

Reagovat
HOST*yarda

Kurva, ty dneska fakt perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*halama

To je horší než bejt rasista

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jseš trochu mentál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som dočítal túto úchvatnú diskusiu a musím sa priznať--som nadšený. Koľko úsilia dokážu vyvinúť naši neprajníci, len aby počuli to priznanie To, že penalty nemali byť a že rozhodci nám nadržiavajú.úúúfff.

Som rád.Úprimne.Znamená to totiž, že im na tom priznaní záleží a teda poťažmo im záleží aj na našom pohľade na vec. Som poctený, ale priznať sa nemôžem.Za prvé som to nevidel a za druhé je to jedno a neni dôvod v mene Realu sa koriť, keď k Barcelončanom sú rozhodci zhovievaví už dlhodobo. V Clasicu bude rozhodca aj tak nestranný, tam sa uvidí, kto je lepší

Reagovat
antimadrista

Nestranný? Jak můžeš tvrdit, že bude nestranný?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože žiadny rozhodca neni taký blbý, aby takýto zápas niekomu prihrával.

Reagovat
HOST*yarda

Oni ti to culos vysvětlí po zápase, buď jak pomohl nám, nebo jak uškodil jim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,co se furt rozčilujete.Jednou Madristé a podruhé Barcelóňáci.Vždyť ve Španělsku je každá druhá penalta nesmyslná.Nejenom v zápasech vašich mužstev,ale i jiných.Když jsem se ptal kámoša,jaké byly ty penalty,řekl obyčejné španělské.Prostě rozhodčí jsou jedni z nejslabších v Evropě.Chvílemi mi připadá,jako by to měli přikázané pískat takové nesmysly.Častokrát jsem totiž viděl,že se v zápase kopaly 2 nesmyslné penalty,každá na jedné straně.

Reagovat
antimadrista

Jako s těma rozhodčíma to je špatný, nicméně tam u vás se zas neútočí, takže nic pískat nemůžou..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že tam padá víc branek a nemusí to být z vymyšlených penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii je suverénně nejvíc odpískaných penalt. Jenže to většinou penalty opravdu jsou, mají tam kvalitní rozhodčí.

Reagovat
HOST*halama

Tak podíval sem se na ten komentář k zápasu s Málagou a musím přiznat tam přiznáváte že to Ronaldinho nafilmoval, hlavně jiri-fcb, Kyslík až pod nátlakem okolností a hodně neochotně . No jinak se všem dotčeným omlouvám ale trest smrti žádat nebudu protože nehodlám zemřít rukou katalánce kvůli vymyšlený penaltě.

Jo a Kyslík by opravdu mohl mít vážně víc smyslu pro humor když neni shopnej přenést přes srdce vtípek evidentně myšlenej ze srandy.

Reagovat
HOST*

Jo a antimadrista to samý, viz výše...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl směšný, tak to beru, ale ono to takhle ani nešlo poznat, že to byl vtípek

Reagovat
antimadrista

No jasně.

Reagovat
HOST*halama

no možná tam byl ten aby to došlo i vám

Reagovat
HOST*Verca

na važná témata píšu do jiných diskusí Takže pro příště to vtípek opravdu byl a když někdo nechápe, tak mu není pomoci....

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip alá nova mě vskutku pboavit nemůžou

Reagovat
HOST*Verca

aha, já netušila, že až tolik se skrývá ve mně talentu

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud chcete vidět fotbal živě na Galaxii, tak posílejte SMS ve tvaru "GS mezera Z" - dáváte svůj hlas variantě přímého přenosu španělské ligy od 19:55 a poté NHL ze záznamu.

Takže GS Z na číslo 900 0 610 (sice to je za 10Kč, ale pár SMS tam pošlu...)

Oni by snad klidně dali NYRangers-Carolina...

Reagovat
ronaldinho_10

Nebo pokud budete hlasovat, tak radši možnost GS X na číslo 900 0 610

Znamená, že od 19:05 půjde NHL a po první třetině LIVE zápas REAL-BCA... Sice v NHL trvá třetina občas neuvěřitelně dlouho, narozdíl od nsší ligy, ale snad to do 20:00 stihnou. Většina lidí co znám posílala SMS na tuto možnost. Takže asi ta, o které jsem psal hned nemá šanci... Maximálně by se podělili hlasy mezi obě a pak by vyhrála třetí - POUHÝ ZÁZNAM EL CLASSICA!!! Takže pro jistotu GS X!!!

Fakt by bylo zlý nevidět tento zápas...

Reagovat
ronaldinho_10

Od 19.05 živě NY Rangers-Carolina. Po 1. tř. živě Real Madrid-Barcelona. Poté záznam NHL. Hlasů: 10

Od 19.05 živě celé utkání NY Rangers-Carolina. Real Madrid-Barcelona ze záznamu od 21:30. Hlasů: 18

Od 19.55 živě celé utkání Real Madrid-Barcelona. NY Rangers-Carolina ze záznamu od 22:00. Hlasů: 31

Tak zatím vede možnost "GS mezera Z", takže hlasujme pro ni, náskok není tak velký. Z toho jsem tam poslal 8nebo 9hlasů, takže pokud máte zbytečný kredit... Mě už došel, ale jestli se to vyrovná, tak ještě nějakou korunu obětuju. Lístky na stadion jsou dražší...

Reagovat
antimadrista

Jestli Galaxie nebude vysílat v přímim přenose tenhle zápas, tak s ni skončim. O tom by se vůbec nemělo diskutovat!

To je samozřejmost

Reagovat
HOST*merengues

To je fakt neskutečný. Posranýho Jágra můžeme vidět 90x za sezonu

Reagovat
HOST*yarda

S Clásicem souhlasím, ale na Jardu nešahej Lepší hokejista v Čechách nebyl

Reagovat
HOST*merengues

Já uznávám jen věrné Brňáky Jožku Černýho a Jardu Jiříka

Reagovat
HOST*yarda

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Brno, jedině Brno, jedině Brno KOMETA!!!

Reagovat
HOST*yarda

Pche, nejlepší je Kladno, to ví přece každý... Kladno, to je to město Kladno... Kometa už dávno zapadla do horizontu zapomnění

Reagovat
smazaný uživatel

Jožka Černý, to je matador, toho uznávam aj ja.

Reagovat
HOST*V.

hmmm....tak to je asi poprvé, co se shodnu s Antimadridistou a spol. no s Galaxií taky skončím....stejně jak jsem to před časem udělala s Eurosportem,jen by mě někdy zajímal, jací hňupi o tom,co se bude vysílat rozhodují...no ale jestli má vyhrát Barca, tak se klidně na ten hokej podívám..

Reagovat
ronaldinho_10

Už jsem poslal asi 20SMS, tenhle zápas prostě nesmí chybět...

Reagovat
antimadrista

Tak což o to,já bych to viděl na Maďarech Sport HU, ale tady jde o princip.

Reagovat
smazaný uživatel

přinejhorším to pude o dvě hodiny později, to snad není tak zlé....

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, našu výhru nad Barcou si v kľude môžem vychutnať aj okolo polnoci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele