Krasić potvrdil zájem Sunderlandu, má i jiné možnosti

01.06.2013, 16:55
Aktuality
Miloš Krasić by po jednom roce mohl znovu změnit dres. Srbský záložník loni ukončil nepovedené angažmá v Juventusu a zamířil do Fenerbahçe, ani v dresu tureckého klubu ovšem nedokázal navázat na výkony z CSKA Moskva. Vedení o něj nyní ztrácí zájem a o Krasićovi se spekuluje například v souvislosti se Sunderlandem...

Krasić letos nastoupil jenom ke třinácti ligovým zápasům a Fenerbahçe se tak nevrátilo sedm milionů eur, které na jeho příchod vynaložilo. V případě dalšího přestupu zřejmě bude muset srbský fotbalista slevit ze svých platových požadavků, když nyní vydělává ročně 2,3 milionu eur.

"Není to jenom Sunderland, kdo má zájem, ale také další kluby z Anglie a Itálie," prozradil deníku Novosti.

"Fenerbahçe je skvělý klub, fanoušci mi věřili a mám rád život v Istanbulu, ale pokud se Fenerbahçe rozhodne, že mě už nepotřebuje, budu muset zvažovat další možnosti a nabídky. Mým přáním je zůstat ve Fenerbahçe, ale uvidíme. Chci se svým zaměstnavatelem stihnout celou letní přípravu, loni jsem ji zmeškal a hodně mi to uškodilo," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (887)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele