Kubíček chce ještě jednu valnou hromadu

28.11.2008, 17:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zvláštní, "zvolit novou arbitrážní komisi". To si tam chce Kubíček dosadit vlastní lidi, dokud ještě může? Trochu pochybuju, že Hašek bude nějakým zachráncem (jestli vůbec bude zvolen), víc pochybuju, že současná garnitura úplně opustí fotbal, ale určitě nevěřím, že kdyby odešli, tak to nechaj zrovna Kubíčkovi, to ho radši stáhnou s sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, jak to je, jako chobotnice, můžeš useknout chapadlo, objeví se další. Až když usmrtíš hlavu, jde chobotnice ke dnu i s chapadly. Otázka je, jestli je Kubíček přirostlej nebo moc omotanej chapadlem. To druhé je dost pravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

No Kubíček je předně úplně stejnej hajzl jako Košťál a spol, jen prostě v tom duelu o moc prohrál, vyšachovali ho, udělal si nepřátele a teď cítí šanci dostat se ke korytu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že český fotbal je tak v prdeli, že už nic, ale nic nepomůže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele