Konec sezony pro Seitaridise?

16.11.2007, 10:47
Aktuality
Na hodně dlouho si od fotbalu možná odpočine Giourkas Seitaridis. Obránce Atletika Madrid má již delší dobu potíže s Achillovkou, které bude muset vyřešit operace a pravděpodobně také několikaměsíční přestávka...

Řecký reprezentant se chirurgickému zákroku podrobí v pondělí ve Finsku u lékaře Sakariho Oravy, který v minulosti operoval například anglického obránce Jonathana Woodgata. Po šestitýdenní přestávce by Seitaridis mohl začít s lehkým vyklusáváním, zároveň je ale možné, že na trávníku se objeví až v příští sezoně.

Seitaridis by v tom případě přišel o evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku, kde budou Řekové obhajovat prvenství z Portugalska. Chybět bude i Atletiku Madrid, to letos hodlá bojovat o příčky zajišťující účast v příštím ročníku Ligy mistrů a čekají ho i zápasy Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele