LA LIGA - PREVIEW 14. KOLA

09.12.2006, 10:35
Previews
Sevilla hostí Real Madrid a jen vítěz tohoto střetnutí zřejmě udrží krok s doposud vedoucí Barcelonou. Neočekává se totiž, že by Katalánci měli ztratit body v domácím utkání se San Sebastianem. O návrat na vítěznou vlnu se bude proti La Coruňi snažit Valencia.

Zápas mezi Sevillou a Realem Madrid je šlágrem sobotního programu. Celek z hlavního města je oslaben o Cannavara, který se zranil na tréninku po střetu s Van Nistelrooyem, v disciplinárním trestu je Diarra. Ne zcela fit jsou Helguera s Bravem. Do stoperské dvojice se pravděpodobně postaví Pavón, do středu zálohy Guti a o místa na křídlech se podělí Robinho, Reyes a Beckham. Na hrot je kromě Van Nistelrooye k dispozici i Ronaldo, který se uvedl dvěma brankami v LM. Sevilla má problémy v obraně, když s otazníkem jsou starty Escudého, Dragutinoviče, Aitora Ocia či forwardů Navase či Fabiana.

V druhém sobotním zápase hostí Barca San Sebastian a hosté mohou jen překvapit. Na místo zraněného Márqueze by se měl posunout Thuram, do zálohy opět Motta, Deco a také s Werderem lehce zraněný Iniesta. Baskům chybí zraněný Díaz de Cerio a také Felicio a Skoubo. Valencia hostí v neděli La Coruňu a do zápasu by se mohl dostat po dlouhé době také Albelda, k dispozici by měl být i Villa. Deporu bude chybět záložník Cristian Hidalgo.

Bilbao (bez Adurize a Murilla) hraje s Huelvou, Celta Vigo s Villarrealem, Getafe s Betisem. Tarragona (Juan Díaz) hostí Levante, Pamplona (Josetxo, Raúl García) Mallorku (Jonás), Santander (Munitis, Žigič) Zaragozu a Atlético Madrid Espanyol (Riera).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele