KONEC SEZÓNY PRO GRYGERU

30.03.2007, 11:42
Aktuality
Zdeněk Grygera proti své vůli již odehrál svůj poslední zápas za Ajax Amsterdam. Obránce nizozemského klubu si v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 proti Kypru vážně poranil levé koleno a letošní ligová sezóna pro něho předčasně skončila...

26letý obránce ze zápasu s ostrovním soupeřem odstoupil po dvanácti minutách. Důvodem bylo poraněné koleno a následné vyšetření ukázalo rozsah zranění. Grygera si natrhl meniskus a čeká ho operace. "Očekáváme, že ke zotavení bude potřebovat šest týdnů," oznámil Ajax na své webové stránce.

Grygera tak pravděpodobně již nikdy neoblékne dres Ajaxu. Do konce Eredivisie totiž chybí pouze pět kol a český reprezentant je již delší dobu dohodnutý na letním stěhování do Juventusu Turín. Ajax má stále ještě naději na zisk mistrovského titulu, v tabulce mu zatím patří druhá příčka a na vedoucí a poslední dobou často klopýtající PSV Eindhoven ztrácí jenom pět bodů.

Vedle klubových povinností je rovněž ohrožen Grygerův start v dalším utkání kvalifikace o postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. Další zápas tým trenéra Karla Brücknera čeká 2. června, kdy Češi zavítají do Walesu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele