Kvůli násilnostem se v Itálii nebude o víkendu hrát Serie B

12.11.2007, 20:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*andy conceicao

v Itálii bude vždycky nějaký problém. Doufám, že serie A se bude hrát

Reagovat
-Kopy-

Souhlas s Nedvědem.

Reagovat
smazaný uživatel

s Buffonem ne?

Reagovat
-Kopy-

On to vlastně řekl, Buffon...

Reagovat
HOST*

Je to smutny...

Reagovat
smazaný uživatel

je dobře, že ten Platiniho návrh smetli ze stolu!

Reagovat
HOST*bruce

stejně z toho ti Italové nakonec udělají to co vždy - jen další polovičaté řešení, vlk (media) se nažere a koza (Serie A) zůstane celá.....Show Must Go On....

na to aby se s tím opravdu něco udělalo, tak by v Italii museli žít angličané a ne italové....

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sa musis uspokojit s tym, ze v Anglicku ziju Anglicania a nie Taliani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

ty si taky za trest nekdy

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu. Debil, kterej už jednou něco udělal a bylo mu to prokázáno, musí mít doživotní zákaz na fotbal. Jinak se nehneme z místa.

PS: Kdyby šlo o mě, tak bych tomu dobytkovi ještě připsal k náhradě všechny moje výlohy z jeho řáděním, tzn. případný pokuty, tresty, náklady na řízení, náhrady škod. A kdyby idioti, co dělaj bordel viděli, že nějakej jejich kámoš má zaplatit tolik, že na to bude dělat příštích 5 - 20 let, tak by si taky dali pohov, si myslím ...

Reagovat
smazaný uživatel

tady uz nejaky domluvy a smírný řešení nepomuzou,podle se musi udelat radikalni rez.Jestli zase na par kol zavrou stadiony tak se to na prvni pohled zase na par tejdnu,mescu uklidni ale bude se to opakovat.

Reagovat
HOST*dropy01

doufám že se tim neinspirujou fanoušci Sparty, jsou na to dost blbí.....

Reagovat
HOST*

Ja vim je to problem ale myslim si ze on sam by si to tak nepral a ze strany tech politiku vsak vite co tim myslim.

Reagovat
HOST*Kubas

Chlapíci a ženy, pokud tu jsou! Víte, co to je, když čekáte první v řadě na lístky u San Sira na zápas Inter - Lazio. Už se těšíte na to, jak budete své eura utrácet za lupeny a v tom se dozvíte, že se nebude hrát kvůli úmrtí fanouška? Skoro jsem se tam rozbrečel...

Reagovat
HOST*bary72

V Itálii se ještě nepoučili, spousta lidí zná jen dobře své práva, ale povinnosti a zodpovědnost jdou mimo ně. Aby se předešlo stále se opakujícím primitivním výtržnostem je nutná tvrdá represe se vším všudy !!! Doživotní zákaz vstupu na stadion, veřejné odsouzení, finanční postih, ...!!! Samozřejmě s většími či menšími obměnami to platí také pro naši republiku. Víc než samotný fotbal by měli postihy a zákazy dopadnout na konrétní skupiny pseudofans.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele