Křetínský za vstup k rozhodčím zaplatí 50 tisíc korun, Sparta 220 tisíc

13.04.2023, 16:20, aktualizováno 13.04.2023, 18:18
Aktuality
Daniel Křetínský (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
fabec1222

Tak to ho zruinuje. Komu to bude muset celé prodat, aby nemusel vyhlásit bankrot?

Reagovat
Pablos

A 100tis. rozhodčím za to, že si nezamkli.

Reagovat
kilobyte

Ale tu pokutu mohl dostat jenom protože je členem, ne? Kdyby nebyl tak nedostane ani těch 50k.

Reagovat
mistr129

where kontumace?

Reagovat
ratusek

in prdel

Reagovat
vceradnesazitra

50, to dává za večeři

Reagovat
misomy6

To asi nie, ale mal by to dávať mesačne na Rosickeho poistenie proti úrazu sa mi zdá

Reagovat
Skleepy

hihýsek

Reagovat
smazaný uživatel

Za večeři? Za snídani.

Reagovat
Zdechlina

Ou, to zabolí

Reagovat
kilobyte

Dávat Křetinskému finanční pokutu je prostě nesmysl. Měl dostat třeba zákaz na zápasy (pokud by to bylo možné). Protože pokuta bude pro něj buď směšně malá a nebo by byla nepřiměřeně velká oproti ostatním.

Reagovat
Mass

Tady je 50 a přijďte zas.

Reagovat
vestinustarychdubu

To je strašný, tady je to snad horší než na balkáně... Ať se jdou vysrat s takovým "produktem"

Reagovat
verv

a jak ho jako měli potrestat? Nechat zbičovat na ploše o poločase derby?

Reagovat
bobis21

Za tohle musí přicházet kontumace zápasů.

Kdyz se podíváš na zisk EPH, tahle pokuta odpovídá asi půlminutovému zisku. Jak taková pokuta může někoho odradit? To je úplně směšné, nevidím zády rozdíl oproti tomu, že nedostane pokuuu žádnou.

Reagovat
verv

Za tohle kontumaci? Vám úplně jebe?

A to má být výše pokuty závislá na výdělcích v byznysu, kterej ani s fotbalem nijak nesouvisí?

Reagovat
bobis21

Za ovlivňování rozhodčích (ano, majitel klubu o přestávce v šatně rozhodčích je ovlivňování) jednoznačně kontumaci.

A pokud chceš chování vymýtit, musíš za něj mít tresty takové, aby od takového chování demotivovaly. Což tento "trest" nesplňuje. To pro něj prostě ani není trest, kdyby se jim šel komisi osobně vysmát, reálně ho to bude stát víc jen na tom ztraceném čase, než kolik zaplatí na této pokutě.

Reagovat
verv

Tím pádem je teda ovlivňování rozhodčích i když na ně někdo z realizačního týmu něco pořvává.

Návštěva v kabině rozhodčích je rozhodně špatně, ale chtít za to kontumaci je vážně k smíchu. Zvlášť v kontextu toho, že se tady nekontumuje vlastně za nic.

Pro někoho jinýho tenhle trest může být citelnej. Znovu se ptám, to mají dávat tresty podle finanční situace té konkrétní osoby? Nebo kluby by snad měli dostávat pokuty podle výše rozpočtu? Vždyť je to úplně absurdní. Pro Křetínskýho je to k smíchu a bylo by i kdyby dostal pokutu třeba milion. Větší trest pro něj je že se to propírá v médiích a dělá mu to špatnou reklamu.

Reagovat
bobis21

A právě proto bych za to nedával žádné finanční tresty, ale sportovní tresty. Tedy kontumaci. Při opakování prohřešků přidat i odečty bodů. Pokuty ze kterých se ty prachy stejně ztratí do nikam jsou úplně k hovnu.

A to že se dnes kontumace nedávají není argument. Ano, český fotbal je žumpa a tomu odpovídá i to, jak se s korupčním chováním zachází. Jezdíme na oranžovou, máme suché hajzly, uplácení jsme si odpracovali, chodíme o přestávce za rozhodčími a pořád všichni předstíráme, že je vše v pořádku. A to právě chci změnit a všechny tyhle sračky začít tvrdě trestat. Jediný důvod proč se ti to nelíbí je, že by to zrovna teď dopadlo na tvůj tým. To je vše. Kdyby to byla Slavia, určitě nebudeš bojovat proti trestům za ovlivňování rozhodčích.

Reagovat
verv

No je to právě naopak, než jak to píšeš. Pokud se tohle bude aplikovat běžně, tak nemám problém, aby takovej trest dopadl i na můj tým. Ale vzhledem k tomu, jak se tady přechází násobně větší prohřešky, tak požadovat zrovna v tomhle konkrétním případě kontumaci je prostě k smíchu. Pokud se nastaví třeba od nové sezóny, že jakejkoliv kontakt s rozhodčím mimo hřiště znamená automaticky odečet bodů a bude se to používat opravdu padni komu padni, tak za mě klidně.

Reagovat
bobis21

No ale já to právě chci ve všech, přesně jak říkáš. A mělo to být dávno. Když vidím jaké tresty za to jdou, můj zájem o ligu zase o několik stupňů klesá. Teď je někde na úrovni 2. ligy žen ve florbalu a kdyby tam nebyl Baník, neviděl bych jediný zápas.

Reagovat
vestinustarychdubu

Nikdo z klubu nemá u rozhodčích absolutně co dělat, tečka. Jedno, jestli je to Křetínský, Pelta, Šádek, Karl, Tvrdík, kdokoli jinej...

Ano, za tohle by měly být odečty bodů / kontumace. Jako 50k pro Dana a 200k pro Spartu... co to je za trest?

A že je trest, že se to propírá v mediích Tak z toho určitě z toho Dan dva dny nespal...

Celá liga je k smíchu a tahle slavná komise s ní, stejný jako podmínka Slavii pro uzavření kotle, která byla porušená, ale vlastně ne tak moc, takže nebyla. Tady není ani sebemenší náznak snahy s tím něco dělat, aby se to nedejbože změnilo k lepšímu, vždyť je to úplná tragédie. A na tohle chtějí, aby chodili/koukali lidi.

Reagovat
Madio Sané

Takto sa korumpuje inteligentne Tá návšteva rozhodčích bola dobrá zámienka

Reagovat
Tribuna gauč

TVL za padinku to si příště vezme sebou a druhou ať to mají v zápase aspoň za kříž

Reagovat
Nihilister

Směšný, jako celá liga.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele