LA LIGA - PREVIEW 11. KOLA

18.11.2006, 11:52
Previews
Šlágrem tohoto kola je zápas mezi Sevillou a Valencií. Zatímco Sevilla útočí na nejčelnější příčky, Valencia v současnosti bojuje spíše sama se sebou. Real Madrid hraje doma s nebezpečným Santanderem, Barca jede na Mallorku. Zaragoza může potvrdit dobrou formu v zápase s Tarragonou.

Sevilla je oslabená o zraněného Jesúse Navase, proti bývalému týmu nastoupí gólman Palop. Hosté mají největší problémy s postem levého obránce, kde bude muset nastoupit buď mladý Cerra, či Curo Torres. Zdravotní problémy nově nepustí pravděpodobně na hřiště též Davida Navarra a Edua. Připraveni už ale budou Baraja s Vicentem, když prvně jmenovaný má velkou šanci na základní sestavu, do rodného města se vrací hrát proti úhlavnímu rivalu Joaquín, Tavano v nominaci opět chybí.

Santanderu se proti favoritům zatím daří, Real nečeká vůbec snadný zápas. Navíc proti němu stane bývalý hráč Munitis jako podpora hrotovému Žigičovi. V obraně navíc bývalý stoper pusinek Rubén. Merengues budou hrát v obvyklé sestavě a také za zesnulou legendu Ference Puskáse. Chybět bude zraněný Beckham a nikdo neví, kde bude, zda doma či na svatbě Toma Cruise. V dresu Mallorky proti Barce také nastoupí bývalí hráči Blaugranas. V obraně Fernando Navarro, v útoku hostující Maxi López. Barce budou chybět zranění Eto'o, Saviola a Messi, také Edmilson, Belletti a Iniesta, pro trest též Motta.

Espanyol hostí Bilbao, Levante (bez Alexise a Alvara) Atlétiko Madrid, za první výhrou se bude hnát San Sebastian proti Betisu. Huelva hraje s Osasunou Pamplona (Corrales), Villarreal s (José Mari) Getafe, Zaragoza (Diogo, Gabi Milito, D'Alessandro) s Tarragonou a La Coruňa s Vigem (Tamas).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Historie se opakuje, už nám na zápas chybí znovu sedm hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

šest...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně pět...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom čtyři, ne? Edmílson, Iniesta i Motta můžou, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jé no jé, na edmilsona jsem zapomněl.

Reagovat
Shevchenko

vy jste fakt fandové, začínáte na sedmi a končíte na čtyřech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru jako provokaci

Reagovat
HOST*Tavo

Jo pravda, Edmílson a Iniesta jsou už fit. Ale Mottovi LFP zrušila tu červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, příště zkuste něco povídat, že odvolávají jenom nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já tady nechci oxygenovat, ale ta červená pro Mottu byla fakt nesmyslná. Tam žádnej faul, dokonce ani kontakt nebyl. Tohle byl 100% Zaragoza simul, Portugalci, Italové, Henry a Cristiano Ronaldo by mohli závidět. (i když v tom výčtu bych měl jmenovat taky někoho od nás, ale srdce mi to nedovolí)

Reagovat
smazaný uživatel

Vaya coartada precoz y además contra Mallorca!

Reagovat
HOST*

Kvůli návštěvě sobotní svatby herců Toma Cruise a Katie Holmesové hrozí fotbalové hvězdě Davidu Beckhamovi konflikt s trenérem Realu Madrid Fabiem Capellem. Bývalý kapitán anglické reprezentace sice svolení k cestě do Itálie od vedení klubu dostal, kouč ale prohlásil, že se má Beckham místo večerního ligového utkání se Santanderem věnovat individuální přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda, tak ať jde, už ho nepotřebujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho Capella nebo Beckhama?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Když je zraněnej a svoje si odtrénuje, tak no problem

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že slíbil, že to dožene další dny?

Reagovat
smazaný uživatel

A to má jako trénovat celý den, zvlášť když je zraněnej? Nevím, v kolik ta svatba je, pokud poletí ráno, tak potrénuje večer a naopak. Zase z toho nedělejte aféru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele