Kouč Sparty Vrba nechtěl říct, jaký výsledek si ve šlágru přeje

02.04.2022, 23:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
John Obi Mikel

"Radši neříkám, co bych si přál, protože když řeknu, co si přeju, většinou se to nesplní. Pro nás by byl nejlepší takový výsledek, abychom se dostali co nejblíž oběma týmům"

Tak jste mohli do titulku napsat, že chce remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v té větě spíš čtu, že si přeje hromadnou rvačku, ukončení zápasu, kontumaci proti oběma týmům a bodový odečet.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ale zase tolik neodečíst, aby jim Sparta neutekla

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Mosquera by se mohl poprat s Řehákem

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ondrasch77

Komu by bodově připadla ta kontumačka oběma?

Reagovat
Mass

Spartě

Reagovat
ondrasch77

To radši nám...., za to kolik jsme dodali do obou týmů hráčů bychom si to zasloužili...

Reagovat
ratusek

ono je tam sice napsaný, co nejblíž oběma týmům, ale já tam cejtím pičo

Reagovat
hromdopolice

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Škoda, v první větě tak tajemný a ve druhý to v podstatě prozradil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl trenér Slavie tak proti betonáři Bílkovi postavim na hrot věž a sypu tam centry. Vůbec bych se nebál postavit Fillu. Jestli tam dá Tecla, nebo Sora uvidíme marné dobývaní pevnosti Plzeň. Bude to každopádně hnusný fotbal.

Reagovat
Mass

Fila má sice 190cm, ale nepřijde mi jako nějaký kladivo do vápna.

Reagovat
PH8

To je nadpis jak z blesku.

Reagovat
delfin

Jn, uz by to umelou inteligenci, ktera to pise mohli vypnout.

Reagovat
delfin

uz by tu*

Reagovat
smazaný uživatel

Už před zápasem - Galásek = jedeme pro bod.....

Mindset na hov*o. Pak vedeme a samozřejmě hlava na hřišti pracuje s infromací, že jsme nad plánem a hlavně to nezkazit .....Podle mě chyba zase hned posadit Pokorného, přestože Svozil dal gól. Pokorný je lepší na balonu, hrál krom Karviné dobře (a tam to zhnojili všichni). Luxus ho hned zas posadit ....

Koncevoj mizerný dozadu, půlku situací po ztrátě nepřepne a vypustí. Smetana ho drží. Sora za zlé bránění jebal........ Chlumeckého jsme brali samozřejmě nahonem v nouzi, když byly vlny s Lischkou. Riskantně a nečekaně ho hned dal do základu na pár zápasů, když shořel, není pro změnu vůbec na lavce...... Jak to uchopit, jaká je to koncepce - od zdi ke zdi ...... Střídat ve 92. minutě kus za kus je co, kromě zbrždění sebe sama? Jestli byl Kaloč fyzicky K.O., měl jít dolů dřív ......Ano, sudí 1. půli na ho*no, neodpískaná penalta, Lašty provařil ....ale to není jen o tom a jedné prohře. Je to nějaké neuchopitelné, jaká tvář ? .... a dle rozhovoru po Spartě ani Smetana moc neví .....

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Laštůvka sice Čvancaru sundal, ale byla by přísná. Podle mě to sudí zvládnul.

Reagovat
ratusek

Hele ten MMA chvat LK fakt nezvládl

Reagovat
kilobyte

Drželi se oba stejně. Jediný rozdíl byl v tom, že hráč Baníku vyskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím teda, drželi se, jak to bývá, ale úmysl bránícího skolit soupeře jsem cítil intenzivně. Sparťané samozřejmě souhlasit nebudou.První půli byl žlutý prevít nechutný, druhou už celkem OK

Reagovat
kilobyte

Jasně a baníkovci jsou objektivní. Nechutné je spíše to neustále brečení.

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba se čílit. Jen říkám svůj pocit k situaci ve vápně a konstatuji, že příznivci soupeře to budou vidět jinak. Dál neřeším. Vždycky je riziko, že jako fanoušek zúčastněného klubu nebudu plně objektivní. Ani Ty ne. Mohli jsme dostat jiné góly, takže prohra je oprávněná a jsem spíš nevrlý ze stavů viz původní post.... To je celé.

Reagovat
kilobyte

Hráli jste prd a dokud si budete myslet, že za prohru může i rozhodčí, který na ho*no opravdu nebyl, tak budete hrát pořád stejné prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý střípek mozaiky má svou váhu, takže i rozhodčí, ale v sobotu důvodem prohry nebyl, ani jsem nic takového nepsal. Nevím, co tě žere a zbytečně hrotíš. První půli se mi nelíbil, ale za důvod prohry jsem ho já neoznačil. Vy taky nejste, kde byste chtěli, tak si nemáme co vyčítat.

Reagovat
kilobyte

Tak váš trenér si stěžoval na "tlak" hned po zápase. Komise rozhodčí žádnou chybu nenašla. Takže tvrdit, že rozhodčí byl na ho*no je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nejsem Smetana a mluvím za sebe. Jeho vyjádření rozumím, ale neztotožním se, pokud by se vše mělo svádět na tlak nejen Sparty. Takhle postavit hodnocení je o ničem. To však nevylučuje, že se mi sudí 1. půli taky nelíbil. Ale nestavím to jako hlavní důvod. Mohly tam být 2-3 jiné góly v naší bráně. My jen 2 střely na bránu, 2. půli únik Buchty bez zavření zadní tyče, ale jinak nic. To je zoufale málo na 4. - 5. tým. To ale neznačí, že se mi musel nutně líbit sudí po celý zápas. Nestavím to ale jako Smetana. Že nikdo z našich neuměl šikovně naložit Krejčímu v souboji, trošku ho přebrousit, ale šikovně, řekněme max. za žlutou.... to je naše blbost a neumění, nechtění.

Reagovat
smazaný uživatel

...... tím nemyslím ŽK Kuzmy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele