LA LIGA - PREVIEW 7. KOLA

21.10.2006, 10:37
Previews
Real Madrid přivítá na svém hřišti Barcelonu. Celé španělsko je na nohou. Hosté jsou otřeseni po nevydařeném výkonu na Chelsea, Real zase má co napravovat po prohře s Getafe. Druhá Valencia hostí Osasunu Pamplona, Atlético Madrid jede na půdu La Coruňi, Sevilla hraje s Gimnastikem Tarragona.

El Clásico se hraje v neděli ve 21 hodin. Realu bude chybět v posledním kole vyloučený Ronaldo, zraněni jsou stále Salgado a Cicinho, naopak Guti, Beckham i Reyes už budou fit a připravení hrát. Barca zase může nasadit uzdraveného Puyola, do hlavního města pro zranění neodcestoval kromě Eto´a ještě Belletti. Ronaldinho bude navíc útočit na rekord, když zatím ve třech zápasech na Santiago Bernabeu dal celkem tři góly, čtyři se tam ještě žádnému blaugranas vstřelit nepodařilo.

Tři zápasy se hrají v sobotu, Villarreal s Levante a Riquelme bude hrát stý zápas za žlutou ponorku, Zaragoza Betis (který nemůže pro trest nasadit Sobise) a La Coruňa Atlético Madrid (Seitaridis, dlouhodobě i Petrov a Maxi). V neděli hostí Valencia Osasunu a kromě Vicenteho a Gavilána je nepravděpodobný i start Edua, hostům bude chybět Corrales, Miloševič vynechal páteční trénink. Bilbao hraje s Vigem, Espanyol se Santanderem, Mallorca se San Sebastianem (bez Rivase), Huelva (Bautista) s Getafe. Sevilla hostí Gimnastic a tomu bude chybět pravý bek Ruz.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele