KOMPANY SI NEZAHRAJE DO BŘEZNA

07.11.2006, 12:12
Aktuality
Špatnou zprávu se dnes dověděli v německém Hamburku. Belgický obránce Vincent Kompany, který si měl původně s poraněnou achilovkou odpočinout maximálně šest týdnů, se bude muset podrobit operaci a nezahraje si čtyři měsíce.

"Bude mimo hru do konce února," prohlásil na stránkách klubu lékař Oliver Dierk. 20letý talentovaný stoper potřebnou operaci podstoupí ve čtvrtek ve Švýcarsku.

"Je to pro něj krutá zpráva. Je mi ho moc líto, doufám, že se vrátí brzy," prohlásil smutný kouč Thomas Doll. A že má ke smutku nejen tento důvod, o tom není pochyb, tato sezóna je pro loni třetí klub Bundesligy hotovou noční můrou.

Hamburku se vůbec nedaří, v lize je po deseti kolech s jedinou výhrou těsně nad sestupovými pozicemi a v Lize mistrů je po čtyřech porážkách definitivně odsouzen k poslednímu místu. Navíc jej trápí neobvyklá marodka, tolik zraněných nemá žádný jiný klub v německé nejvyšší soutěži.

Dlouhodobě mimo hru jsou Bastian Reinhardt, Guy Demel, Raphael Wicky, Nigel de Jong a Collin Benjamin, teď k nim kromě Kompanyho přibyl ještě jeho kolega z obranné řady Juan Pablo Sorín s natrženým svalem. A to se nedávno po dlouhodobém zranění vrátil Rafael van der Vaart a po dvoutýdenní absenci se uzdravil i český reprezentant David Jarolím.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle není moc dobrý, když má už ve dvaceti takový problémy Každopádně to může snížit jeho cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako, že byste zkurvili další talent?

To snad ne. Vincent má rozum, což prokázal odmítnutí Chelsea. K vám snad taky nikdy nepůjde. Můj tip pro jeho další působiště je ACM nebo ASR

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak má Hamburk takové problémy a ještě se jim zraní s Ferdinandem a Ebouem pro mě nejtalentovanější obránce v Evropě.

Zachvíli tam bude válet deset dorostenců a ten mládeži bude velet Jarolím.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no ti dorostenci asi nebudou válet , Hamburk je mírně řečeno v pěkných sračkách Ale shoda náhodných událostí je může semknout, teda aspoň doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo mě ten Hamburk příjde jako Valencie ale Hamburg má větší smůlu a vůbec ale vůbec se jim nedaří to je škoda ten Kompany je docela frajer na jeho věk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele