LA LIGA - PREVIEW 12. KOLA

25.11.2006, 10:06
Previews
I dvanácté pokračování La Ligy nabídne zajímavé zápasy. V sobotu hostí Barcelona Villarreal, v neděli přijede na Mestallu za Valencií Real Madrid. Dobrý fotbal se dá očekávat i v zápase mezi Celtou Vigo a Zaragozou.

Barca v úterý snadno odvrátila blamáž hrozící v Lize Mistrů a bude hájit první příčku tabulky. Márquez, který získal v týdnu španělské občanství, je zraněný a přepustí místo stopera Thuramovi. Zraněni jsou též Eto'o, Saviola, Messi a Motta, do kádru se naopak vrací Belletti. Velké problémy se sestavou má i soupeř z Villarrealu. Ke zraněným Piresovi a Gonzalovi se nyní přidal i Nihat, Riquelme dostal volno a bude asistovat v Argentině u narození třetí dcery.

Real Madrid přijede do Valencie oslabený o potrestaného Gutiho a poskládá zřejmě sestavu se dvěma křídly Robinhem a Reyesem. Mnohem větší problémy má Valencia, série zranění nekončí. S Olympiakosem se zranil Villa, na pátečním tréninku Morientes s Tavanem a jejich start v nedělním duelu je na vážkách. Omilostněn je naopak Silva, v základu zřejmě nastoupí Baraja i Vicente.

Tabulkou stoupající Atlético Madrid hostí poslední San Sebastian, Betis Espanyol (bez Moisése), Getafe Levante (Alvaro, César), Gimnastic Mallorku (Varela), Celta Vigo Zaragozu, Pamplona La Coruňu (Lopo), Santander Huelvu a Bilbao Sevillu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak moro by měl být

Reagovat
HOST*Terry

Jak Tipujete A.Madrid - San Sebastian?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě s drtivou převahou domácích

Reagovat
HOST*Jiří Štádler

MOJE TIPY:

BILBAO -FC SEVILLA 0:1

VALENCIA -REAL MADRID 2:1

SANTANDER -HUELVA 3:1

OSASUNA -LA CORUNA 2:0

VIGO -ZARAGOZA 0:2

TARRAGONA -MALLORCA 1:1

GETAFE -LEVANTE 1:0

BETIS SEV. -ESPANYOL 2:1

ATL.MADRID -SAN SEBAST. 3:0

BARCELONA -VILLARREAL 0:0

.. tak jsem zvědavej, kolik toho vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

BILBAO-SEVILLA 0:1

VALENCIA-REAL 2:2

SANTANDER-HUELVA 2:1

OSASUNA-LA CORUNA 0:0

VIGO-ZARAGOZA 1:1

TARRAGONA-MALLORCA 0:0

GETAFE-LEVANTE 1:0

BETIS- ESPANYOL 2:1

ATLÉTICO-SAN SEBASTIAN 2:0

BARCELONA-VILLARREAL 3:1

taky jsem hodně zvedavěj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele