KURANYIHO LÁKÁ FENERBAHCE

13.07.2007, 13:16
Aktuality
Ze Schalke do Turecka by mohl odejít další fotbalista, brazilský záložník Lincoln nedávno přestoupil do Galatasaraye Istanbul, konkurenční Fenerbahce nyní láká útočníka Kevina Kuranyiho...

"Je to útočník světové třídy. S ním bychom konečně měli šanci v Lize mistrů," uznává hráčovy kvality kouč istanbulského klubu Zico.

Fenerbahce údajně již do Gelsenkirchenu zaslalo první nabídku ve výši deseti milionů eur, Schalke však svou hvězdu prodat nehodlá.

"Vím o té nabídce, ale nejsem sebevrah. Kevin patří sem, kolem něho, Marcela Bordona a Fabiana Ernsta chceme vybudovat nový tým. Neprodáme ho za žádnou cenu," nedělá si ze zájmu Fenerbahce velkou hlavu manažer Schalke Andreas Mueller.

K celé věci se vyjádřil i samotný hráč. "Je to pro mě čest a jsem hrdý na to, že se o mě zajímá takový skvělý hráč a trenér, jaký je Zico. Stále chci něco získat se svým klubem, na konci sezony je navíc mistrovství Evropy. Takový přestup by mi pouze bránil," říká Kuranyi.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Bender

Snad nepujde i Kevin...Každopádně jde Schalke hodně do sraček

Reagovat
HOST*Parker

Kolem Kevina, Bordona a Ernsta... no to teda bude manšaft.

Reagovat
HOST*

Toho uz ani za boha nepusti a jestli jo tak jsou magori.

Reagovat
HOST*Zak

Paul Konchesky do Fulhamu za 3,25 mil liber, výtečná posila!

Reagovat
Shevchenko

Schalke tipuju tak na 10. místo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele