Kuranyi chce zůstat v Schalke, o Rafinhovi má rozhodnout Magath

08.01.2010, 12:56
Aktuality
Schalke po podzimní části sezony okupuje druhou příčku bundesligové tabulky a v zimě již získalo několik posil. Mluví se i o několika odchodech a hodně zajímavá by ještě měla být situace ohledně brazilského obránce Rafinhy. Zůstat by naopak určitě chtěl Kevin Kuranyi...

"Nevím, jaké má klub plány. Bylo by každopádně pěkné, kdybych mohl prodloužit svou smlouvu se Schalke," vzkázal jasně Kuranyi.

Kuranyi se na podzim zařadil mezi stogólové střelce, svůj jubilejní bundesligový gól zaznamenal v duelu s Herthou. V zimě mu přibyla konkurence, Schalke totiž angažovalo Brazilce Edua, který má s německou ligou zkušenosti během působení v Mainzu a Bochumi.

Daleko složitější to Schalke bude mít s udržením Rafinhy a bulvární deník Bild již přispěchal s informací, podle níž je klub ochoten uvolnit ho za 14 milionů eur. O Rafinhu má již delší dobu zájem Juventus a mluví se i o jiných klubech, mezi něž se údajně zařadil třeba i Wolfsburg.

"Rafinha je skvělý hráč. Už nějaké dva roky ho sleduje řada předních klubů. Faktem ale zůstává, že o tom, zda zůstane či odejde, rozhodně jedině Felix Magath," prohlásil agent Roger Wittmann, jehož klient si v očích fanoušků Schalke jistě nepřilepšil tím, že si protáhl dovolenou v Brazílii.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
pospech11

já bych Rafinhu za tu částku pustil

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne by stratou tychto futbalistou schalke utrzilo velke oslabenie

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má zájem o Maura Zarateho, tvrdí Jose Alberti, agent útočníka Lazia. "Jsem v kontaktu s Arsenalem, ptali se mě na něj. Arsenal chce posílit útok, připravují nabídku čtyřiceti milionů eur," prohlásil Alberti větší blbost sem nikdy neviděl arsenal a 40 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Hovadina kde by na to vzali Navíc Zarate nemá cenu více jak 20-25

Reagovat
j_mrazik

Jde o spojení Wenger a 40 mega. A i ta cena jako taková je divoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
cristiano.K.

rafinha do wolsburgu? blbost! když už přestoupí, tak určitě né v rámci německé ligy to by ho musel chtít bayern M. a za 14 mega bych ho pustil hned

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych ho za 14 hned koupil...

Reagovat
smazaný uživatel

máme Jankula a Odda..nezahrál by si.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl za něj šťastnej

Reagovat
blaugrana

Rafinha do ManU, John O´Shea vážne nieje to pravé orechové. Samozrejme, ešte je tam Rafael, ale aj tak by som ho tám rád videl.

Reagovat
smazaný uživatel

a Rafinha se do PL bude hodit? to bude lepší nasazovat Rafaela, který již je na Anglii zvyklej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se ho Magath zbaví, stejně by mu dělal jen problémy, když chce odejít. Za 14 do Juve by bylo pro Schalke fajn, ovšem pro Rafinhu nevím...

Reagovat
Arne

Reagovat
jv

Reagovat
Arne

OT: Gentner do Stuttgart... Paráda, to mi fakt zvedlo náladu.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

At Magath udela jakykoliv rozhodnuti, vezim ze spravny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele