Kone odmítl Galatasaray

09.08.2007, 19:34
Aktuality
Arouna Kone v uplynulých dnech sice nemohl hrát fotbal, starostí měl ale i tak dost. Útočník PSV Eindhoven onemocněl malárií a mohl se tak soustředit na nabídku na přestup do Galatasaray Istanbul. Tu nakonec odmítl...

"Nevybírám si podle peněz. Když opustím PSV Eindhoven, bude to kvůli kouzlu nějakého vrcholového klubu," zdůvodnil 23letý fotbalista rozhodnutí odmítnout angažmá v Turecku.

Kone nedal košem pouze Galatasarayi, ale také Šachtaru Doněck. V tuto chvíli má reprezentant z Pobřeží slonoviny tréninkové manko, během dovolené ve své vlasti totiž onemocněl malárií a několik dní musel strávit v nemocnici.

"Byl jsem již několik dní unaven a strašně mě bolela hlava, dokonce i když jsem mluvil. V nemocnici se ukázalo, že jsem měl maládii. Oněmocnění bylo až příliš vážné na to, abych se mohl uzdravit doma," popisuje Kone pobyt na nemocničním lůžku.

23letý fotbalista byl z nemocnice již propuštěn a dokonce se zapojil do tréninku. V tuto chvíli však není jisté, zda se stihne připravit tak, aby mohl zasáhnout již do prvního kola nizozemské nejvyšší soutěže.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toho měla Barca koupit místo Henryho

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

aha kone je lepsi nez henry?no tak tos asi upad kamo...

Henry byl,je a zustane nejlepsim utocnikem v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi jako jedinej se snížim k tomu, že na tebe reaguju, ale prostě mi to nedá.

1. Nikdo netvrdí, že Koné je lepší než Henry.

2. Henry rozhodně neni nejlepším útočníkem v historii, a možná ani v současnosti.

Reagovat
HOST*mysman

ja se zase snizim ti ze te poslu do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim si nic nevyřešil, zoufalče.

Reagovat
HOST*mysman

ty ses fakt vul nechapu co mas za problem.jedinej kdo je tu zoufalej si ty musis mi neco furt dokazovat.nech me uz konecne bejt a di se pripravovat do prvni pomocny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nepsal, že je lepší než Henry. Ale to, že ho měla Barca koupit spíš než Henryho, tak to myslím vážně. Kone je pořád mladý, přesto kvalitní a zkušený útočník a hlavně typově by se do Barci hodil spíš, protože podobně jako Eto´o je pořád v ohybu, napadá obránce a je i gólový. Dokáže hrát na hrotu i na křídle. A je hodně pravděpodobné, že se bude dále zlepšovat.

Henry rozhodně není nejlepší útočník v historii!!! Jedině historii Arsenalu, ale nic víc. Aby mohl patřit alespoň k top, tak by musel něco předvést i v nároďáku Francii, kde sice má vítězství na MS a ME, ale nikdy tam nezářil. Za další Henry už se zlepšovat ve svých letech nebude. Navíc je velká pravděpodobnost zranění. Většinu loňské sezony byl zraněný i proto mu to doufejme zatím v přípravě vůbec nejde (uvidíme, co dneska?). Typově se do Barci moc nehodí. On je zvyklí táhnout tým, což v Barce nebude. On čeká až míč dostane a pak s ním něco vymýšlí, ale Barca by od něho potřebovala větší pohyb, napadání, zvlášť pokud nastoupí na hrotu, ale to on není schopen. Taky se kůli němu možná změní fungující rozestavení. Rozhodně Henry je investice do této doby, nikoliv však do budoucna. Takže jediný v čem je jeho příchod dle mě pozitivní, tak je to, že se prodá více vstupenek, suvenýrů, dresů atd. Prostě lidi se budou víc zajímat o FC Barcelonu.

Ale je možné, že Henry bude hrát dobře, dá přes 20 gólů za sezonu a ukáže, že na to má a já bych si to přál, ale moc to mu neveřím.

Reagovat
HOST*

vypada jak Vieira s blond vlasy

Reagovat
HOST*Madridista

Nebude to tim, ze to je černoch?

Reagovat
HOST*

ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos trochu prestrelil:)

Reagovat
HOST*

AC Milán se teď zajímá o Rosického. Ta naše repre se dere na Apeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna se zajima,ale boss posle Ancelotiho a cely ACM do prdele!Nesnasim je ne Rosickyho nezkazej,ten bude hrat v arsenalu a to fotbal ne beton made in ACM.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný, tolik gólů kolikrát u nás nepadně ani za celý ligový kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mu nedivim ve 23 letech kdy hraje dobre a je v zakladni sestave PSV bych taky neprestoupil do Turecka.

Reagovat
HOST*cheguevara

je to dobre ze nesel do galatasary istanbul, protoze vetsiny dobrych forbalistu jako kone co kdy sla do tureckych klubu se jakoby ztratila a to jak hrali uz se ji mnohdy nevratilo

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas co je to ta maladie?

Reagovat
HOST*Quarani

BTW do srovnaani Koneho a Henryho bych moc nechodil...videl jsem na vlastni oci zapas Alkamaar: Eidhoven a co ten Kone delal...on jak dostane balon tak jde hned do souboje jeden na jednoho...je to postrach, nikdo ho ciste nezastavi...je fakt skvely..

Reagovat
HOST*mysman

hmm tak napriklad Henry predminulej rocnik vyradil !sám! real a juventus.

Reagovat
HOST*yanyangyo

Kone to je pěkná lamička , jsem ho viděl, a ten kluk ušatej neví co je balon , motal se jak piča

Reagovat
HOST*Quaranin

No myslim ze kdyby ses umel motat tak jak on, tak bys byl rad!Takze vypadni ty sproste hovado a vrat se az se naucis slusne chovat k tem co uz neco dokazali

Reagovat
HOST*brucknerova kamoška

hm, ty se myslím, motáš, když jdeš z hospody, ne? ...a taky z tebe vyletí něco černýho

Reagovat
HOST*Quaranin

Dalsi chytrak i kdyz mozna ten samy pod jinym a jeste trapnejsim nickem myslim ze fotbal neni ten pravy sport do ktereho by ses mel starat

Reagovat
HOST*

koné je pro mne velmi užitečny pro psv protože dokaže si stim balonem pohrát ale jenom me sere že nešel do arsenálu a má HRUB0é VLASY JAKO Já takové hrubé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele