Kuranyi: Jsme pod tlakem

14.09.2007, 15:26
Aktuality
Jednoznačným tahákem víkendového programu německé nejvyšší soutěže bude souboj Bayernu Mnichov se Schalke 04. Velkým favoritem bude domácí tým, od něhož se očekává vítězství, pod ještě větším tlakem ale možná bude klub z Gelsenkirchenu...

Ani jeden tým zatím v nové sezoně nenašel přemožitele. Zatímco Bayern ale vybojoval ze čtyřech zápasů deset bodů a patří mu první příčka, Schalke již třikrát remizovalo a je sedmé.

"I když bude favoritem Bayern, budeme pod velkým tlakem také my. Ztrácíme už čtyři body, porážka by znamenala sedmibodový odstup. To by bylo hodně," uvědomuje si útočník Schalke Kevin Kuranyi.

"Pokud si vytvoříme tlak a budeme hrát rychlý fotbal, pak budou jejich hráči dělat chyby," naznačil Kuranyi, kudy povede cesta k bodovému zisku.

Poprvé v kariéře se proti sobě postaví dvojčata Hamit a Halil Altintopovi. Hamit v létě odešel do Bayernu právě ze Schalke, Halil zůstal vestfálskému klubu věrný. "Naše matka chce, abychom oba dali branku a zápas skončil remízou. Mám pro tebe pár překvapení, bratře," varuje svého sourozence Halil.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

jasna 1

Reagovat
HOST*

Bayern nevyhraje,uvidíš...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele