Kvalifikace MS (Evropa) - preview barážových odvet

19.11.2013, 08:22
Previews
Dnes večer budeme znát poslední čtyři evropské účastníky světového šampionátu v Brazílii a spousta práce čeká na domácí týmy. Chorvatsko si z Islandu přivezlo bezbrankovou remízu, další tři celky pak budou dohánět manko - hodně složité úkoly čekají na Švédsko, Rumunsko a Francii...
Rumunsko - Řecko  (úterý 20:00)
Přetěžký úkol stojí před rumunskými reprezentanty. Po nepovedeném vstupu do barážového dvojzápasu v Aténách nyní musí na domácí půdě porazit Řecko minimálně o dva góly. Jen tak se po šestnácti letech probojují na světový šampionát.

Páteční klání, které celý dvojzápas otevřelo, skončilo 3:1 pro domácí Řeky. Rumunsko tak v Bukurešti potřebuje vyhrát minimálně o dvě branky, což bude nesnadná šichta. Jejich soupeř je známý svoji houževnatostí a propracovanou obranou. V deseti kvalifikačních utkáních ostatně inkasovat jen čtyři branky - tři z nich navíc na půdě ofenzivně vynikající Bosny a Hercegoviny.

Hlavní zásluhu na dobrém vstupu Řeků do baráže má kanonýr Konstantinos Mitroglou, který se může chlubit excelentní formou. Ve zmíněném klání vsítil dva góly a jen tak potvrdil svoji fazonu. Od srpna v dresu klubu a reprezentace nasázel soupeřům dvaadvacet branek ve dvaceti zápasech.

I přes výbornou výchozí pozici však favorit dvojutkání nehodlá nic podcenit. "Sníme o účasti na šampionátu v Brazílii a pro splnění toho snu uděláme všechno. Jedeme do Bukurešti s cílem zvítězit. Budeme přemýšlet, jako kdyby první duel skončil 0:0," burcuje před zápasem Mitroglou. Jeho tým se bude v odvetě muset obejít bez záložníka Kostase Katsouranise, který v Aténách uviděl již třetí žlutou kartu od začátku kvalifikačního cyklu.

Mnohem větší problémy s poskládáním sestavy však bude mít trenér Rumunska Victor Piturca. Zcela se mu rozpadl střed zálohy, kde nebudou moci nastoupit suspendovaní Alexandru Bourceanu a Costin Lazar. Místo tradičního 4-2-3-1 by tak rumunský lodivod mohl postavit ofenzivnější variantu se dvěma podhrotovými záložníky - může však nastoupit i defenzivnější, ale neprověřený Hoban. Otazník visí nad startem obránce Chirichese, jehož zlomený nos by měla vyztužit maska.

Další neznámá je na pozici brankáře. Tam totiž v prvním klání chyběla stabilní jednička Ciprian Tatarusanu a mezi tři tyče se postavil Bogdan Lobont. "Mrzí nás, že jsme v prvním zápase zklamali naše fanoušky," uvedl zkušený gólman. "Každý z nich si však může být stoprocentně jistý, že do odvety dáme všechno a budeme bojovat do úplného konce," dodal s entusiasmem.

Jeden z nejdůležitějších zápasů v kariérách rumunských fotbalistů začne ve dvacet hodin středoevropského času a život mu vdechne srbský sudí Milorad Mažić.
Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Matel, Goian, Chiriches, Rat - Cocis - Torje, Stancu, Grozav (Hoban), Tanase - Marica
Řecko - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Torosidis, Sokratis, Siovas, Holebas - Tziolis, Karagounis, Maniatis - Salpingidis, Samaras, Mitroglou
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chorvatsko - Island  (úterý 20:15)
Těžký úkol stojí před islandskými fotbalisty - po domácí remíze 0:0 se silným Chorvatskem musí uhrát dobrý výsledek na Maksimiru, chtějí-li poprvé v historii postoupit na mistrovství světa. I přes horší výchozí pozici jsou však svěřenci Larse Lägerbacka před klíčovým duelem sebevědomí.

Správné mentální rozpoložení bude jedním z nejvýraznějších faktorů nadcházejícího souboje, a je pravděpodobné, že právě psychika bude hrát ve výsledku velmi důležitou roli. A Islanďané jdou do nejdůležitějšího utkání v dějinách s hlavami hrdě vztyčenými. Posledních pět soutěžních zápasů v podání obou soupeřů nabízí zcela odlišný obrázek - přesně tak dlouho totiž trvá jak islandská neporazitelnost, tak chorvatská neschopnost vyhrát.

Bídné formě balkánského celku příliš nepřidává ani tlak, který leží na bedrech nezkušeného kouče Nika Kovaće; bývalý vynikající záložník debutoval na lavičce národního týmu teprve v prvním barážovém utkání poté, co nahradil odstoupivšího Igora Štimace, a nyní musí čelit nezáviděníhodnému úkolu protáhnout trápící se mužstvo na šampionát a naplnit tak tradičně vysoká očekávání chorvatské veřejnosti. Islanďané jsou navíc tuto kvalifikaci k nepoznání: zatímco dříve platilo, že většinu bodů získávali především doma, nyní budí respekt zejména jejich venkovní forma. Na cestách neprohráli už pět utkání, a kromě divoké remízy 4:4 ve Švýcarsku stojí za zmínku i dvě představení na Balkánském poloostrově, totiž výhry ve Slovinsku a Albánii.

Případný krach v Záhřebu by pro Chorvaty znamenal obrovskou blamáž - vždyť z devíti mezinárodních turnajů po rozdělení Jugoslávie poctili svojí účastí hned sedm (poslední mistrovství světa v Jižní Africe však mezi nimi nebylo). Fanoušci očekávají od talentované generace vedené madridským playmakerem Lukou Modrićem velké věci, ale zápas v Reykjavíku, v němž se favorit nedokázal prosadit ani přesto, že hrál téměř celý druhý poločas přesilovku, jim příliš optimismu do žil nenalil. Nyní je tedy poslední šance na reparát.

"Je těžké změnit vše přes noc, ale věřím, že jsme na správné cestě, ačkoliv jsme nedokázali skórovat proti soupeři, který je slabší v každém jednotlivém ukazateli kvality," prohlásil zkušený obránce Josip Šimunić. "Tohle je klíčový zápas pro celou generaci. V odvetě musíme hrát chytřeji a připravit se na každou možnou situaci." Modrić, na kterého budou oči v Záhřebu upřeny asi nejintenzivněji, dodal: "Celý tým si teď prochází špatným obdobím, já nejsem výjimkou. Nedokážu si to zcela vysvětlit. Nezbývá než to prostě akceptovat a snažit se podávat lepší výkony, ale nyní není čas na nějaké hloubkové analýzy našich neúspěchů. Musíme ukázat, že jsme dostatečně silní na to, abychom to překonali."

"Naše únava je spíše psychického než fyzického rázu, ale je třeba zůstat pozitivní a zvítězit," přisadil si další z chorvatských klenotů, Darijo Srna. Matematika je neúprosná: pokud domácí tým vyhraje, postupuje na šampionát, gólová remíza či prohra posouvá dále Islanďany, bezbranková plichta znamená prodloužení. Chorvaté ve třech dosavadních zápasech se severským soupeřem ještě neprohráli; dnes však musí v první řadě skórovat, což se v průběhu kvalifikace ukazovalo jako velký problém. A to i přesto, že mají v týmu vítěze Ligy mistrů Maria Mandžukiće, který září v útoku Bayernu Mnichov.

Lägerbackův tým je na tom vlastně obráceně - zatímco vzadu se mu podařilo uhrát nulu pouze třikrát (z toho jednou v pátek v Reykjavíku), ofenzivní síla vedená Gylfi Sigurdssonem, Kolbeinnem Sigthórssonem a Alfredem Finnbogasonem budí zasloužený respekt, a to ještě nepočítáme zasloužilého veterána Eidura Gudjohnsena, který by se dnes měl objevit v základu. Místo mu zřejmě uvolní právě Sigthórsson - útočník Ajaxu závodí s časem, trápí ho totiž zranění kotníku, které si přivodil v pátečním utkání.

"Stále nevíme, jestli bude v pořádku," mračil se Lägerback. "Vymknul si kotník, má ho oteklý. Rozhodovat se bude až těsně před zápasem," dodal kouč, který bude pochopitelně postrádat Oláfura Skúlasona, vyloučeného v prvním zápase. Jinak je však švédský matador optimistou: "Už před začátkem baráže jsem říkal, že se Chorvatsku dokážeme vyrovnat a eliminovat jeho zbraně. Na tom se nic nezměnilo. Máme na to, abychom postoupili na mistrovství světa, a to je také jméno naší záhřebské mise."
Chorvatsko - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Srna, Šimunić, Ćorluka, Pranjić - Rakitić, Eduardo, Modrić, Iličević - Mandžukić, Olić
Island - pravděpodobná sestava:
Halldórsson - Sævarsson, Árnason, Sigurðsson, A. Skúlason - Guðmundsson, Gunnarsson, Bjarnason, Sigurðsson - Guðjohnsen, Finnbogason
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Švédsko - Portugalsko  (úterý 20:45)
Hamrenovy svěřence čeká před zraky domácích fanoušků velkolepá bitva, poslední možnost, jak se kvalifikovat na nadcházející mistrovství světa. Blíže k němu však mají hosté z Portugalska, kteří díky Ronaldově trefě z prvního zápasu mají osud ve svých rukou.

Úvodní utkání na slavném stadionu da Luz spělo postupně k bezbrankové remíze, což by odvetné klání činilo ještě napínavějším. Deset minut před koncem ji ale odmítl Cristiano Ronaldo, který přesnou hlavičkou poslal domácí hráče do důležitého vedení. Pokud se tedy Švédové chtějí hostům vyrovnat a brazilskou atmosféru vnímat místo televizorů přímo v rolích účastníků, musí nyní napnout všechny své síly. Nutno totiž dodat, že především druhý poločas jim v Lisabonu vůbec nevyšel a Rui Patrício byl téměř bez práce.

Již dlouho před utkáním byly novinové články a nadpisy mnoha webových portálů doslova posety především jediným duelem - výsledek měl záviset především na schopnostech dvou největších hvězd. Zlatan Ibrahimović se sice v posledních týdnech prezentuje skvělou formou, díky níž táhne pařížský klub Saint-Germain, ale portugalská obrana byla na jeho hru dobře připravena a zdárně jej eliminovala. Když přihlédneme k věku švédského elitního střelce, tak šampionát v Brazílii představuje zřejmě poslední šanci tohoto druhu v bohaté kariéře rodáka z Malmö.

Možná právě toto vědomí bude bývalému hráči Juventusu Turín či Barcelony sloužit coby motivace k maximálnímu možnému výkonu. "Ibra" je rozhodně typ fotbalisty hledající světla projektorů, kterého kritika burcuje k většímu nasazení. Oči snad všech fanoušků Švédska se budou upírat právě k jeho umění, což je přesně póza, která mu vyhovuje. Právě o podporu přímo na hřišti Zlatan Ibrahimović všechny příznivce naléhavě prosil.

"Vyvineme na ně tlak, navíc máme výhodu domácího prostředí. Nic jim neusnadníme, protože v sázce je příliš mnoho. Jedná se o poslední zápas před mistrovstvím světa, takže nás, prosím, přijďte podpořit," žádá hrotový útočník.

Páteční utkání bylo pro Portugalce klíčové, neboť nad svým skandinávským soupeřem vyhráli na domácí půdě teprve poprvé. Původně sice panovaly jisté obavy ohledně zdravotního stavu dvojice Cristiano Ronaldo - Pepe, když dvojice vynechala minulý trénink, ale do zápasu již naskočila a zejména Ronaldo opět ukázal, že je pro současný výběr trenéra Paula Benta nepostradatelný. Pokud se jeho týmu podaří zvítězit, bude se jednat o druhý po sobě jdoucí postup z baráže. V roce 2009 totiž Portugalcům podlehla Bosna a Hercegovina. Historie vzájemných zápasů na švédském území je však mnohem starší. Sahá až do roku 2002, kdy se obě země utkaly v přátelském utkání. Po jeho skončení se díky rozhodující brance Ruie Costy mohli radovat právě Portugalci.

Utkání dostal na starost anglický sudí Howard Webb a domácí příznivci by mohli shlédnout o něco tvrdší souboje. K tomu se přiklání i záložník Sebastian Larsson, který si volbu arbitra pochvaluje. "Máme anglického rozhodčího, což je podle mne dobrá volba. Bude zvyklý na ostřejší obraz hry, kterým je Premier League pověstná, takže Portugalcům možná některé zákroky nebude pískat. Pro tak důležitý a sledovaný zápas to bude jedině dobře, protože se bude hrát s větším nasazením i za rychlejšího tempa. Je pravda, že nemůže od začátku vrhnout bezhlavě všechno do útoku, ale na druhou stranu jsme se v Portugalsku příliš nepředvedli. Nyní budeme muset hrát víc ofenzivně. Máme Zlatana Ibrahimoviće, což je velká výhoda, takže se teď pokusíme ho zapojovat mnohem víc," dodává záložník anglického Sunderlandu. Podaří se jeho týmu smazat jednogólové manko?
Švédsko - pravděpodobná sestava:
Isaksson - Lustig, Nilsson, Antonsson, Olsson - Wernbloom, Elm - Larsson, Kačaniklić - Elmander, Ibrahimović
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Patricio - A. Almeida, Pepe, Ricardo Costa, Antunes - Meireles, Veloso, Moutinho - Nani, C. Ronaldo, Helder Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Francie - Ukrajina  (úterý 21:00)
Do nezáviděníhodné situace se dostal hrdý výběr Francie, kterému reálně hrozí, že bude na mistrovství světa chybět poprvé od roku 1994. Ukrajinci totiž doma v Kyjevě porazili Deschampsův tým 2:0 a do Paříže tak jedou s velmi slibným náskokem..

Jakkoliv se v předchozích zápasech zdálo, že se Les Bleus konečně zvedají, páteční epizoda na Ukrajině je rychle vrátila zpět na zem. Ještě nikdy se nestalo, že by evropský tým dokázal v barážové odvetě dohnat dvoubrankové manko, a francouzská veřejnost má po úvodní porážce zřejmě jasno: když dělal list Le Parisien anketu, 89,7% čtenářů odpovědělo, že v postup už nevěří. "Při tom, co jsme v pátek viděli, by postup byl téměř zázrakem. Francouzi budou rádi, když v odvetě alespoň remizují," přisadil si deník L'Equipe, který zároveň vypíchnul, že zbytek týmu vůbec nedokázal využít pozornosti, kterou Ukrajinci věnovali největší hvězdě Francku Ribérymu; v Le Monde zase vidí jako hlavní problém chabé představení anglických krajánků v čele se Samirem Nasrim.

Postupová matematika hovoří jasně: Les Bleus musí zvítězit minimálně o tři branky, jinak zůstávají doma. Výhra 2:0 jim zajišťuje alespoň prodloužení, zatímco jakýkoliv jiný výsledek znamená automaticky konec. Pokud tedy hosté na Stade de France skórují, musí domácí odpovědět hned čtyřikrát; to však vypadá jako čirá fantasmagorie, jelikož Ukrajina neprohrála už 12 utkání, z toho posledních 8 (!) zvládla s čistým kontem (brankář Andrij Pjatov se tak stal národním rekordmanem, jelikož neinkasoval už impozantních 730 minut).

K proražení tak tuhého bloku bude zapotřebí mimořádné útočné síly; tou Francouzi sice na papíře disponují, ale zkušenosti z posledních několika měsíců jsou v tomto ohledu poněkud schizofrenní. Ještě začátkem září, po kvalifikační remíze 0:0 v Gruzii, předhazovala média Deschampsovi pátý zápas v řadě bez vstřelené branky, což se u takto kvalitního týmu rovnalo něčemu nevídanému; odpovědí však byly výhry nad Běloruskem, Austrálií a Finskem, během nichž Les Bleus skórovali pro změnu třináctkrát. Kterou z těchto dvou tváří však ukážou dnes, zůstává otázkou.

Ihned po pátečním zápase nevládla ve francouzském táboře poraženecká nálada - zatímco hrdý Fomenko litoval, že jeho tým nevyhrál hned o tři branky, Samir Nasri prohlásil výsledek za zbytečně krutý a Karim Benzema se nechal slyšet, že Francie je talentovanější a papírově kvalitnější. Sám Deschamps zastává opatrnější postoj, ale ani on rozhodně nehází flintu do žita: "Utkání v Kyjevě pro nás bylo fackou, ale nyní máme šanci vše zvrátit. Nezáleží na tom, jestli je malá, normální nebo velká, důležité je, že existuje. Nebude to ale jednoduché, musíme k zápasu přistoupit v ideálním rozpoložení."

Deschamps už podobné zklamání zažil coby hráč - přesně před 20 lety byl součástí týmu, který padl v rozhodujícím utkání s Bulharskem a zavřel si tak šance na šampionát v roce 1994. "Musíme předvést špičkové představení bez jediné chybičky, dostat soupeře pod tlak, útočit. Čas je proti nám. Abychom dosáhli úspěchu, musíme v první řadě věřit, že jsme toho schopni," shrnul kouč, a forvard Olivier Giroud dodal: "Jsme připraveni na hřišti vypustit duši. Jsou to velká slova, ale chceme ukázat francouzskému lidu i sami sobě, že si vážíme možnosti nosit tento dres."

Výrazným problémem bude absence stopera Laurenta Koscielného, který byl (spolu s ukrajinským kolegou Kučerem) vyloučen v poslední minutě utkání v Kyjevě; jeho místo na hřišti tak zaujme buď Mamadou Sakho, nebo Raphaël Varane, jenž doléčil bolavé koleno a bude připraven nastoupit. Za hosty by měl vzniklou mezeru ve středu obrany vyplnit Jaroslav Rakyckyj.

Ukrajinci prohráli v kvalifikaci jediné utkání, a pokud dnes dotáhnou slibně započatou misi do konce, zúčastní se teprve druhého mistrovství světa v samostatné historii; to první, v roce 2006 v Německu, pro ně skončilo až ve čtvrtfinále. Svěřenci Michajla Fomenka se budou opět spoléhat zejména na skvělé křídelní duo Jarmolenko - Konopljanka; první jmenovaný se stal jedním z hrdinů úvodního klání, když brankou z penalty pojistil domácí vedení. "Ten výsledek nesmíme přeceňovat," varuje nicméně ofenzivní hráč Dinama Kyjev. "Máme za sebou teprve jeden zápas, stále nás ještě čeká 90 minut ve Francii, kde to bude o mnoho těžší. Nesmíme ztrácet sebedůvěru," uzavírá.
Francie - pravděpodobná sestava:
Lloris - Debuchy, Sakho, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Nasri, Benzema, Ribéry - Giroud
Ukrajina - pravděpodobná sestava:
Pjatov - Fedeckij, Chačeridi, Rakyckyj, Ševčuk - Tymoščuk, Rotaň - Jarmolenko, Edmar, Konopljanka - Zozulja
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (783)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mam stale taky vnutorny pocit,ze sa Island na tie MS dostane

Reagovat
oli9

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

to by som tyzden do prace od radosti neprisiel !

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja som islandofil, na islande som chvilu pracoval, trosku viem po islandsky, mam kamosov islandanov, tak aj preto. s chorvatskom nemam vobec nic. jediny raz, a aj to iba na bicykli som tam bol....

Reagovat
veikko

Tys byl i ve Finsku i na Islandu? A na Slovensku jsi pobyl kolik minut???

Reagovat
smazaný uživatel

rok na islande a tri a pol roka vo finsku. plus nejake staze cez vysku kade-tade.

Reagovat
oli9

Švédsko, Island, Francie , Rumunsko ... komu sem to přál a přeju tak je na tom hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, nevíte jestli vysílá nějaký zápas dostupná TV, jako v pátek DAJTO Portugal? Vím, že DIGI vysílá dneska Portugal, ale to bohužel nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na youtubu jsou streamy http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/user/Videosport island a recko :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/user/Videosport

ten tvůj odkaz na PC nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

na www.livetv.ru je všechno live!

Reagovat
smazaný uživatel

Dajto to dnes nevysiela, inak vy v Čechách máte v ponuke Dajto? Lebo Vrba sa minulý rok sťažoval že ho nemá a nemože pozerať zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na satelitu, jestli si to teda s něčim nepletu, přece jenom je to dost divnej název.

Reagovat
smazaný uživatel

ÁFRAM ÍSLAND!!!

Reagovat
smazaný uživatel

VITO364 19.11.2013 10:00 - Díky moc za odkazy ;-)

Reagovat
madridcan

Pod Cristiano Ty by si v Brazilii chybal najviac...vsetka cest pred Ibrom.

Reagovat
GEGE

MS bez Frantíků krásná představa...Ukrajina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to tak nějak jedno, ale ty Řeky tam prostě nechci. Větší hnus neznám, než tenhle tým.

Reagovat
smazaný uživatel

"křídelní duo Jarmolenko - Konopljanka; první jmenovaný se stal jedním z hrdinů úvodního klání, když brankou z penalty pojistil domácí vedení." - největším hrdinou utkání byl Roman Zozulja (v překladu - Roman Kukačka) - jeden gól dál a vybojoval penaltu pro Jarmolenka!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci, bude zapas SWE-POR na DAJTO? Nebo tam bude jiny zapas? Popr. bude nejaky zapas na techto kanalech: Fanda, CT4, COOL, STV 1,2, Eurosport 1 a 2?

Reagovat
madridcan

Nie...svedsko-portugalsko ide na digi, francuzsko na digi 2

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to takto: Portugalsko, Francie, Řecko, Chorvatsko

Přál bych si: Island (Chorvati jsou mi protivní svým přehnaným nacionalismem)- možná i víc Ukrajině? ale na druhou stranu pro kvalitu MS by byla lepší ofenzivní Francie, podobně to vidím i u Portugalska, přestože raději mám Švédsko.

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivni Francie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě. Oproti Ukrajině, bohužel, URČITĚ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou, za celý zápas, vystřelila na bránu!

Reagovat
smazaný uživatel

"ofenzivní Francie" - ??? Opravdu? Stačí Riberymu "sednout na krk" - jak to udělal Fedyckij a je po "ofenzivní Francii". Ukrajinci se řídí jedním mottem, které kdysi řekl, slavný trenér - Lobanovskij: "Já nepotřebují v týmu hvězdy, sám tým, musí být jedná celá hvězda!"

Reagovat
smazaný uživatel

ale já bych Ukrajině ten postup i přál ale ani na tom domácím Euru mě moc nenadchla. Při jejich možnostech by měli hrát daleko líp, třeba tak, jak Dynamo Kyjev za Lobanovského, to byla skutečně PARÁDA. Francie disponuje obrovskou ofenzivní silou, leč dlouhodobě nedávají góly. Když sleduju některé jejich domácí zápasy většinou se odehrávají před vápnem soupeře. Proto ta "ofenzivní" Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

drz se dal sveho snu...

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem, kdyz odecteme vzajemne zapasy UKR-SM, tak to bude vychazet 11-4 pro Ua oproti 15-6 pro Fra. Troufni si tvrdit, ze Polsko, C.Hora i Anglie jsou daleko tezsi souperi nez je Belorusko nebo Finsko... Buh-vi kolik golu by jim dali ofenzivni frantici

Reagovat
smazaný uživatel

Woe, Ukrajina tehdy a Ukrajina teď - je velký rozdíl, kvůli tomuto názoru, Franticí v Kyjevě dostali na zadel, protože si mysleli, že Ukrajina je stejná jako na Euru 2012! A furt řvou, že jsou lepší - nepoučí se, že fotbal se hraje 11X11 a ne pár hvězd! A nechápu, jak někdo může fandit Francii po zápase-házené s Irskem!

Reagovat
madridcan

To nie je mozne, ze by najlepsi hrac na svete si nevedel poradit s nejakym Fedyckijm predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema to je večný talent

Reagovat
smazaný uživatel

Ten eurofotbal je jak amatersky...fedeckyj ma diskfalifikaci a tymoshchuk ma do zakladni sestavy daleko..

Reagovat
The Krupy

Francúzi musia! Ak sa Pogba neobjaví na MS, bude to menšia športová tragédia.....

Reagovat
madridcan

aspon ho budete mat na zaciatku pripravy k dispozicii

Reagovat
mimi_united

Francúzi dnes Ukrajinu rozdrvia na prach

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Francie nepostoupí na MS, mělo by být Ribérymu dovoleno hrát v Brazílii za jiný tým. Stejný případ s Ronaldem a Ibrahimovićem. Takoví hráči prostě na MS nesmí chybět!

Reagovat
mimi_united

No Anglicku by sa šikol...a za ním Wazza. Najlepší útok na MS

Reagovat
Counter

Ta sestava Francouzů bude podle všeho dost jiná, čeká se v základu Cabaye s Benzemou

Reagovat
domingo

Taky to na me pusobi jako pitomost, ale vzal jsem nejakej tip a moc se tim nezatezoval. Ja cekam a doufam, ze Deschamps postavi 4-3-3..

Reagovat
fantomas

Zvláštní, zrovna tvuj guru to včera viděl jinak..

Matt Spiro ‏@mattspiro

Giroud tipped to start again Tuesday (Benzema bench). Valbuena to replace Nasri, Varane & Sakho in for Koscielny (suspended) & Abidal (old)

(ten Abidal )

Reagovat
domingo

Fingers crossed.

Chci byt spatnym prorokem

Reagovat
Counter

nj, ale převažují jiné názory (ať už l'Equipe nebo jiní žurnalisti). Třeba nás Didi šokne všechny :-)

Reagovat
Counter

Julien Laurens zrovna postnul jako nejpravděpodobnější tuhle:

Lloris - Sagna, Varane, Sakho, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Benzema, Ribéry

Reagovat
Counter

A Debuchy místo Baca, teď se ještě opravil

Reagovat
Ángel di María 22

Tahle vypadá dost silně.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouze nemám rád, ale jsem zastáncem toho, aby byly na MS co nejlepší možné týmy, proto bych byl radši kdyby přes Ukrajinu postoupili..

Reagovat
smazaný uživatel

no mezi letosnimi nejlepsimi teamy nema Francie co pohledavat... muze akorat brecet nad tim, jak byla znevyhodnena oproti ostatnim statum 5-ti clenou skupinou a velice silnymi souperi jakymi jsou Belorusko, Gruzie a Finsko...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, s tím kádrem co mají, měli bojovat ze Španělama o první místo ve skupině, a ne jen přihlížet jak jim unikají.. ale když srovnám kádry Ukrajiny a Francie, tak je na tom Francie jasně lépe, proto bych je rád viděl na MS, tam už je jedno jak se tam dostali a mohli by klidně překvapit..

Reagovat
CHONG

Hlavně ať postoupí Portugalsko

Reagovat
Mr.Mike

Rumunsko - Řecko 1:1

Švédsko - Portugalsko 2:1

Francie - Ukrajina 1:0

Chorvatsko - Island 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý tip

Reagovat
Darren Fletcher

remiza a postup grecka, cervena karta v zapase

remiza a postup portugalska

postup francuzska

island da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko - Řecko 5:0 (Marica 2, Torje, Tanase, Chiriches)

Švédsko - Portugalsko 2:0 (Ibrahimovič 2)

Chorvatsko - Island 2:1 (Mandžukič, Rakitič - Gunnarson)

Francie - Ukrajina 3:1 (Ribéry, Benzema, Valbuena - Zozulja)

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 snivaj ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

jen 5:0?

Reagovat
smazaný uživatel

sry, bylo to mysleno sarkasticky na Slavistu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo viem.. ja som dával reagovať na jeho komentár takže je samozrejme že tvoj bude až pod mojím keď si tiež dal reakciu na ten jeho nezmysel..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říkal, že tvrdím, že ten výsledek je reálný ??? Jen bych si takový výsledek přál, protože Řeky opravdu srdečně nenávidím a ačkoliv zrovna Rumuni jsou mi též ukradení, rozhodně jsou mi daleko sympatičtější než ti odporní haluzáci z Řecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko - Řecko 0:1

Švédsko - Portugalsko 2:2

Chorvatsko - Island 3:0

Francie - Ukrajina 1:0

Reagovat
Arne

Rumunsko, Island, Portugalsko, Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si matne spomínam na ten zápas s Bulharskom, gol na 1:2 dostali v 90.minute,ked sa na tribúnach začínali oslavy postupu. A Stoičkov sa im posmieval že hovoria že v Bulharsku jedia ludia iba jogurty ale do Ameriky idú oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou Švédové v tv ?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi sport 2

Reagovat
Hans82

Cokoliv kromne Francie Africkych tymu tam je dost

Reagovat
-Carles-

Švédi musia

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnout..

Reagovat
Hans82

Radsi Svedsko nez tu nagelovanou kurvu za to co predvedl proti juve

Reagovat
DieFohlenBMG

Rumunsko - Řecko 0:1

Chorvatsko - Island 1:1

Švédsko - Portugalsko 2:1

Francie - Ukrajina 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

IBRACADABRA

Reagovat
smazaný uživatel

Cris je sice kral, najlepsi hrac sveta a fenomen svojej doby, ale dnes musia ti uplakani cigosi dostat na prdel.

Go Sweden

Reagovat
Jerichoo

V tv Por-Swe nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre dominga - Prvá akcia Burkiňanov a alžírska defenzíva bola kompletne rozobratá, len pre sporný ofsajd nebol uznaný gól. Ono to bude asi vyrovnanejšie, než kto čakal.

Reagovat
domingo

PISKEJ KONEC ! PISKEJ KONEC !

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, za necelou půl hoďku startujeme.

Přeju Vám, ať jsou odvety evropské baráže a také samozřejmě střelci vašich oblíbených týmů, ať jsou Vám nakloněny!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nehádejme se na diskuzích. Všechny nadávky jsou zbytečné a život krátký. Užívejme si každý den a pokud nám něco není "pochuti", prostě to ignorujme. Stejně jako tady na fóru. Udělejme z EUROFOTBALU místo pokoje a míru.

Reagovat
ElectrickMann

ty feťáku jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá - tolerantný človek

Palec nahor

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
DieFohlenBMG

Užívejme si každý den a pokud nám něco není "pochuti", prostě to ignorujme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kundo!

Reagovat
smazaný uživatel

to ziadne tv u nas nedavaju ani jeden zapas? skoda

Reagovat
Dejwa

digi1 SWE-POR, digi2 FRA-UKR

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ale tie nemam no

Reagovat
Darren Fletcher

anglicko nemecko na fandovi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale asi uprednostnim Belgicko-Japonsko, tiez to davaju

Reagovat
Andis

Tvl Ukrajina postoupila ze skupiny MS UK>ČR

Reagovat
db18

Gibraltar po poločase 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

sak za nas tiez hraje Gibraltar

Reagovat
db18

To teď nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

tak nastupili za nas hraci, z ktorych je tam väcsina prvy aj posledny krat aj ked s Gibraltarom by snad vyhrat mali

Reagovat
db18

Jo tak...

No, divil jsem se, že hraje třeba Juhar

...na to, že to je sestavený tak jak píšeš, tak ale projev špatně nevypadá (no, ještě aby proti Gibraltaru jo... )

Reagovat
OVi.77

řecko

Reagovat
db18

...a kdo jiný než Mitroglou

Reagovat
OVi.77

To je taky jedinný kdo se tam žene do útoku mi přijde Ale jeslti si udrží formu, tak bych se nebal brzkého přestupu do PL nebo BL, takový BvB by mu sednul místo toho polskeho pruměraka co pujde k nám jak to tak vypadá..bohužel

Reagovat
db18

"k vám" = ?

Reagovat
OVi.77

fanda bayernu od dob božského Olivera (at mi někdo tady neplacne že po minulem roce )

Reagovat
db18

...tak to se teď stydim

No, Pep se někde vyjádřil, že ho moc nechce, tak doufám, že k tomu přestupu nedojde

Reagovat
OVi.77

Se stane, gloryhunteru se tu vyrojilo... ..No taky doufám že z toho sejde, ale moc to nevidím

Reagovat
db18

Já už se toho držím - snad mne nezklame

Sice se uvažuje o tom, že by měl přijít Agüero či Suarez, ale pořád lepší než Lewa (i když v případě takových hráčů bych nejradši Vollanda, i když je odchovancem rivalů )

Reagovat
OVi.77

Ja moc tohle přetahování právě nemusím, už Gotze mě celkem nakrkl každopádně uvidíme v sobotu v Iduně kdo má tento rok více navrch

Reagovat
db18

Reagovat
Darren Fletcher

kks ale uz sa necudujem, ze chelsea s autobusom vyhrala lm.. ved to je tak jednoduche a zvlast, ak ma na odkopavanie svetovych hracov. gibraltar to proti nam dokaze uplne v pohode s amatermi, tak co, ked to robia hviezdy.. a potom na brejky torres a ide to. fajn

Reagovat
db18

amatéři, ale cílem je ME 2016

Reagovat
iamek

Jak hrajete ? Ani na livescore to neni :D

Reagovat
db18

http://www.drakulastream.eu/static/popups/18483004495750.html

Tlačí je, ale v koncovce je to mizerný

Reagovat
F.Torres

Mitroglu, celkem slušnej střelec Nedivil bych se, kdyby se o něj poprali přednější kluby.

Reagovat
db18

Už teď má figurovat na seznamu BVB, jako náhrada za Lewu

( tm pak uvádí ještě spekulace ohledně Interu, Werderu, Liverpoolu, Arsenalu a Sassuola)

Reagovat
domingo

Je to fenomen

Reagovat
fantomas

21 gólů v 21 zápasech za klub a repre v týhle sezoně, brutus.

Reagovat
Godwinson

Varane - Sakho

Reagovat
domingo

Bude diskuse tady, nebo pod preview?

Reagovat
Shevchenko

Tam nikdo nechodí

Reagovat
Biozdenda

já se zas těším na Valbuenu

Reagovat
Ángel di María 22

Chorvati

Reagovat
fantomas

Neva, Island, úkol pořád zůstává. Go go go!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

kua dneska dilema ENG - GER ,nebo FRA - UKR

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Forza Ibra!

Reagovat
mojmira

nějakej acestream nebo sopcast na švédy? našel sem jen tragickej flash

Reagovat
Ángel di María 22

http://www.dzairshow.com/lsh-veetle2.html Jestli nemáš veetle, tak stáhni, běhá to krásně.

Reagovat
mojmira

díky ti, lepší než nic :D

Reagovat
OVi.77

Co udělal Mandžukič, sleduje to někdo?

Reagovat
Shevchenko

Kolíky přímo na stehno, podle mě to neudělal schválně, spíš taková neohrabanost

Reagovat
db18

Celý Mario

Reagovat
Arne

Přesně, akorát nevím, jestli tohle fakt na redku bylo.

Teď jsem na Island zvědavej, doteď byli naprosto marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil za jízdy s řidičem.

Reagovat
OVi.77

To bych dával žlutou, ale přímo redku..přisné

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to je neskutečnej kretén. Já se koukal jen do gólu, pak jsem přepnul na Portugalce.

Reagovat
Ángel di María 22

Kdy se vůbec losuje MS? To bude ještě někdy 2013, ne?

Reagovat
Sali5

6. prosince

Reagovat
smazaný uživatel

Francúzi pískajú pri ukrajinskej hymne! KURVY!!!!

Reagovat
C0br

Švédi bučeli při portugalský

Reagovat
smazaný uživatel

nemajú hanbu, nemám to rád, nechutné to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A naši komentátoři při ME poukázali na to, že Španělé nejsou do toho tak zažraní, protože nezpívají při hymně.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera v Gruzinsku nasej 21-tke hymnu nehrali vobec tak si chlapci len tak na sucho bez hudby aspon zaspievali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preožoe Španielsko nie je jednotný národ... Ale to ani Česko...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bychom nezpívali, kdybychom neměli slova k hymně

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Slovensko, Belgie, USA a asi 90% světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ viem, na našom území nežijú početné národy ako v ČR Moraváci napr.. Či v Španiel. Baskovia a Katalánci...

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně jedno. Pořád to neni jednotný národ.

Reagovat
DieFohlenBMG

POME ISLAND DÁME TEN GÓL!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo jako poslední zápas, youtube odkaz na live zápas Švédsko - Portugalsko?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko Gibraltar 0:0 ? Co to ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon Kozak vidi, ze z toho druheho sledu sa az na par mien neoplati ratat fakt s nikym

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bude skor tym ze ti chalani vedia ze aj tak vazne zapasy hrat nebudu. paralela s hokejovou repre a akcie ala nemecky pohar and co. celu sezonu vymetaju nepodstatne turnaje ale na sampionat ci OH ich uz nezavolaju. je to frustrujuce a psychicky ubijajuce pre hracov ktorych vyuzivaju len na druhotriedne ucely.

Reagovat
smazaný uživatel

moze to tak byt, ale i tak by s Gibraltarom snad vyhrali mali, ved oni sa mali ukazat, aby o nich Kozak v dalsich nominaciach rozmyslal a maju to rozrobene akurat tak na dalsi hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar by malo rozbit hociktore muzstvo z Corgon ligy, repre "B" mala vysoko vyhrat, nie sa trapit

Reagovat
smazaný uživatel

v juli hral s nimi doma Hibernian a vyhral len 3-1

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Godwinson

Francieeee Snad to tedy bude velkolepý obrat.

Reagovat
masly008

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole toto ide byt blamaz svetova proti tym uradnikom

Reagovat
masly008

bože to jsou hřiště,jak v eng tak ve fra .

Reagovat
Ángel di María 22

Ty pico Francie takovej tlak

Reagovat
domingo

Francouzi jak z jiny planety Allez!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo stream na francii s ukrajinou?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

ked chce ist Ukrajina dalej, tak tento zaciatok musi vydrzat, inak nemaju sancu

Reagovat
masly008

1 6K pro ukrajinu odpuštěna

Reagovat
masly008

ŽK

Reagovat
CHONG

Ten Nani je úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jaký bude mít Island držení míče ve druhém poločase. Po vyloučení Mária jim ubylo velké nebezpečí jednak ze standardek, ale hlavně při kontrech. Dle mého názoru přenechá Chorvatsko Islandu taktovku. Inkasovaný gól by byl v deseti velký problém. Proto se těším, jestli Island něco vymyslí, když bude mít "svobodu" v rozehrávce. P.S: kdyby Island dal na 1:1, tak Chorvatsku stačí na postup výhra 2:1? Dortmund minulou LM remizoval v Málaze 0:0 a doma mu na postupa stačila výhra 3:2. Myslel jsem, že gól na hřišti soupeře se počítá dvakrát, ne? Proto právě nevím, jestli Chorvatsku stačí výhra o gól, nebo o dva. Díky moc.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nehádejme se. Respektujme cizí názory. Pojďme společně udělat EUROFOTBAL místem, kde si každý může říct svůj názor bez toho, aníž by ho někdo atakoval. FOOTBAL IS OUR LIFE!

Reagovat
smazaný uživatel

sa ti povie respektuj ked niekto napise ze Celtic je lepsi ako Rangers pixi

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu Pokud jde o škládlení, tak je to ok Nejhorší ale je, když člověk začne druhého člověka vážně urážet sprostými výrazy nebo mu tady přes internet hanit rodinu, jak jsme mohli často vidět

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nehádejme se. Respektujme cizí názory. Pojďme společně udělat EUROFOTBAL místem, kde si každý může říct svůj názor bez toho, aníž by ho někdo atakoval. FOOTBAL IS OUR LIFE!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že pokud je to ve srandě, tak je to v normě, ale nesmí se do toho tahat nadávky a sprosté výrazy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nehádejme se. Respektujme cizí názory. Pojďme společně udělat EUROFOTBAL místem, kde si každý může říct svůj názor bez toho, aníž by ho někdo atakoval. FOOTBAL IS OUR LIFE!

Reagovat
smazaný uživatel

chvalim tvoju iniciativu ale myslim si ze tu s nou neuspejes nakolko je tu dost somarov ktorym osocovanie druhych sposobuje orgazmus bez ktoreho nevydrzia ani jeden den.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat. Ale ten "podpis" si už nechám Strašně mně internetové urážení vadí a ničí náladu. Věřím, že to tak má většina lidí. Snad se to zlepší.

Nicméně nevíš, jak je to s tím gólem? Stačí Chorvatsku i výhra 2:1?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nehádejme se. Respektujme cizí názory. Pojďme společně udělat EUROFOTBAL místem, kde si každý může říct svůj názor bez toho, aníž by ho někdo atakoval. FOOTBAL IS OUR LIFE!

Reagovat
smazaný uživatel

akekolvek vitazstvo posuva na MS Chorvatov

Reagovat
DieFohlenBMG

při remíze v součtu obou zápasů rozhoduje počet gólů na venkovním hřišti

Reagovat
valloire

No a není?

Reagovat
smazaný uživatel

veruze neni

Reagovat
valloire

Reagovat
oli9

nemá digi davat fotbal proc opakuje LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

ak Francuzsko vypadne zjem svoju francuzsku barlu

Reagovat
masly008

tak ukrajinci jenom zatím faulujou to je na

Reagovat
Ángel di María 22

Pogba ted muze bejt hodne rad ze nedostal dokonce ani kartu.

Reagovat
masly008

to jo ,z opakovačky jasné,ale z prvního pohledu jsem to viděl na faul ukrajince.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan Stanislav Sestak pred Gilbraltar-Slovensko:

"Podobne gulasove zapasy mozu byt zlozite ak ich nevezmete sa spravny koniec.

Reagovat
Ángel di María 22

Sudí hodně odpouští zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalším postupujúcim Alžírsko, takže z Afriky tam budú rovnaké tímy ako pred tromi rokmi. Škoda tej Burkiny, namiesto Kamerunu by som ju bral všetkými desiatimi

Reagovat
domingo

Chvala bohu Alzirsko je super.

Reagovat
smazaný uživatel

No krásny futbal sa nejako nekonal, aj ten jediný gól Alžírčania dotlačili zubami-nechtami do brány z dvoch metrov. Snáď to na MS bude lepšie

Reagovat
domingo

Nevim, nevidel jsem, ale videl jsem ACN. Dneska to proste museli urvat, na MS nebudou mit co ztratit, verim jim

Reagovat
domingo

Nevim, nevidel jsem, ale videl jsem ACN. Dneska to proste museli urvat, na MS nebudou mit co ztratit, verim jim

Reagovat
OVi.77

španělaci prohravají s JAR

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt nechápu, proč musí zase nasadit Xabiho, místo toho, aby vyzkoušel někoho jinýho. Tohle mě na Vicentem strašně sere, stupidní konzervatizmus i v přátelácích.

Reagovat
OVi.77

Oni celkem hodně pečou na ty přateláky...viz. Guinea nedávno, Chille, atd.

Reagovat
domingo

Ten stred zalohy Francie je v tomhle slozeni uzasny. Rikejte si co chcete, chapu ze ten tym lezi spouste lidi v zaludku, ale tahle kvalita by proste na MS chybela. U nich je to v hlavach, kdyby se podarilo vytezit vsechen potencial, je to bezchybny tym

Reagovat
smazaný uživatel

Chorváti druhý gól, asi už je hotovo

Reagovat
masly008

po té co nehraje nasri tak nej tragéd evra. ani dopředu ani dozadu.prostě běs

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Polsko a pak uhrát plichtu s Gibraltarem..

Reagovat
Godwinson

Ach ten Benzema.

Reagovat
OVi.77

Gibraltar

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský futbal .... R.I.P

Reagovat
smazaný uživatel

ach, to zas budeme teraz citat tieto picoviny po nepodstatnom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

picoviny ? Práveže v takomto nepodstatnom zápase a niesme schopný streliť gól . Toto je sila širšieho kádra slovenskej reprezentácie ...

Reagovat
F.Torres

0:0? to to bylo až tak špatný? nebo Gibraltar až tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

No bol to veľmi takticky ponímaný zápas . Naši kopú centre do šestnástky a Gibraltárr to pošle nejako , hocijako preč. Stručný sumár zápasu.

Reagovat
F.Torres

takže Gibraltar je na úrovni dejme tomu Malty?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem jediné čo za celý zápas predviedli bolo pár prihrávok v strede ihriska . Ale v obrane hrali výborne

Reagovat
F.Torres

ok, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

no boze, hanba to je, ale za nas hralo ledva becko a malo drvivy tlak, len gol sme nedali lepsi trapas v priprave jak.v kvalde

Reagovat
Ángel di María 22

Srnaa

Reagovat
Godwinson

Eeej

Reagovat
Ángel di María 22

Zápletka je na světě

Reagovat
fantomas

SAKHOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tady zápletku

Reagovat
domingo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak Francuzsko postupilo, mozem prepnut na Svedsko

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale apsoň že to dal Sakho...

Reagovat
smazaný uživatel

jedem Ukrajina!

Reagovat
F.Torres

tvl, co chtějí ti portugalci, druhá tutovka

Reagovat
valloire

To mi baví,Švédové to dohrajou a pak se diví,že Portugalci taky.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Shevchenko

Slováci se zase klasicky museli obrovsky ztrapnit

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to takmer ligový výber, hráči, čo spolu v reprezentácii nikdy nehrali ani hrať nebudú. Neviem, čo z toho každý robí drámu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem asi lebo profesionáli ktorých futbal živí by mali mať dostatok hrdosti aby dokázali dali dať gól amatérom

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten ligový výběr je na úrovni Gibraltaru?

Reagovat
smazaný uživatel

videl si vobec kto hral? bolo to B-C muzstvo ktore hralo v tomto zlozeni prvykrat v zivote.

ale to nic nemeni na tom ze mali vyhrat, ja len konstatujem ze v kombinacii s domacim nadsenim to obcas nakoniec takto vypali. my sme si o to koledovali sami uz tym ze sme pristupili hrat proti neznamemu a hlavne slabemu superovi. takyto zapas hracom nic neda, moze len vziat co sa aj stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

čoboláci looooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Btw za co byl ten primak pri golu Francie, ja tam teda naopak videl faul na Ukrajince..

Reagovat
masly008

ukrajinci vůbec neví.mají balon tak 10 vteřin

Reagovat
madridcan

Nech mi niekto vysvetli zaco.....ZACO by mali ist Svedi do Brazilie. Hraju uplny kokot

Reagovat
nani92

Reagovat
C0br

Jsou úplně marní. Ty jejich nákopy si Pepe s Alvesem stahují jeden po druhém a hlavně hrajou s nasazením, jak kdyby oni měli výhodu gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuze chtit nikdo aby ti francouzi postoupili, se podivejte jak se chovaj, do ukrajincu furt strkaji po odpiskani, drzkujou, prasi

Reagovat
smazaný uživatel

nechutná repre

Reagovat
domingo

tvoje bába je nechutná repre

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Co to kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Pjatov klasika

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrý, Benzema nebyl nejmíň o půl metru v ofsajdu, tenhle gól měl platit.

Reagovat
domingo

Co za picu to piska?

Reagovat
SunFells

Stejně dobře

Reagovat
Minister

francuzom neuznany regularny gol

Reagovat
mickey mouse

Burkina

Reagovat
nani92

Francuzi...karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak ruka henryho je rozhodčíma odčiněna.tak ted už rovinu pánové rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho ruka uz bola odcinena davno

Reagovat
smazaný uživatel

domingo

29.10.2013 18:35

Co silite, tohle snad Slovaci musi vyhrat aspon 8:0, ne?

Darren Fletcher

29.10.2013 19:38

minimálne.

Reagovat
domingo

jsem necekal ze to jsou az takovy lemry

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa potom k nim nevyjadruj

Reagovat
Darren Fletcher

au

Reagovat
Shevchenko

Švédi teda nic moc, zatím pěkná nuda. Snad druhý poločas bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, čekal jsem od Švédska více. Za tři poločasy neukázali nic a Ibra je obrovské zklamání zatím. Budu rád, pokud postoupí, ale nemůžu jim to přát a měl by postoupit ten lepší, což je Portugalsko, i když, ruku na srdce, taky to není žádná hitparáda, ale aspoň nestojí jen na jednom člověku.

Reagovat
Godwinson

JOOOOOO

Reagovat
Ángel di María 22

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohla tahle obrana drzet tak dlouho cisty konto???

Reagovat
smazaný uživatel

Frantici

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj kamarat ty ani medzi repre si nevies vybrat poriadny tim

Reagovat
fantomas

Ok.

ŠALALAAAAAAAAA!

Reagovat
Godwinson

A teď zase z ofsajdu jako kráva

Reagovat
Ángel di María 22

Rovnováha nalezena

Reagovat
F.Torres

Tak Swe-Portugal. Portugalsko jednoznačně lepší. Jednu tutovku spálil Ronaldo, druhou Almeida. Švédi jsou úplně mimo. Snad Portugalci dají gol na uklidněnou a pak je rozeberou, ti švédi jsou hrozně špatný..

Reagovat
SunFells

Lol, ten pomezní je fakt bůh

Reagovat
domingo

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooOOOOOOOOOOO

cau ukrajino

uz to melo bejt 3:0

Reagovat
domingo

Teda 2:0, ale obracene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je moc

Reagovat
nani92

Reagovat
F.Torres

To nemyslí vážně ve Francii ne? Ofsajd jasněj jako kráva a oni to nechají projít, co víc chtějí jako? Neskutečnej zářez a to na to koukám 2minuty..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
F.Torres

? Ofsajd jako kráva..

Reagovat
masly008

no před chvíli jim neuznal zase regulérní tak to asi vracel

Reagovat
F.Torres

no to já nevím, koukám na portugal a tedka tam je pauza, ale at tím kompenzuje co chce, přeci toto nemůže pustit

Reagovat
masly008

tak jsem ti to napsal at víš

Reagovat
F.Torres

napsal, ale to neznamená, že jim pustí něco takovýho

Reagovat
masly008

já si myslím že v tom 2 případě pomezní vůbec nevěděl že to karimovi přihrával spoluhráč.

Reagovat
Tomekcz

zabozrouti je tam zase dotlaci jak minule proti Irum cura*i

Reagovat
domingo

Vzdyt jim neuznali regulerni gol, tak si blej na ovci babicku

Reagovat
Minister

ten rozhodca trocha pomyleny

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho ruka, ted jasnej ofsajd fakt sympaticka repre

Reagovat
Minister

a predtym ten cisty gol si nevidel co?

Reagovat
smazaný uživatel

francúzsko nemôže sudí pomôže, klasika

Reagovat
domingo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Minister

to myslis vazne? ved par minut dozadu im neuznal regularny gol

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byť karma, Írsko, nezabúdajme

Reagovat
fantomas

Achjo, ted bych si to tak rád naladil, ale já jim to fakt nechci posrat.

Reagovat
Ángel di María 22

Myslim, ze z vysoka serou na to, co udelas.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Kdo tohle nečekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vraj predstavili jeden zo stadionov buducich MS v Katare ktory ma tvar zenskeho prirodzenia. Kde je o tom clanok a hlavne obrazok?

Reagovat
smazaný uživatel

mali to postavit Slovensku kedze u nas uz chodia na fodbal len sami kokoti

Reagovat
C0br

Takhle otevřeně? To aby ho džihádisti nezkusili znásilnit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla tohle kompenzace?

Reagovat
OVi.77

Arbeola chytá místo zraněného Valdese

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, aby nakonec nebyla z Casillase trojka

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

nejdrív neuznají regulerní gol a pak pustí ofsajd, samozřejmě že všichn ividí jen ten ofsajd opravdu nevím o co vám jde

Reagovat
masly008

já si myslím že v tom 2 případě pomezní vůbec nevěděl že to karimovi přihrával spoluhráč.

Reagovat
DieFohlenBMG

Francie dá na 3:0, budou zdržovat a Yarmolenko v nastavení 3:1

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Ángel di María 22

Ribery to nějak neumí dát včas.

Reagovat
C0br

Hledá místo na krbu.

Reagovat
herbage

Nevím, mně se ten střed zálohy Francie nějak extra nelíbí. Pogba s Matuidim mi přijdou že neví, co mají hrát a jen tam zmateně pobíhaj. Cabaye hraje parádně, ale klidně bych si dovedl představit, že by vedle něj byl jen Matuidi a před nima třeba Greniér. Pogba mi Zidana vůbec nepřipomíná, Diaby mi přijde talentovanější

Reagovat
masly008

pgba je spíš viera

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon rozhodcov je podivuhodný Neuznaný regulérny gól, ale uznaný z ofsajdu. Zvláštne posúdenia faulov. Akoby sami rozhodcovia nevedeli, čo majú posúdiť správne a čo nie.

Reagovat
Godwinson

Zbožňuju Cabayeho, s ním je to v tom středu o něčem jiném

Reagovat
domingo

Je vybornej.

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred máte fakt skevlý

Reagovat
domingo

Pritom Deschamps tohle 4-3-3 praktikoval uz predtim, jenom v Kyjeve mu asi nejak hrablo. Pogba - Matuidi - Cabaye je vyvazena sila, doufam, ze ho to nebude stat postup

Kdyz se kouknes na ten stred pole, tak je Francie uplne drti, tohle neni nahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to je pravda.... škoda, ale ešte dúfam Ukrajina zaboduje a z protiútoku dá gól...

Reagovat
domingo

Rozhodne to bude jeste napinavy, jsem napjatej jak trenky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Tobě nevadí, že tam mají Brazilce?

Reagovat
smazaný uživatel

vadí, ale ako pri Slovensku to budem musieť prežtiť...

Reagovat
herbage

skvělý hráč, škoda že skončil v Newcastlu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je hra 11 proti 11 na konci ktorej vzdy vyhra Nemecko

Reagovat
Kovi81

kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

*Francúzsko za pomoci rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

A co když Německo nehraje?

Reagovat
CHONG

Myslím, že Mario Balotelli by nesouhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

on niekedy s niecim aj suhlasil? snad len ked ho ta kobyla Neguesha vola do postele.

Reagovat
CHONG
Reagovat
domingo

Riberyho strana trha obranu na kusy, ale on sam vypada, jako by bojoval o Zlatej mic a ne o postup. Kua davej to od nohy.

Reagovat
ernyyyy

Dotaz.Vysílá se na stadionu opakovačky offsidu?Už ne že? Já jen,že druhej incident mi přišel jako jasná kompenzace za předchozí..

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak von, Vrba dnu !

Reagovat
smazaný uživatel

Že já idiot začal zápasem Švédsko-Portugalsko. Francie s Ukrajinou nádherný fotbal !!

Reagovat
smazaný uživatel

a ja debil som zacal Gibraltarom

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Marv

Reagovat
Godwinson

Do druhého poločasu bych dal Rémyho za Pogbu a přidal slaboučké Ukrajině ještě dva na cestu.

Reagovat
domingo

Nebo Remyho za Valbuenu.

Reagovat
Godwinson

Ta chemie mezi Valbuenou a Ribérym je ale úžasná, i když dnes je to spíš Ribéry - Ribéry, no

Reagovat
domingo

Me se proste Valbuena z kridla nelibi, neni to jeho pozice, nevim. Kazdopadne v puli nic nemenit a pak podle vyvoje.. a Riberymu rict, at dava ten mic pod sebe

Reagovat
F.Torres

Gratulace Řecku, na MS budou hodně nepříjemnej soupeř, ostatně jako vždy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

ty si pisal?

Reagovat
Darren Fletcher

neviem, možno. prečo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

teraz citam tvoje clanky

Reagovat
Darren Fletcher

haha tak je tam z roznych sudkov... ale ak je palec hore, tak dik

Reagovat
F.Torres

Ronaldo, už se tref, to není možný..

Reagovat
smazaný uživatel

Per

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď na konci to trochu zasmrdělo...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď na konci to trochu zasmrdělo...

Reagovat
Rssa

Dle mě je vymalováno, ve druhém poločase branka Ukrajina a Švédsko, ti to pak urvou na penalty.

Reagovat
valloire

tak určitě

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
F.Torres

Dobře Patricio , první šance švédů..

Reagovat
C0br

Ty Zlatanovy dlouhý hnáty jsou neskutečný

Reagovat
Shevchenko

Švédi jaká šance

Reagovat
Shevchenko

A je to v piči

Reagovat
F.Torres

Cristianooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Wat

Cristiano rozhoduje.

Reagovat
Ángel di María 22

Cristianoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
C0br

Cristianooooo

Reagovat
F.Torres

LEGENDAAAAA

Reagovat
Rssa

Hovno

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Kovi81

Cristiano

Reagovat
I am Mancunian

Rony ♥

Reagovat
wild

Cristianoooooooooo

Reagovat
mimi_united

Ukrajina papa

Medzi najlepšími nemajú čo robiť. A Francúzi ak sa ešte zohrajú sú po nemcoch, španieloch a brazílii veľký favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne.

Reagovat
F.Torres

NEskutečný náběh a neskutečná nahrávka ten gol byl jen taková třešnička na dortu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jo kluci švédský nemáte nejlepšího hráče na světě,ale jenom Ibru. CCCCCCCCCCCCCCCCCCRRRRRRRRRRRRRRRRR77777777777777777777

Reagovat
Fairplay

OT: Kdy se uzavírá hlasování na letošní Zlatý míč? Nebo už je uzavřeno?

Reagovat
C0br

uzavřelo se v pátek

Reagovat
masly008

už to vyhral ronaldo dle mě

Reagovat
valloire

uzavřeno,ale asi se nějak dohlasovává

Reagovat
Erdovec

ach jo, přesně ti 4 nejhorší postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Greci s tym antifutbalom na MS

Reagovat
smazaný uživatel

a byli by Rumuni lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

z tej dvojicky sa vyberat moc neda, ja to myslim globalne. proste pan kuzelnik Ibrakadabraka bude sediet doma v papuciach a tito latabari dreveni budu v Brazilii. futbal nema logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

ne že bych se dnes koukal, ale Švédi taky asi nehrají žádnou hitparádu. Pokud postoupí Portugalsko, tak mi Ibra samozřejmě chybět bude. Ale není to turnaj jednotlivců, ale mančaftů a nejsem si jistej, že by si tam Švédi zasloužili zas tak moc být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ste naozaj sledovali ich barážový výkon, boli by ste prekvapení. Útočia v situáciách, v ktorých by ešte pár rokov dozadu betónovali. Takže účasť Grécka na MS

Reagovat
smazaný uživatel

to vyrazia do utoku ked ma super lobdu a treba branit?

Reagovat
domingo

Hlavne Mitroglou je hrac, ktery na MS jednoznacne patri, hrozne se na nej tesim.

Reagovat
domingo

Dalsi, kterej 10 let spi

Reagovat
smazaný uživatel

proti nám ho holt hrali a v kvalifik. mali samé výsledy 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky*

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

to je za to semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

nespim, pozeral som nasu skupinu a stacilo mi. ked potrebovali proti nam vyhrat ani len snahu som u nich nevidel pritom hrali doma. ale mas pravdu, istym sposobom je to umenie takto byt uspesny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tomasinho, Carles a Ibra sebe a svedskym fanusikom vesaju slucky.....Cristiano chybat nebude BITCHES!!!

Reagovat
Honza Matoušek

A ještě to vyhraje, uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

JAR - Španielsko 1-0, konečný

Reagovat
OVi.77

Reagovat
masly008

Reagovat
Billy McClane

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

běžte už do prdele s těma vašima nadávkama na řecký antifotbal, hlavně že všichni fandí mnohem větším nekopům z islandu už se fakt vzpamatujte

Reagovat
OVi.77

Ti "nekopové" jsou aspon sympatičtí a snaží hrát na hranici svých možností...

Reagovat
masly008

řeci nejsou sympatičtí to ne,ale hrajou dokonce za hranicí svých možností

Reagovat
OVi.77

I tak se na ně nedá dívat...navíc porovnávat je se zemí s 320 tis. obyvatel je mimo mísu

Reagovat
smazaný uživatel

a Řeci ne?

jedni z největších bojovníků.. bohužel nikdy nebudou hrát jako kanárci.

Reagovat
OVi.77

za tu poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

kanárci ne, Řecko jsou vlastní spíše oškubaná kuřata

Reagovat
smazaný uživatel

Já nenávidím Španělsko a Barcelonu, pomůže to?

Reagovat
valloire

to pomůže dycky

Reagovat
domingo

To me zajima, proc fanousci Realu nenavidi Spanelsko? To je Ronaldo uz zblbnul tak, ze zapominaji na to, ze jsou spanelsky klub, historicky mnohem vic spanelsky nez (katalanska) Barcelona, navic se vzrustajicim poctem domacich hracu?

Reagovat
smazaný uživatel

JAR

Reagovat
F.Torres

Ronaldo zachranuje situaci v obraně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, co se stalo Valdésovi? Díky za odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

umrel mu krecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Gratulace Chorvatsku, zatím papírově lepší týmy postupují, což je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Frnacie druhy gol z 2m ofsajdu

Reagovat
mimi_united

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se smejes?

Reagovat
masly008

no před tím jim neuznal zase regulérní tak to asi vracel

Reagovat
domingo

Nebo je spis proste mimo, i otacel fauly a tak.

Reagovat
masly008

tak se nedivím,když to djí pískat borcovi ze slovinska.tam bude podobná úroveň fotbalu a rozhodčích jak u nás.to prostě nejsou schopni stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Inač nechcel by som byť teraz v koži hráčov Gibraltáru . Niektorý ešte musia ísť na nočnú

Reagovat
masly008

ve španělsku a noční jo.ty jsi dobrý vtipálek.tam většina nedělá ani přes den

Reagovat
Kovi81

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

To nepíská,vždyť se dá zastavit jenom faulem....

Reagovat
CHONG

Nepískne faul na Cristiana a pak dá žlutou Nanimu

Reagovat
F.Torres

Alves-Pepe je jednoznačně nejlepší repre stuperská dvojice

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jsou výborní, Alves je hrubý chasník a Pepe je prostě Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

CRIS ten Zlatý míč musí dostat..ten jeho letošní podzim to je lavina

Reagovat
valloire

Pepé

Reagovat
Godwinson

Nádhera Ribéry

Reagovat
Ángel di María 22

Rudá to jistí, tohle Francie dá.

Reagovat
F.Torres

Mrdka švédská měla jít ven

Reagovat
C0br

Reagovat
masly008

po ribérym jdou jak po uzeném

Reagovat
valloire

Vo co de Svenssonovi?

Reagovat
smazaný uživatel

No hzas tak hrozny faul to nebyl, aby se tam Ribery valel 2 minuty a museli mu pofoukat bebi. Chaceridi dostal druhou zutou, takze to jde pekne podle Platiniho noticek

Reagovat
Arne

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

umis taky neco jineho, nez klikat na emotikony? naucili te vubec psat, cist a mluvit, nebo ti to nekdo preklada do posunkove reci?

Reagovat
masly008

tak si tu přečti mých pár komentů,já sem tam něco napíšu.neboj.napsal bych i k tomu tvému komentu,ale tohle bylo nejvýstižnější no.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ja mam pravdu, Ribery jen zakopnul pri preskakovani Chaceridiho nohy, a pak se tam valel, jak kdyby mel tu nohu zlomenou

Reagovat
masly008

to je možná pravda,ale to ví jenom on.když si vemeš že za ten zápas to byl asi už 3-4 faul na tu nohu tak ho to mohlo bolet z předešlých faulů.třeba

Reagovat
smazaný uživatel

si zabil

Reagovat
masly008

dík.už mě to nebavilo,tak jsem trochu zafantazíroval

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 jde na rekord v počtu gólů za rok, nádhera....letos zatím jeho vrchol v kariéře, pokud si formu udrží do MS2014, Portugalsko půjde daleko, možná to i vyhraje

Reagovat
OVi.77

No zase nepřehánějme

Reagovat
masly008

no ,ale když se zraní tak jsou portugalci na úrovní tak naší repre.neznám jinou repre,která by tam jela a byla tak závislá na 1 hráči

Reagovat
DieFohlenBMG

švédsko

Reagovat
Arne

Teď se bojim, aby si Frantíci nezačali myslet, že je to vyhraný. Moc bych se tomu nedivil.

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
domingo

Preeeesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle Francie nepromění v postup, tak přijde po zápase fotbalová revoluce!

Reagovat
Tomekcz

zabozrouti si to pojistili na vsech frontach snad zase udelaj ostudu na MS

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Platini svou Francii na MS opět dostane. Jednou je to Henry a jeho ruka, teď zase tenhle podraz s rozhodčím, už se nedivím, že musí být to EURO ve Francii, ta sebranka by se tam nedostala

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee

Reagovat
Wat

Drama!!

Reagovat
F.Torres
Reagovat
F.Torres

wtf, co to udělal alves

Reagovat
masly008

F.Torres

19.11.2013 22:03

Alves-Pepe je jednoznačně nejlepší repre stuperská dvojice

Reagovat
F.Torres

njn, stane se.. i tak jsou nejlepší..

Reagovat
oli9

bože jak máš dementní nick tak i názory

Reagovat
smazaný uživatel

Konopljanka nebo Yarmolenko dejte nějaký scremer z 40 metrů, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

a*

Reagovat
C0br

Reagovat
Shevchenko

Tak pomee Švédi

Reagovat
Rssa

Ibraaaaaaaaaaa

Reagovat
OVi.77

Zlatááááááááán

Reagovat
Shevchenko

Kime

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant

Reagovat
Side

Tady taky platí pravidlo o gólu na hřišti soupeře?

Reagovat
Kovi81

jj, ted to rikali komentatori na bet365

Reagovat
wild

ano

Reagovat
F.Torres

yep

Reagovat
Side

díky

Reagovat
F.Torres

and we got a jumper ještě že Webb byl blízko

Reagovat
C0br

Webb

Reagovat
valloire

začínaj nějak katalánštit

Reagovat
smazaný uživatel

Platini hlavne nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Toto budú nervi ešte

Reagovat
CHONG

Naprosto zbytečný gól, Alves se na Ibru úplně vysral

Reagovat
Wat

ZÁPLETKA!!!

Reagovat
Shevchenko

NO KURVAAAAAA IBRAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Neee Ronnie zaber

Reagovat
C0br

Ibra

Reagovat
valloire

Kurva Ibra zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta Francie? Myslíte, že vyhrají bez prodloužení?

Reagovat
F.Torres

twl, golman byl na párkách?

Reagovat
F.Torres

Ronaldo to rozhodne!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAA

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
oli9

Ibro dej hattrick ... ti simulanti si MS nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si čo urobil Kallstrom

Reagovat
oli9

jo taky blbec, ale Portugalci když vedli 1:0 tak to už dobře zdržovali od golmana až po ronalda a to tak půl hodky pred koncem...

Reagovat
F.Torres

vůbec netušíš

Reagovat
oli9

Bože portugalsko, jidáš Torres ..jeste řekni že si spartan a si fakt fanoušek k pohledání

Reagovat
F.Torres

vůbec nevíš tragéde

Reagovat
CHONG

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam děje stream??? prosim

Reagovat
fantomas

Ty vole Portugalci

Reagovat
supervizor

Vubec neví.

Reagovat
Rssa

Ale no tak, Ribery

Reagovat
Rssa

IBRAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Podívejte jak Ibrahimovič s Ronaldem táhnou svý repre...skrček Messi je proti nim v repre břídil, ten se veze jen na Iniestovi s Xavim. Neymar mu po večerce louská ořechy na ranní müsli, hnus tenhle prominentní spratek

Reagovat
oli9

fanoušek realu ??? Oba jsou borci ,ale messi je rozhodně taky borec a geniální fotbalista...to jen hlupáci jako ty je rozdělují

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho jsi proboha usoudil, že jsem fanoušek Realu?

Reagovat
oli9

protože máš názory jako piča

Reagovat
smazaný uživatel

to bych fandil tobě abys tu základku dokončil

Reagovat
smazaný uživatel

on není fanoušek realu myslím, on ty "bomby plné provokace" rozhazuje vcelku rovnoměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sel hrat Messi jinam, treba do MU, tak je jen lehce nadprumerny skrcek

Reagovat
iamek

Reagovat
Posledni Kovboj

Zlatan

Reagovat
Godwinson

Dej tam Girouda/Rémyho.

Reagovat
oli9

Hm a je hotovo

Reagovat
Shevchenko

Achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

sudíí, sudííí CABAYE ŽLTÁ

Reagovat
F.Torres

JOOOOOOOOOOOOOOOO DOPIČE!!!!!!!!!!! BŮH Z MADEIRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
I am Mancunian

Rony ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Cristianooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
valloire

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR77777777777777777777

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool best best goooooooooooooo goooookooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ogooooooool ogooo goooooooool ogogogooool gooooooooooooooool

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byt Ibrou, tak vsecky ty zmrdy postavim do rady a kazdemu dam kopacku. Neni mozne, aby tam s nim hrali taci dementi .

Reagovat
smazaný uživatel

Wow to je skutečně souboj titánů

Reagovat
Darren Fletcher

joooo zapol som a o tri sekundy ronaldooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

CR 77777777777777777777

Reagovat
supervizor

Brankař ze strachu zamrzl:)

Reagovat
F.Torres

NESKUTEČNÝ, JEDNÍM SLOVEM NESKUTEČNÝ. Kam se hrabe muž z oceli! Ronaldo je Superman!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac sveta zachranuje rite zas

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

RONALDOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho i když byl předraženej tak se to vyplatí

Reagovat
Shevchenko

Tak... a vypínám

Reagovat
Shevchenko

Švédi jsou prostě fakt slabí, oproti Portugalcům určitě. Bylo by mnohem lepší, kdyby Ibra a Ronaldo proti sobě stáli v rovnocenných týmech

Reagovat
F.Torres

HOHOHOHOHOHOHOH CRISTIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Wat

Oh, tak tohle už je one-man-show.

Reagovat
Wat

A ty přihrávky, co mu servírujou, neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný hovadoooooooooooooo

Reagovat
Fairplay

Ronaldo zpracování kolenem

Reagovat
Darren Fletcher

HETRIIIIIK

Reagovat
C0br

hattrickkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Reagovat
I am Mancunian

Rony oh ♥

Reagovat
fantomas

YEEEEES!! Výborně, výborně..

Reagovat
oli9

kua radši nepostoupit nikam než takhle vyletet v baráži...

Reagovat
Counter

Ten CR je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick král

Reagovat
oli9

jinak ta švédská obrana je tragická

Reagovat
Fairplay

RONALDO HATTRICK

Reagovat
F.Torres

Historicky nejlepší střelec Portugalska

Reagovat
OVi.77

Sakra tu je zase nastřikáno od fandů Kristýnky 7

Reagovat
Rssa

To je neskutečné. Ronaldo je fakt zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos ronaldo nejlepší hráč vesmíru, tohle je genius

Reagovat
F.Torres

GOLDEN BOY

Reagovat
valloire

Ty vole to je jak na Playstationu. CCCCCCCCCCCCCCCCCCRRRRRRRRRRRRRRR77777777777

Reagovat
madridcan

Cristiano hattrick a pojeb sa ty....ty....AJ ty

Reagovat
nani92

aj ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Japonsko

Reagovat
Hafna

tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

říkal jsem si že po minulé prohře, ted zaberou... a asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

uz z predikicii sa jednalo o vyrovnany a otvoreny zapas s mnohymi golmi, belgicania maju dost precenovane muzstvo, japonci by si s nimi pravdepodobne poradili aj v ostrom zapase

Reagovat
Hafna

To si nemyslím, samozřejmě uznávám Japonce jako suveréně nejsilnější tým v Asii, ale Belgie je ještě o fous výš, ale je to můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna nie, japonci maju vyrovnanejsie muzstvo, skutocne to belgicko je podla mien (v drvivej vacsine hraci z jednej ligy) silne, ale taktiez i precenovane, nevidel som ich zatial zahrat vylozene vyborne ani raz, podla mna na MS vypadnu zo skupiny, ale samozrejme je to len moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Poklonte se!!!!!!! Nejlepší z nejlepších

Reagovat
oli9

Kdo jidáš kterého máš v nicku ??

Reagovat
F.Torres

tragéde

Reagovat
oli9

ty si tragéd s tím onanováním tady ..a co jidáš torres je :)

Reagovat
F.Torres

ubožáku, běž se vybrečet že nejlepší hráč historie ti poslal švédy do prčic

Reagovat
oli9

:D jo já jsem uplný švéd mi je to u prdele když nehrajou naši...jen to tady onanování když dá hettrick jaký je nejlepší hráč..ono shazovat Messiho, Riberiho atd a vychvalovat Ronalda je fakt paráda kdo rozumí fotbalu a má rozum tak tak ví že ROnaldo s MEssim jsou někde jindě než zbytek světa... letos si to asi fakt zaslouží Ronaldo i když Ibra měl tento rok také fenomenální

Reagovat
F.Torres

fanda švédska, fanda Messiho, hater Ronalda, to mi stačí, víc už se s takovou špínou jako ty nebudu zabývat

Reagovat
oli9

fanda švédska nejsem, MEssiho taky ne..jen je to skvělý hráč stejně jako Ronaldo jen ale jsem realista a umim je ohodnotit oba dva ne jako ty , ale ty z toho vyrosteš děcko dementní

Reagovat
Fairplay

Jak řekl komentátor "není pochyb o tom, kdo je nejlepší hráč na světě"

Reagovat
smazaný uživatel

NESKUTECNE, klanim se

Reagovat
Billy McClane

Sledujeme zapas dvoch najlepsich hracov na svete. Kam sa hrabu Messi a Ribery

Reagovat
Tomekcz

wtf co se tam deje ve svedsku sem to vypnul po polocase

Reagovat
FC Porto FC

kdepak Messi

Reagovat
Manik...

Za tohle by měl dostat Ronaldo zlatý míč

Reagovat
oli9

za jeden zápas je absolutní blbost..ještě když je švédská obrana taková tragická...ale za celý rok nejspíš souhlas , letos si ho zaslouží

Reagovat
Manik...

já jsem to myslel tak, že za svoje výkony + to, že dostal Portugalsko na MS

Reagovat
CHONG

Bůh z Madeiry

Reagovat
DieFohlenBMG

Myslim, že ho nakopnul 2.gól zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

Japonci hraju hodne atraktivny a pritom aj ucelny futbal. Na MS mozu byt ciernymi konmi

Reagovat
smazaný uživatel

Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, to je večer!!! Nejprve Slováci remíza, Španělé prohra, Belgie prohra, Nizozemsko plichta, gol z offsidu pro Francii, Ibra dva goly, Ronaldo neuvěřitelnhý hattrick. NEUVĚŘITELNÝ VEČER! I ta obyčejná noc, se může stát LEGENDÁRNÍ :-) Hoši, tímhle tím počinem si Ronaldo vybojoval Zlatý míč, defitinitnvě! Pokud to tak nebude, tak celý rok budeme poslouchat, že tahle anketa je korupce :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je pán

Reagovat
smazaný uživatel

měl někdo někdy takovou formu s takovou produktivitou v takto krátkým úseku ? (počítejme tuto sezonu, čili cca srpen-listopad) NESKUTEČNY

Reagovat
iamek

Messi kazdy rok. Krome letosni sezony.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma samozřejmě poslední léta fazóny, ale co tak od oka počítám, za takto krátky čas, víc gólů nedal. To co ROnaldo předvádí poslední 2-3 měsíce tady ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas vlastně dopadne nejlépe jak může, Ibra bude pořád za boha a Portugalci jdou dále.

Reagovat
rufus

Cristiano se s tím nesral..

Reagovat
Wat

Škoda jen, že ti Portugalci nemaj nějakýho pořádnýho hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina jejich slabina, zato obri.

Reagovat
C0br

To a konzistentní Nani

Reagovat
smazaný uživatel

A to ejště není večer u konce, jelikžo Francie ZATÍM vypadá na plichtu.

Reagovat
iamek

To zase bude pubertalni diskuze o nicem

Reagovat
OVi.77

Reagovat
valloire

stejně jako když tu stříkáš z Messiho

Reagovat
iamek

No komenty a reci na Barcelonu a Messiho v sekci PD nepisu ja. Poznas to podle hacku a carek. Ja je nepisu, ale bratranek u ktereho jsem se asi pred pul rokem neodlogoval jo. Ale je mi to u pici

Reagovat
valloire

Myslí si snad ještě nějakej blázen,že je teď někdo vůbec lepší než CRISTIANO RONALDO? Nejdůležitější zápas a hattrick.

Reagovat
-Kopy-

Cristianooo olééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou reznici ti francouzi

Reagovat
Manik...

nooooo a červenou má Ukrajinec

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimović - Ronaldo, co víc dodat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľní hráči

Reagovat
misinho7

aj tak zlatu loptu dostane Messi podla tyc vyjadreni kto za koho hlasoval uz to mozme rovno teraz povedat... Messi ma zlatu loptu.. CR by mohol aj 10 golov davat za zapas a Messi nehrat rok aj tak by to dostal ten maly ..... je to smutne

Reagovat
iamek

Zhluboka dychej .

Reagovat
misinho7

ja dycham :) ale je to neferove a to musi uznat kazdy :) preco by to tento rok mal dostat Messi??

Reagovat
iamek

Ja bych to dal Riberymu :).

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to získá Messi tak se akorát potvrdí jakou ta "cena" má hodnotu. Každý normální vidí, že lepší rok měl týmově Ribery a individuálně Ronaldo.

Reagovat
misinho7

ale Messi to ziska :) sak sa uz dost ludi vyjadrilo komu dalo hlas a 99% z nich to dalo Messimu..(myslim prve miesto z tej trojice)

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl jen od Silvy, dále mi je to jedno, stejně si myslím, že to není úplně čisté.

Reagovat
misinho7

ja som cital aj od Cappela Hogsona a Ibru vsetci dali Messimu

Reagovat
F.Torres

Kdo si ještě myslí, že Ronaldo nedokáže rozhodovat důležitý zápasy?

Reagovat
nani92

to si ešte niekto myslí? to už pár rokov fakt neplatí..

Reagovat
F.Torres

pár takových to tady tvrdilo, dokazuje zápas co zápas, že to tak prsotě není

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, ale stejně zaslouží Švédsko respekt za to, že se zvedlo! Nebýt Ronalda, řekl bych, že přidají třetí a nakonec by snad o postupili :-D Pamatujete na zápas s Německem? Švédsko má pod Hamrenem obrovskou vnitřní sílu! ŠKODA, ŽE NA ŠAMPIONÁTU NEBUDOU :-(

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeeeeeeeeej to je skoda

Reagovat
Ángel di María 22

Wau, Cristiano je prostě nejlepší, nemám slov.

Reagovat
CHONG

Škoda, že ty mrdky ukončili hlasování o zlatonce už v pátek, po dnešku by o vítězi nebylo nejmenších pochyb.

Reagovat
valloire

Ono se ale ještě hlasovat bude. Loni hlasovali do půlky listopadu hráči a trenéři a novináři až do asi 5.12.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina další šance :-D To jsou zápasy dneska! TAK TO MÁ VYPADAT. Ne jako v Africe, kde Uruguay vyhrává 5:1 v baráži venku :-D

Reagovat
masly008

malý dotaz,od kdy je uruguay v africe

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Godwinson

SAKHOOOOO

Reagovat
Rssa

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL dobývá svět

Reagovat
Rssa

Dobře, tak aspoň se dboře radoval, no

Reagovat
fantomas

SAKHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
iamek

Reagovat
domingo

JOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

fakjt šťastko ten Sakho dnes...

Reagovat
Darren Fletcher

porovnajem riberyho a ronalda v top repre zapasoch roku

Reagovat
iamek

Ty vole z jednohu zapasu usuzovat

Reagovat
smazaný uživatel

stále s tým budete otravovať

Reagovat
oli9

takže když dneska nehrál Rosický tak má smůlu ?

Reagovat
Darren Fletcher

no ten ju ma uz dlhodobo

Reagovat
Rssa

Počkat, byl to vlastňák, ne?

Reagovat
masly008

ee sakho

Reagovat
nani92

jo

Reagovat
smazaný uživatel

vypadalo to tak

Reagovat
Arne

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať radši zustanou v autobuse a protestujou.

Reagovat
oli9

CHudáci ta Ukrajina

Reagovat
domingo

Vzdyt hrajou hovno.

Reagovat
oli9

to francouzi před týýdnem taky..ono nastupovat s náskokem 2:0 do zápasu takl bych hrál taky zalezlý v zadu

Reagovat
domingo

Nejde o zalezlost, jde o to, ze oni jsou u kazdyho mice o pul vteriny se zpozdenim, ve stredu pole vubec neexistujou. Meli to vic ucpat.

Reagovat
smazaný uživatel

wow tak oni to nakonec daji..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase postoupi diky rozhodcim na mistrovstvi, neskutecny Platini

Reagovat
smazaný uživatel

sudí ich nakopol...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci Platini

Reagovat
nani92

nakoniec bude fakt lepšie,ked tam budú Francuzi a Portugalci ..Svedi a aj Ukrajinci sú sympatickí celkom,ale kvalita nieje na ich strane..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho k oboum jak slepý k houslím ale postup je tam..

Reagovat
Wat

Sakho.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale jo, nakonec postoupí dobrý týmy.

Reagovat
domingo

Dobre Platini, krasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
Fairplay

Co se stalo/děje ve Francii, že se tu píše o nespravedlnostech?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z ofsajdu, cervena pro Ukrajinu, spoustu odpustenych prasackych zakroku, otoceny fauly, faul pred prvnim golem nebyl ani nahodou atd.

Reagovat
Manik...

takže klasika co má plzeň, to je zajímavý, že u ní ti to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

to vis..

Reagovat
domingo

Druhy gol Francie padl z ofsajdu, par minut predtim jim sudi neuznal gol z neexistujiciho ofsajdu. Proste si vyber, co se ti hodi, a pak drzkuj na nespravedlnost na jednu nebo druhou stranu.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina na MS nema co pohledavat , ziadna nespravodlivost

Reagovat
Darren Fletcher

ty kks uz len 17 repre zapasov a ronaldo ma figa a bude prvy v historii portugalska v pocte zapasov. a tak mlady, fasa

a strelec uz je prvy, jubilejnych 50

Reagovat
F.Torres

Ouch jaká škoda

Reagovat
C0br

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

už se na to vysral, kdyby neměl celej špíl v nohách tak golmánovi uděla kličku

Reagovat
C0br

Tak kdyby o něco šlo, tak šajtličku dávat nebude

Teď ještě pata na zemi

Reagovat
Rssa

Sakho...hraje jako Franz, útočí jako Franz, střílí branky jako Franz...SAKHOBAUER

Reagovat
Side

Reagovat
masly008

Reagovat
valloire

Viděl jsi někdy hrát vůbec Beckenbauera?

Reagovat
oli9

2 minuty na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsem si jistý jestli to bylo do něho, ale už tu několikrát padlo Piquebauer a Bartrabauer. Takže si udělej obrázek sám

Reagovat
valloire

takže neviděl

Reagovat
OVi.77

Reagovat
herbage

na Koscielnyho nemá

Reagovat
Billy McClane

Dnes cierny den timov oblecenych v zltom...Svedsko, Ukrajina, Rumunsko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by Valbuena k nám?

Reagovat
Godwinson

Střídání ale Didi nic moc ...

Reagovat
oli9

Ronaldo dnes parádní výkon, vystřílel jim to...chudák zlatan ale je to fotbal

Reagovat
valloire

Comandante Ronaldo

Reagovat
CHONG

Reagovat
Honza Matoušek

Kolik dal Ronaldo soutěžních golů 2013?

Reagovat
valloire

66

Reagovat
masly008

Reagovat
misinho7

tipujem ze tych 75 da do konca roka :)

Reagovat
smazaný uživatel

a ten rekord Lea je momentálně kolik ?

Reagovat
Darren Fletcher

90+

Reagovat
smazaný uživatel

91 . tak to asi nepřekoná.

Reagovat
valloire

Tam je trochu rozdíl. Messi ten rekord programově naháněl už od května,protože mu bylo jasný,že jedině tak vyhraje GB. To CR nedělá.

Reagovat
oli9

si normální ?

Reagovat
SunFells

91 myslím. To těžko stíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

čeká ho: Kodaň, Gala, Almeria, Valladolid, Osasuna, Valencia a v poháru 2x Olímpic Xàtiva. Celkem to je 8 zápasů.

Reagovat
valloire

v poháru má stop

Reagovat
Wat

Pěkně, pěkně. Já bych nezapomněl pochválit za dnešek i Moutinha, výborné dvě nahrávky na góly a celkově zahrál dobrý zápas.

Reagovat
Fairplay

Ronaldo jako správný kapitán vstřelil všechny 4 góly jeho týmu a dostal ho na MS Neuvěřitelné, jakou má formu

Reagovat
Rssa

Každopádně doufám, že CR dojde na galavečer Zlatého míče. Takovou příležitost dát sežrat Blatterovi tu nevinnou hlášku a v podstatě si na tom ještě vylepšit image dlouho mít nebude.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně CR jinak portugalsko bude první nebo druhý koš? nevíte někdo?

Reagovat
domingo

zalezi na rozhozeni konfederaci

Reagovat
smazaný uživatel

Budú zrejme v tom, kde je väčšina európskych tímov, pretože v prvom je Brazília, Argentína, Španielsko, Nemecko, Kolumbia, Uruguaj, Belgicko a Švajčiarsko

Reagovat
smazaný uživatel

EL COMANDANTE CRISTIANO RONALDO LA GENERAL !!!!!!!

Reagovat
F.Torres

JOOOOOOOOOOOO je to tam!!! nádherná druhá půlka, výborný výkon Ronalda, pěkně Ibra

Muž dvojzápasu jednoznačně Ronaldo. Sám víceméně rozhodl o postupu. Střílel, kličkoval, BRÁNIL. Byl naprsoto neskutečněj. Přepsal historii a dotáhl Portugalsko na MS. Neskutečný borec to je. Jeho nejlepší sezona, letos je jak z jinýho světa.

Reagovat
Godwinson

Sakho - Varane taky parádní. Hlavně Sakho velký výkon, diriguje si to tam perfektně. Toho už by ze základu nikdo neměl vytlačit

Reagovat
smazaný uživatel

od něho se velké věci dali očekávat nevíš jak to má "MATYDY" z tou smlouvou?

Reagovat
Godwinson

Pokud vím, ještě stále nepodepsal .... a doufám ani nepodepíše

Reagovat
CHONG

Generál Cristiano je prostě neskutečný.

Força Portugal

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano Ronaldo!!! Je to on, kdo dostal Portugalce na MS, neskutečný výkon. On je prostě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Blattere choď do piči!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
CHONG

Dnešní zápas mi připomněl tohle: http://www.youtube.com/watch?v=NinO3gKxAfc

Reagovat
smazaný uživatel

. možná už Eric ví, kdo vyhrál.

Reagovat
masly008

nevíte kde se dá najít statistika zápasu francie? dík.

Reagovat
masly008

no nevím.frantíci tam mají 2 střely mezi tyče a dali 3 goly,to fakt nebude sedět.

Reagovat
masly008

a to tam ještě vytáhl valbuenovi 2 střely,před 1 golem střelu.tohle je hodně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí ani nevie čo píska, kokot

Reagovat
valloire

Blbej Blatter. Ještě chce ubrat Evropě místa,aby postoupili nějaký lemlové z Afriky nebo Asie. A Ibra je doma.

Reagovat
F.Torres

Kdyby jen on, spousta dobrých týmů je mimo. Je to hold MS, ale kdyby chtěli zvýšit kvalitu, měli by ještě postoupit 2-4celky z Evropy.

Reagovat
Godwinson

JE TO TAM!

Reagovat
Minister

Francúzsko ale keď som tu po prvom zápase písal, že postúpia, tak ma tu niektorí vysmievali

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Francúzi konečne pristúpia k turnaju zodpovedne a neskončí to pri arogancii a

trápnych výkonoch, tak ako na MS 2010 a posledných dvoch Euro.

Reagovat
domingo

Vyborne Platini S pomoci rozhodcich, zidozednaru, muslimskych teroristu a uplacenych cernych mafii dokazala Francie prekvapit a postoupit. At dalsi penize proudi k rozhodcim ve prospech Francie

(kdo po dnesnim zapase neni schopny uznat, ze jsou proste uplne nekde jinde nez Ukrajinci, at se jde vyspat)

Reagovat
smazaný uživatel

Takto ale treba hrať stále, a nie len občas. Inak MS nedopadnú dobre (pre Frantov)

Reagovat
domingo

Samozrejme, dulezity je, ze tam jsou. Ted je ceka jeste spousta prace, ale Deschampsovi verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Portugalsko podle mě půjde daleko. Brazilci jim budou fandit,obrana je výborná Perreira-Alves-Pepé-Coentrao a vepředu Moutinho,Nani a hlavně jestli bude v takovýhle formě Ronaldo....Minimálně semifinále. Tam by to chtělo narazit na Argentinu,aby se vidělo. Černej kůň.

Reagovat
Ángel di María 22

Nani je strašnej. Hodně bude záležet na losu skupin, na to jsem hodně zvědavej.

Reagovat
valloire

Základ je ta obrana. Ta je skvělá ! A kdo má lepší kontry? Nikdo. Nani ve formě bude ok.

Reagovat
C0br

Co by Argentina dělala v semi? Messi to jako vždy zabalí v osmifinále.

Reagovat
valloire

pravda,na to jsem zapomněl

Reagovat
F.Torres

Portugalsko a Hollandsko. Na ty se těším nejvíc. Kdyby bylo takový finále, byl by to sen Rád bych minimálně v semifinále viděl ještě němce. Jako národ je nesnáším, ale jejich fotbal je fantastickej

Reagovat
F.Torres

*Holandsko

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude mít co dělat, aby se dostalo vůbec ze skupiny. Top8 za mě: Německo, Španělsko, Nizozemsko, Brazílie, Itálie, Argentina, Francie, Belgie

Reagovat
valloire

Belgie má mladý mužstvo. Rozhoduje turnajová zkušenost a tu nemají. Portugalci mohli klidně vyhrát EURO,na to jsi zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko má kolísavou výkonnost. Několik posledních kvalifikací toho budiž důkazem. Naproti tomu mnou jmenovaní mají výkonnost stabilní a Belgie je tam jako černý kůň za fantastickou kvalifikaci.

Reagovat
valloire

Kvalifikace není finálový turnaj. Dokonce ani z toho jak hraješ ve skupině se nedá usoudit,jaký bude play off.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nicméně dle mého je celkem spolehlivý nástroj prokázání současné kvality týmu FIFA World Ranking a tam je Belgie aktuálně na 5. místě, což už o něčem svědčí a takové Portugalsko je 14. Ale víceméně souhlasím, že turnaj je něco jiného. Vzpomeňme si třeba na Nizozemce na Euru 2012 nebo Francii na MS 2010.

Reagovat
valloire

FIFA ranking je úplně k hovnu. Mrkni se jak dopadli MS předtím,jak kdo hrál ze začátku a jak ke konci. Záleží taky na sezoně,unavenej CR není jako CR teď. Třeba Messimu to jeho zranění paradoxně může pomoct na MS. Odpočine si v sezoně. Pamatuješ na Ronalda 2002? Před MS hrál měsíc. Nebo Rossi 82,to samý. Belgie má zajímavý a nadějný hráče,ale já jim nevěřím.

Reagovat
CHONG

Finále Portugalsko - Brazílie, s vítězným koncem pro Portugalsko a Cristiano nejlepší střelec MS, to by byla paráda.

Reagovat
valloire

fandím Brazílii.. 4-3 pro ně. CR hattrick.

Reagovat
CHONG

4:3 pro Potugalsko, Cristiano 4 kousky a Marcelo hattrick

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že sa Francúzsko stretne s Uruguajom a ten ich vypráši a Luisík ich pohryze...

Reagovat
F.Torres

Rumunsko 1:1 Řecko. http://www.youtube.com/watch?v=Cmrp5RCfSv8

Epický vlastnák

Reagovat
Ángel di María 22

Nejvíc budu fandit pochopitelně Evropě. Moje top3 je: Portugalsko, Německo a Belgie. Tak snad někdo z nich udělá úspěch.

Naopak nehorázně nebudu přát těm domácím zmrdům. Až na pár hráčů nemůžu ty Brazilce vystát.

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

U mna 1. Spanielsko, 2. Portugalsko, 3. Taliansko, 4. Nemecko, Belgicko, Francuzsko, Holandsko su na jednej urovni

...Anglicku, Argentine a Brazilii vylozene neprajem

Reagovat
valloire

6 posledních zápasů za repre a 9 gólů. Tak o tom se může Messimu jenom zdát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele