Komentátor ČT Kalous: Máme práva na Manchester TV

25.07.2011, 16:55
Rozhovory
Komentátor a reportér České televize David Kalous odpovídal v exkluzivním online rozhovoru pro server Eurofotbal.cz na otázky čtenářů prostřednictvím facebookového profilu našeho serveru.

"Můžeme prozradit, že ČT získala práva na vysílání Manchester TV; Absolutně v pohodě jsou na Bohemce nebo v Příbrami; Některé bývalé ikony českého fotbalu, které jsou nyní funkcionáři a zastupují kluby či národní tým, nechtějí do TV chodit," odpověděl na otázky. Souhrn těch nejzajímavějších odpovědní nabízíme v článku. Celý online rozhovor čtěte zde.



Dominik Kávi Kavan: Bude sa vysielať niekedy Premier League aj na ČT?

Práva na vysílání PL drží společnost Digisport, která je koupila na několik let dopředu a tím pádem žádná jiná televize na českém území nemůže anglickou ligu vysílat. I když osobně bych byl raději, kdyby anglický fotbal nabídla pro diváky jiná dostupnější televize. Samozřejmě ČT by byla nejideálnější. Ale už teď můžeme prozradit, že ČT získala práva na vysílání Manchester TV, což znamená, že od nové sezóny každé pondělí večer bude patřit anglickému fotbalu. Uvidíte vždy ze záznamu s jednodenním zpožděním utkání Manchesteru United v PL, FA Cupu a dalších soutěžích či přátelských zápasech. Jako první můžeme říct, že to bude utkání Community Shield mezi Manchesterem Utd a City. Kromě zápasů vám nabídneme i další zajímavosti a magazíny ve tříhodinovém bloku.

Lukáš Mužík: Jaký je váš oblíbený fotbalový klub? jak v Česku, tak i ve světě

Kvůli nestrannosti fandím Sokolu Troja, za který jsem ještě nedávno fotbal aktivně hrál. Ze zahraničních klubů fandím Bayernu Mnichov :-)

Martin Řezníček: Bude více fotbalu na ČT? Mohlo by to být místo nočního vysílání golfu apod

ČT vysílá hodně fotbalu. Máme LM, EL, Gambrinus ligu, Ondráškovka Cup, některé zápasy z druhé ligy. Samozřejmě zápasy reprezentace ČR, vysílali jsme MS sedmnáctiletých, ME devatenáctek, ME jednadvacítek. Nabízíme magazíny Goalissimo, Fotbal ve světě, magazín EL, LM. Je toho opravdu hodně a navíc od nové sezóny i bude k vidění anglický fotbal v podobě Manchester TV. Musíme vyhovět všem divákům. Jsme veřejnoprávní médium. Nejde vysílat jenom fotbal. Ale když vidím ten výčet akcí, tak si myslím, že toho je hodně.

Jan Kacíř: S kým z Gambrinus ligy je největší radost spolupracovat? (ať už kluby nebo samotní hráči) a bude ČT rozšiřovat pole působnosti, co se týče ostatních evropských lig?

Co se týká evropských lig už jsem odpovídal. Práva vlastní jiné společnosti. Spolupráce je čistě profesionální. Musíme si držet určitý odstup, ale samozřejmě jsou hráči nebo trenéři, kteří jsou vstřícnější. Můžu jmenovat z hráčů Ivo Táborský, Tomáš Pekhart, Martin Vaniak. Absolutně v pohodě jsou na Bohemce nebo v Příbrami.

Jirka Waas: Messi, nebo ronaldo?

Ronaldo!

Filip Danielka: Jak široké fotbalové znalosti musí mít fotbalový komentátor ?

Dva metry :-) Je to tak, když třeba na 14 dní si vezmu volno a jsem mimo fotbalové dění, že pak nějakou dobu trvá, než se do toho opět dostanu a ještě vstřebám a dohoním ušlé informace. Protože je to moje zaměstnání i koníček, tak si bez větších problémů neustále znalosti doplňuji. Samozřejmě velkou výhodou je internet a různé portály, kde se zajímavosti dají vyhledat. Je důležité, kde a jak rychle se informace dají získat.

Michal Majkl Venclů: Nebude nějaký diskuzní pořad o GL, kde by chodili hráči popř. trenéři, ne jen Studio fotbal, kde je jeden člověk, ale aby tam bylo alespoň 5 lidí a byla to nějaká hodnotnější diskuze?

Je to věc do diskuze. Máme takový pořad "Fotbal Extra". Ale na rovinu musím říci, že hráči i trenéři se neradi účastní takových pořadů a je těžké je do nich vůbec dostat. Vím, že máte na mysli velké diskuzní pořady z Itálie nebo Německa, ale dostat do televize alespoň pět fotbalových osobností každý týden je neřešitelný problém. Je pro mě velkým rozčarováním, že i některé bývalé ikony českého fotbalu, které jsou nyní funkcionáři a zastupují kluby či národní tým, nechtějí do TV chodit. Považují to za obtíž.

Ondřejson Nečumson: Jako komentátor byste měl být nestranný, ale přesto se zeptám, jaký je Váš oblíbený klub? A nějaká veselá historka z natáčení?

Už jsem odpovídal. Bayern Mnichov. Veselých historek v českém fotbale moc není. Ale jednu si pamatuji - ta se traduje. Když chytal za Bohemians Kamil Čontofalský, dnes brankář Slavie, tak jedna reportérka jiné TV než ČT mu dala do titulku Čonto Falský. Na tréninku na něj totiž spoluhráči volali Čonto, Čonto. Tak pak si asi myslela, že je to jeho křestní jméno. Každopádně rozhovor s panem Falským mě pobavil :-).

Autor: Filip Horký

Komentáře (282)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud by byla na ManUtd TV na výběr aji originální zvuková stopa, tak snad Otíkovi pošlu dárkový koš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nemam rad toho druheho komentatora na MUTV

vyslovene ma irituje

Reagovat
Eric_The_King

Co je to za hon proti němu? Párkrát jsem ho slyšel, a moc mi nevadí. Ale nejsi první od koho čtu bůhvíjak mu nevadí...

Reagovat
tnt03

To je dar z nebes :D

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mě štve, že je to každé pondělí ze záznamu. Koukám na internetu pořád livě, takže se spíš těším akorát na ty magazíny a podobně. Každopádně je to ale paráda!

Reagovat
stas87

uz nestaci cechova chelsea na internete ci TV nova? uz ma ta PL zacina nehorazne srat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a kterou chceš? Na NOVA Sport je i Barca TV a nějakou TV má i AC Milán...

Reagovat
stas87

to manchester TV uz je trosku moc nie?to si fakt na ct mysli ze vsichni cumi len na anglicku ligu a fandi manchesteru?

Reagovat
C0br

Takže maj radši dávat záznam 20 let starý házený, dokud digi nevyprší licence na PL?

Reagovat
zelda

Reagovat
stas87

tu nejde o manchester ako o klub,mne vadi ze otik si snad mysli ze futbal zacina a konci na ostrovoch,ako niekto pisal dole,stacil by hodinovy zostrih z anglickej a nemeckej,ine ligy dat do goalissima ci svet sportu,na sporte1 su zostrihy spanielska a talianska aj francuzska,do goalissima by zopar sutazi mohlo pribudnut,argumentacia typu:vysielajte len futbal a treba hadzanu vobec nie je pitome,ja by som treba uvital viac florbalu,v zime viac biatlonu,su to okrajove sporty ale svoju zakladnu ludi co to sleduju maju,ale nie,radsej si nasereme nejaku sracku z anglicka,vsade o tom klube pisu a o tej lige tiez tak to hned najebajme do ct...

Reagovat
C0br

Goalissimo nevzniká v česku, navíc tam zprávy z pl a dalších lig jsou, ale nevím proč je to jen v obrázkové podobě, zřejmě autoři nemají licenci.

Reagovat
Mastný Chobot

omg, ale jasné, že každý šport má svoju základňu, ale čo myslíš, ktorá je väčšia? základňa fanúšikov florbalu alebo MU/PL? Alebo aj inak; si nezaujatý, priemerný divák, čo má rád šport, prepínaš, čo si skôr pozrieš? florbal alebo MU? Ja myslím, že väčšina ľudí to druhé...

Reagovat
stas87

viz dole prospero,na verejnopravnu to proste nepatri,vsade na nete si to mozes najst,na co s tym otravovat?ja fandim werderu a tiez by sa mi nepacilo mat werder tv alebo keby davali bayern,na komercnej stanici je to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ji pak koupi CT kdyz breci i kokoti z novy ze je to drahy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že u nás nejvíc populární anglická je Chelseu má NOVA Sport, tak si prostě vzali ManU... Jinak PL má Digi Sport, stejně tak Serii A i Ligue 1, španělskou, portugalskou i holandskou má už dlouho Sport TV, Bundesligu má myslím pod palcem Eurosport, NOVA Sport vysílá Ruskou... Jakou jinou chceš? Pak už lze jen takovéto klubové televize...

Reagovat
pospech11

bral bych Tureckou

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League je od svého vzniku nejzábavnější ligou na světě. Basta fidli do rybáře mydli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova SPORT ale NENÍ veřejnoprávní televize!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ti nedochazi že každy nema nova sport a PL je nejlepši tak co chceš

Reagovat
stas87

logicka argumentacia,nemas nova sport ale ct ano vacsinou tie satelity maju v ponuke aj nova sport aj ct4 sport.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo má digitál, na kterym jsou jen všechny programy od ČT + nova a nova cinema, barrandov, prima a prima cool..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze jen ze zaznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...tak to je k ničemu celkem

Reagovat
smazaný uživatel

jn to mela ted Nova Sport Chelsea TV a pretim Barca TV......

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barca TV byla i letos, zápasy většinou komentoval výborný Kaiser. Když jsem se k tomu dostal, stálo to za to...

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbilo, jak dávali ty starý zápasy Barcy. Ale nevim jestli to bylo letos, ale asi před rokem dvěma to bylo. To bylo skvělý Kluivert, Overmars a další na to jsem se rád kouknul

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to bylo super. Teď to měla i Chelsea na Nova Sportu. Třeba to bude i s Manchesterem na ČT4 (alespoň ve výjimečných případech).

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo finále s Bayernem Jinak v tomhle se mi strašně líbí třeba Eurosport. Vždy myslim na Vánoce vysílal Finále skoro všech ročníků Ligy mistrů a někdy i UEFY.

Reagovat
božský John

V tomhle bylo naprosto dokonalý ESPN classic.

Tam dávali jenom starý přenosy. Takže třeba finále PMEZ 63 nebo finále MS 70, potom starý Aliho zápasy s Frazierem, Foremanem a takhle...nemluvim o stanely cupech, přenosech formulí z 50-60. let ....to byla nádhera...prostě všecko tam bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle stnici bohužel neznám.Ale 60. a 70. léta, tam by mi asi ty jména fotbalistů nic neříkala, ale rád bych se kouknul.

Reagovat
božský John

Cruyff, Müller,Becenbauer...to bys znal

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že jsem nesledoval ani tu Barcu. Vesměs jsem ty zápasy viděl o víkendu, takže mi to přišlo jako ztráta času

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem to dobře pochopil, tak se baví o starších zápasech a ty které jsem tam sledoval já byly třeba z 90. nebo 80. let ,takže si těžko sledoval o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

i tyhle zápasy se hráli o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda, uvidim všechny zápasy MU pěkně v HD a nebudu honit streamy

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa dokažeš 2 hodiny pozerať na futbal ked vieš vysledok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Asi tak já jako fanda MU sem v 7 neby

Reagovat
Pinturicchio

Ať žije nestranost veřejnoprávní TV

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš na Manchester TV?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, na filmový klub na ČT2.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si chtěl? Chelsea TV? Liverpool TV? To už vyjde nastejno, ne? A všechny jiné ligy mají pokryté jiné sportovní TV...

Reagovat
Pinturicchio

Nechtěl jsem nic, tohle jsou ty naprosté zbytečnosti, za které se vyhazují peníze, které potom chybí. Půlka fanoušků si to pustí na netu, půlka fanoušků na nějaké Nova Sport, nebo kde to chodí.

Na nějaký MU kanál se jim většina lidí zvysoka vykašle, tohle není o ničem jiném, než o prestiži, holt klucí z ČT musí těm nabubřelým "soukromníkům" ukázat, že na to taky mají.

Reagovat
Kily

Reagovat
pospech11

a nejhorší je pak že není na vysílání EURA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bylo úplně u zadku, že vysílali Barca TV, Chelsea TV. Prostě jsem na to nekoukal a bylo mi to šumák! Nefandíš United, tak na to nekoukej!

Reagovat
Biozdenda

aha to mi ani nedoslo.. Filmovy klub je jeden z nejkvalitnejsich poradu v ceskych televizich vubec

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

pro filmáč

Reagovat
Pinturicchio

FK

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. Zajímala by mě cena tohohle "širokospektrálního" pásma. A samozřejmě budu zvědav na sledovanost ...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cena bude na takto malý trh nízká, sledovanost asi také. Vidím v tom hlavně "prestiž" pro jejich chlubení, až o víkendu budou vyprávět, že v pondělí bude na obrazovkách ČT4 k vidění opravdová lahůdka, souboj Man Utd vs City, Arsenal, Chelsea atd (co na tom, že o dva dny déle a ze záznamu...).

Na druhou stranu, na spaní nemusí být Premier League zase tak špatná, snad to půjde tak od 22 až 23 hod

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ve všem.

Každopádně by mohli za ty prachy koupit něco pro širší diváckou základnu. Prakticky nevidím úzkoprofilovější a míň veřejoprávný pořad, než je klubová TV nějakého cizího týmu ...

Reagovat
božský John

No, kdyby byla třeba Příbram TV, tak by to bylo asi ještě horší, v tomhle je zahraniční klub zas lepší....

Reagovat
smazaný uživatel

horší by byla třeba Aston Villa TV, ale není všem dnům konec. Třeba se dočkáme ...

Reagovat
božský John

To jo, to by mi asi jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu, jestli je to vyšlo levno, a majou dost volného vysílacího času, tak to není vůbec špatný krok. Fanoušků Man United je dost a dost, Man Utd TV ty přenosy dělat umíjou a kvalita je vysoká. Plus samozřejmě to, že se postupně představíjou všechny týmy PL a protože ta soutěž je relativně vyrovnaná, tak spoustu zápasů může být hodně kvalitních a důležitých.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

Ať jdou do prdele

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
C0br

za MUTV a za Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřejson Nečumson

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester TV? Mrknu se, ikdyž Digi Sportu nemůže u mě žádná jiná TV konkurovat Ale přijde mi, že mají nějaké problémy se zvukem, na NOVA Sport (příp. Galaxie) šli daleko lépe slyšet fanoušci než na Digi, to mě hodně štve...

OT: Ondřejson Nečumson

Reagovat
M0rb1D4S

Jsi zjistil až teď? Lidi si na to stěžují od začátku vysílání na Digi Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Není to tak dávno, co ČT4 v pátek večer dávala jeden zápas Bundesligy live a poté v pondělí souhrn jak celé Bundesligy, tak i Premier League. Toto mi celkem chybí.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě,opět jen PL a jejich týmy.

Reagovat
božský John

Kacíř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Čemu se směješ,lumpe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
alcantara

Docela nuda, sledovat vsetky zapasy timu, ktory si nevie ani dvakrat po sebe prihrat. Nezavidim Vam, ceski bratia

Reagovat
Biozdenda

I kdyz jsem antifanda MU, tak tohle je prijemny krok. Treba se dockame casem i Juventus TV, AC Milac TV, nebo Dortmund TV

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych to časem viděl na Arsenal TV, Chelsea TV atd. atd.

Reagovat
Biozdenda

ja asi taky ale treba jim to uz ostatni vykoupi a oni daji neco jineho, nez zprofanovanou PL

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea TV je na NOVA Sport, Arsenal world na Digi... ale čekejte dřív West Bromwich TV než Real TV, Dortmund TV a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem. Práva na plzeňský boj o LM má Sport 2. ČT ujíždí vlak. Za pár let už budou mít jen golf, požární sport, halové sporty a párt magazínů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sport2? Nejhorší možná varianta, tu jedinou TV nemám (pokud Digi TV nemá práva na tento kanál)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud máš sport 1, musíš mít i sport 2. Požádej o přenastavení od dodavatele.

Reagovat
FC Porto FC

Plzen bude beztak vysílat i ČT

Reagovat
smazaný uživatel

bude ji vysílat Sport 2, takže s největší pravděpodobností hraničící s jistotou nikdo jiný. Tedy ani ČT. Alle máš ManchesterTV se spoustou zápasů ze záznamu, tak neřvi

Reagovat
FC Porto FC

fuj United. Aspon že budou vysílat Spartu a ostatní český týmy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hristo Stoichkov

Domácí zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nevím. Když jsem viděl, že to bude na Sport 2, tak jsem to moc nesledoval, který to bude mač.

Reagovat
smazaný uživatel

V Trontheimu, domácí by už koupený mít měli...

Reagovat
rufus

Plzeň doma ČT, v Norsku na Sport2.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hovada, kdyby aspoň Sport 1.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

no jen aby nadále vysílali LM EL MS a ME. Jen mi chybý v goallisimu také videa z Premier League a že tam není ubec Portugalská liga

Reagovat
smazaný uživatel

tak ME nejspíš ČT už vysílat taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

jj bohužel jsem to taky četl Ale myslím, že na STV nejsou takoví blbci a odkoupí to

Reagovat
Al Capone

to někho bude bavit sledovat záznam? mnohem lepší by bylo někoho se Španělských gigantů

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ešte aspoň máte ČT Sport...nám už ostala len LM a EL na Dvojke

Reagovat
forrest

Ty vole, a kde to bydlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

A aby to kompenzovali fanouškům Chelsea a Arsenalu, budou dávat všechny jejich zápasy z LM (pokud se tam Arsenal dostane, pak přichází v úvahu varianta City...).

Reagovat
JacoBee

No že na Nova sport je ''Barca TV'' super ale pouští jen zápasy s posledního týdne...stejně to bude u united tv...a to je dosta nahovno protože zápasy dávají i jinde a na těhle televizích mi jde spíše o starší zápasy (tak jako má chelsea tv na novasport) a rozhovory

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

my máme svoju na Nova Sport:)

Reagovat
8lampard8

Čonto Falský mě dorazil

Reagovat
Kucka

Reagovat
j_mrazik

To jsou jména. To už tam mohl být rovnou Bigus Dickus.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda sen

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nechápem tomu, že už žiadna česká TV nemôže odkúpiť PL..veď existujú sublicencie nie? tak ako Digi dalo STV repre zápasy touto formou. Je mi jasné že by za to požadovali 2x tolik za koľko to Digi kúpili

Reagovat
stas87

zaujimave,miesat v jednom prispevku reprezentaciu a klub.

Reagovat
herbage

Nova ať si vysílá co chce, to je komerční televize a ať si dají v hlavní vysílacím čase klidně Teletubbies, ale veřejnoprávní TV, aby kupovala práva na nějakou posranou MU TV? Hlavně že nejsou prachy na Euro, které zajímá celý národ, ale budou vysílat za peníze poplatníků pro fanoušky jednoho fotbalového klubu. Ota Černý ven, všude jinde by jeho výpověď ležela ještě ten den na stole, jen tenhle neschopný otrapa bude v ČT strašit do své smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

prospero25.07.2011 16:58

Pokud by byla na ManUtd TV na výběr aji originální zvuková stopa, tak snad Otíkovi pošlu dárkový koš.

ze by si otik chcel zachranit vlastnu kozu kupenim tohto nezmyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

ten komplex z Černého co všichni mají mě vždy dostane

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Otovi jistě hned dorazilo několik stovek oslavných e-mailů, což ho jen utvrdilo v jeho správném rozhodnutí.

Reagovat
herbage

a všechny z jedné IP adresy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se rozhodl dávat Arsenal World, tak bys už kupoval mramor na jeho sochu.

Reagovat
herbage

tohle je věc principu. Nadával bych asi méně, ale přesto nadával. Na Nova sportu bych to možná uvítal, ale na ČT nemá podobný klubismus co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klubismus. Kdyby to byla třeba Sparta TV, tak bych řekl že to tam nepatří. Ale u cizích TV je to jedno. Je to atraktivní liga, těch slušných zápasů tam bude dost a dost a český divák by je neplaceně nikdy neviděl, tak proč ne. Já to beru jako takovou malou koncesi na PL, sice zaměřenou na jeden tým, ale o dost levnější.

Reagovat
herbage

Ale prosím tebe. Dva roky zpátky vysílaly asi hodinový pořad, kde byly sestřihy z Bundesligy a Premier league každé pondělí večer. Pravidelná doba, všechny kluby, žádná nuda, skoro dvě hoďky nabité kvalitním fotbalem. Cena práv na setřihy zanedbatelná. Místo toho to zrušili a teď budou šaškovat s MU TV. Už na Nova sportu jsme nadával, když začli šaškovat s Chelsea TV a nadávali všichni, ale když to udělá ČT, tak je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

ale to byly doby, kdy ještě běžela páteční předehrávka na čt4

Reagovat
stas87

preco uz nebezi?ct chcela usetrit a zrusila piatky?alebo to ct vobec neponukli?

Reagovat
smazaný uživatel

zrušilo se to myslimk v průběhu sezony, když se spustil Eurosport 2 Bundesliga, takže zřejmě kvůli licenci

Reagovat
herbage

Možná je iritovalo, jak všichni nadávali na neznalost komentátorů. A protože chodí na EF, kde kradou preview, tak si určitě leccos na svojí osobu vyslechli

Reagovat
smazaný uživatel

takže za to může trevor, který je přesvědčil o tom, že páteční předehrávky jsou vždy nudné

Reagovat
herbage

dá se říci. potažmo i my, když jsem vytýkali špatnou výslovnost jmen hráčů, jejich pletení navzájem a celkovou neschopnost jejich redakce

Reagovat
JozkokozleJ

... mat tvoje sebavedomie

Reagovat
herbage

*nabyté

Reagovat
Pinturicchio

*vysílali

Reagovat
herbage

dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sestřihy byly dobré a já sem je sledoval skoro pokaždé. Ale když už je nedávajou, tak nejspíš nemůžou, páč kvůli rozmaru asi nezmizely. Chelsea TV nesleduju, vybral jsem si nedívat se na ňu. Stejně tak si můžeš vybrat ty nesledovat Man United TV, filmový klub a nebo třeba Romale.

Reagovat
herbage

Já tv prakticky nesleduji, jen fotbal když tam běží. Půlrok jsme měli Nova sport, než PL přešla na Digi, takže v TV sleduji jen repre Německa na ZDF a zápasy Ligy mistrů. A to ještě ČT kurví, že místo semifinále LM radši vysílá hokej Rusko - Kanada a přitom mají anketu, kde drtivá většina chtěla právě fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se tak rozčiluješ? Platíš za něco co stejně nesleduješ, teďka tam přibude další věc kterou sledovat nebudeš. ČT4 je sportovní kanál, tohle je sport a fotbal. Kupovat klubovou TV kvůli PL je tak trocha rezignace na boj o celkovou PL a ukazuje to, že na ňu ČT ani omylem nemá a musí se spokojit s náhražkou. Ale když už ju může mět, tak proč ne. Stejně aji kdyby měla kompletní PL, tak zápas Man United tam bude prakticky každé hrací kolo, tak co.

Reagovat
herbage

nejde o náhražku, jde o to, že je to klubová TV na veřejnoprávní stanici, což jaksi stále nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu kdyby ČT koupila Man United TV, Chelsea TV, Arsenal World a nějakou Liverpoolskou verzi těch tří, a každé kolo dala záznam všech těch zápasů, tak má reálně koupenou celou PL, páč nic jiného by stejně nevysílala.

Reagovat
Pinturicchio

Ne všichni jsou fanoušci MU, ne všechny zajímá Vaše PL. Co mají říkat fanoušci italské, španělské nebo francouzské ligy? Vzít tím zavděk a mlčet? To je teda pěkné uvažování, od ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledovat to? Stejně jako já se nedívám na Barcu TV, biatlon, házenou, basket, golf a hokej?

Reagovat
herbage

Barca TV není na veřejnoprávní TV a biatlon snad nemyslíš vážně. SE vysílá jen zimě a pro všechny

Reagovat
j_mrazik

Biatlon. Mě to docela baví.

Reagovat
Pinturicchio

Si děláš prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste z jeho vlastni

Reagovat
herbage

to ne, spíš z nějaké dědiny na Slovensku od nějakého citruse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

sice fajn,ale k cemu je mi zapas s jednodennim spozdenim? tohle je zbytecne vyhazovani prachu...s timhle moc nezabodovali

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já to taky asi sledovat nebudu, leda kdybych nezvládl zápas v originální čas, zrodil se dost divoký výsledek a nebo nedejbože stávkoval sopcast. Ale podle mě si to fanoušky asi najde. Chelsea TV se nejspíš taky vyplácí.

Reagovat
Swarley

tak dívej, mě se to docela hodí...jako jasně, že to je pro širší veřejnost blbost, ale já se rád podívám...o víkendu hrávám zápasy, takže jsem o dost přišel...takhle se budu moct v pohodě mrknout

Reagovat
r.mrazik

tebe chapu,ale kdyz si vezmu sebe...se radeji podivam na sestrih...na takove sledovani nemam cas a ani chut...leda k veceri

Reagovat
minoLFC

s tou ČT to ide dolu vodou...

Reagovat
honziss

Kdo chce psa bít, dostal do ruky hůl.

Reagovat
Tomekcz

konecne Otik udal neco poradnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok budem koukat na Trabzonspor TV

Reagovat
herbage

Jinak, jak je to s koncesionářskými poplatky? Když člověk nemá TV přístroj, ale kouká na pořady ČT přes internet, musí platit nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To by me taky zajimalo...

Reagovat
Mastný Chobot

neplať a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

správný krok prostě chcou nabídnout něco z nejlepšího fotbalu a jinak než takhle to nejde. Takže si tady můžete pěkně zanadávat at je pak u piva co povídat kámošům jak ste to Černému ( mimochodem vyčiítat něco jemu může jen blbec co se nevyzná v situaci v ČT) nandali.

Reagovat
herbage

takže na Euro prachy vytřískat bylo mimo finanční možnosti a Černý více udělat nemohl a na tohle peníze mají? Vím, že ty sumy jsou neporovnatelné, ale cesta klubových televizí na veřejnopráním médiu je cesta do pekel. Vem si, že by něco takového udělala BBC. V ten moment by její manažer letěl

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš srovnávat, Česká republika je holubník .. Každopádně souhlasím, je to zbytečný výdaj, byť v poměru s cenou Eura asi minimální.

Reagovat
herbage

každopádně to není důvod, aby čeští poplatníci přispívali na chod nějakého anglického klubu. Zvláště, když Manchester united je většině těchto poplatníků zcela ukradený

Reagovat
smazaný uživatel

To už dělajou při přenosech Ligy mistrů. Tam přispívajou na všecky týmy které jsou jim většinou ukradené.

Reagovat
herbage

to rozděluje eufa na všechny týmy a na všechny svazy. rozhodně se to nedá srovnávat s tímhle účelovým sponzorovnáním cizího subjektu

Reagovat
smazaný uživatel

Sponzoring to není, to by muselo být na stadionech logo ČT. Prostě koupili vysílací práva které byly k dispozici. Arsenal a Chelsea a Barcelona už se vysílá, na PL peníze nejsou, tak Man United je logická volba.

Reagovat
herbage

tenhle boj má přenechat komerčním subjektům. Navíc to, že digi TV, kterou stejně 95% lidí nemá, vysílá Arsenal TV, tak není odpověď, že budou vysílat MU TV, to je uhozené

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ste říkali, ty vysílací práva jsou nejspíš ultralevné, takže se to asi vyplatí. Pro mě se nic nemění, já to sledovat nejspíš nebudu a lidi co sem chodíjou diskutovat taky ne. Ale ti co majou v pondělí čas a nijak jinak se k PL nedostanou si to třeba zapnou a alespoň uvidíjou anglický fotbal.

Reagovat
stas87

logicka volba...tak schvalne,kolko ludi v cesku fandi manchesteru?10 000?pre take zanedbatelne cislo sa to neoplati vysielat,otik niekedy naozaj vysiela chujoviny ale kradnut v uvodzovkach mensim sportom cas a sledovanost(ktora by treba u hadzanej ci euroligy basketu bola na pribliznej urovni ako to manchester TV)je proste pitomost,ct nie je povinna vysielat iba futbal a hokej

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím že víc než 10 000. A nejde vyloženě o fanoušky, přenosy Man United z Ligy mistrů majou taky svoju sledovanost, dívajou se na ně aji lidi kteří Man United nefandíjou. Nova Sport vysílá Chelsea TV a asi na tom neprodělává, jinak by se na to vykašlala.

Reagovat
stas87

tak treba nova sport ma vacsie zisky ako ct nie?treba nie su stratovy a taku blbost si dovoli platit,to situacia u ct je uplna ina a to myslim sam vies.to cislo bolo len od boku napisane,netreba sa ho chytat,mne sa treba tiez nepaci ze vysielaju majstrovstva europy v tancovani lenze toto uz prehanaju,nejde o ostatnych fanusikov klubov v cesku.prenosy z ligy majstrov,tak jasne ze v cesku budu vzdy sledovanejsi zapasy manchesteru v lige majstrov nez v pohari mickeyho mouse,naozaj pochybujem ze niekto bude cakat na zapas exeter-manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Ono dost těch zápasů bude atraktivních. Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Man City, dá se říct Everton, Newcastle, to je 14 zápasů které by mohly přitáhnout lidi k televizím a kvalitou se vyrovnajou zápasům LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Mě to zaráží v tom, že veškeré klubové televize, pokud je člověk opravdu až takový fanoušek, si zaplatí klidně i za "pár korun" přes internet a má to v suchu. Navíc jich jde spousta naladit přes stream apod.

Reagovat
herbage

pochopitelně

Reagovat
Swarley

zase špatně, ale tak v tomhle případě si zase až tak stěžovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Super Chelsea TV je paradní a rád se kouknu na historické zápasy .

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Mužík je muj člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, co je to za člověka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je nehorázne, do verejnoprávnej televízie dajú MU TV.

Reagovat
RC

tak je to trošku nefér k fans jiných klubů

Reagovat
j_mrazik

To radši vysílejte Emanuelu než tréninky ManUtd.

Reagovat
dakri

Nemyslím si, že Otík má na tom zásluhu. Šéfem Čtyřky je od ledna Ponikelský, Otík Černý zodpovídá pouze za redakci sportu.

Reagovat
j_mrazik

To je vedlejší. Prostě Ota ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ze sportu na ČT letos naprosto nadšený, hlavně hokej a cyklistika, za fotbal si platím jiné televize, jak je to zvykem skoro všude na světě. Jen tak dál, hoši a nenechte si kvůli Primě srát na hlavu ohledně ceny EURO .

Reagovat
božský John

Hlavně Tour byla špička. Jílek se dobře poslouchá, měli všecko v malíku. I hosti krom Padrnose byli fajn. (to je hroznej uspavač hadů)

hlavně úplnej rozdíl, co se týče informovanosti. Když jeli kolem takový arcipevnosti v etapě, jak vyhrál Hagen a Voeckler jel na zahradu, tak na čétéčku o ní hned informovali, řekli co to je, proč to tam je a jakej měla účel. Na eurosportu na to Baky koukal a říkal, že to je moc pěkný a řek, že se pokusej zjistit, co to je. No a po deseti kilometrech o tom začal mluvit. ( když se už samozřejmě jelo do kopce a bylo to úplně zbytečný)

Reagovat
rufus

Nakonec jsem Tour taky sledoval na ČT a paráda, až na pár výpadků u iVysílání na začátku Tour. Jílek komentoval hodně dobře a spolukomentátoři taky povedenej výběr, nejlepší byl Raboň.

Reagovat
božský John

Tak tak souhlasim. Jílka jsem znal jenom z hokeje, vzal si velký sousto a zvlád to. Dobrej komentátor. Raboň byl fajn až na ty "špurty" ..to mě štvalo

Hele a je to peleton nebo peloton ? Každej to řiká jinak...

Reagovat
oddy

Peloton

Reagovat
božský John

Že jo, já si to taky myslim. To peleton mi nejde přes pysky....I na tour maj "peloton"...

Reagovat
oddy

Jsem to zkoušel hodit do překladače a peloton - balíček, peleton - četa ... to mi víc sedí peloton

Reagovat
božský John

no, ten balíček zní líp....

Reagovat
alcantara

Ja som si zvykol na Bakalara, spolu s jeho kolegom sa mi asi najprijemnejsie pocuvaju, ale ked som pozeral zostrihy ci miestami prepinal na CT, tak to malo aj tam slusnu uroven. Ked porovnam kvalitu komentovania oboch stanic s nasou STV na cele s Ninajom, tak su to dva odlisne vesmiry.

Reagovat
kubys

Ten nový na Eurosportu (nevím jméno) je vysoce kvalitní, sám snad komentoval Tour de Suisse a bylo to 100 a 1 oproti konkurenci, snad to do budoucna bude takhle. Bakaláře bych fakt zval už jen k monumentům typu Milano-San Remo, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege apod.

Reagovat
kubys

Jestli Jílek komentoval dobře, tak jsem se díval asi na jiné přenosy. Naprostá neznalost závodníků a jejich předností, nehledě na to, že se v závodu často ztrácel. Bakalář je ve sledování závodů sice daleko horší, ale alespoň rozumí technice a historii celkem zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vec nazoru,ja jsem sportovni fanousek a ikdyz sportu vseobecne docela rozumim tak me z 95% zajima jen fotbal,chybi mi jen ciste fotbalovy kanal,chybi mi fotbalovy denik,protoze jine sporty krome fotbalu ve Sportu jen prolitnu a navic me Denik (BLESK)Sport uz hodne sere.Vim,ze cyklistika je tezky sport,ale me proste irituje,ted jsem z tour byl nestastny,pokazde kdyz jsem prepnul na ctyrku a videl ty teplouse v elastakach tak se mi chtelo zvracet

Reagovat
božský John

Jinak čétéčku se musí nechat, že tour a hokej maj zmátknutý suprově. Kéž by to tak bylo u více sportů. Třeba u fotbalu, kde kromě sestřihů z ost. zápasů to studio stojí akorát za prd....To Záruba,Hosták,Dusík, Pospíšil,Hölzel....to je jiný kafe

Reagovat
božský John

I biatlon se mi docela líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Biatlon se ale nedá srovnat s Eurosportem, protože je prostě poznat, že na ČT dávají jenom pár vybraných závodů a komentátoři to nemají tak pod kůží, jak ti na Eurosportu.

Reagovat
božský John

Pravda, Béla En to tam komentuje suprově, on je vůbec výbornej komentátor, i tenis je s nim fajnovej

Reagovat
smazaný uživatel

Víš proč Béla N.? Ho podezírám, že svoje příjmení neumí vyslovit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Ženský basketbal bývá dobrý

Reagovat
božský John

Reagovat
Error

No i mužská Euroliga. Bažant je skvělý komentátor

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jirka Zídek ole!

Reagovat
honziss

Dusíka moc nemusím. U něj jde vidět, že prostě nemá v povaze zařvat góóóól. V extralize to ještě překousnu, když komentuje "Burger nahrává Ujčíkovi, ten střílí gól, odjíždí na střídačku, naskakuje Klimek...", ale když podobným stylem komentuje i reprezentaci, tak je to fakt špatný. A když už se rozhodne zařvat gól, tak to zní strašně kýčovitě. :-) Ale jinak jsou hokejoví komentátoři super. Třeba Milan Antoš, ten vždycky řve na plné kule, ať je ve studiu nebo na stadiónu. :-D

Reagovat
honziss

A Záruba, to je fakt jiný kafe.

http://www.youtube.com/watch?v=Cpqld-iXqTU

Za tohle má u mě velké plus. Když jsem přijel z toho zápasu domů, tak jsem si tenhle moment s komentářem Roberta pouštěl neustále dookola asi hodinu v kuse. :-D

Reagovat
Radin

dávají ještě atletiku?tv téměř vůbec nesleduji,ale kdysi dávali golden league,teď diamantová liga..myslím,že to ale už nedávají

Reagovat
Error

Samozřejmě, že dávají každý mítink. Nedávno skončené ME U23 z Ostravy bylo na ČT taky a budoucí MS asi ani zmiňovat nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

O nové ocenění Evropské fotbalové unie (UEFA) pro nejlepšího hráče v Evropě se uchází barcelonská dvojice Lionel Messi, Xavi a Cristiano Ronaldo z Realu Madrid....

Reagovat
smazaný uživatel

asi potřebovali sehant nové sponzory a tak vymysleli novou cenu ,jinak si to vysvětlit neumím...

Reagovat
vitasrp

V podstatě zbytečná věc, spíš je to takový gesto, že i my můžeme vysílat tu slavnou Premier League..

Doma mám Chelsea TV a můžu říct, že záznamy víkendových zápasů jsou snad tou nejméně zábavnou věcí, kterou tam dávaj.. Stejně tak počítám, že je to i na MU TV.. Jestli teda hodlají vysílat jen záznam z posledního zápasu, nic moc extra přínosnýho v tom nevidím.. Většina fanoušků MU se na zápas stejně podívá živě, tím pádem na záznam nebudou mít potřebu koukat, no a zároveň pochybuju, že fanoušci ostatních týmů, popřípadě lig, budou mít nějak velkou motivaci k tomu, aby v pondělí večer koukali na duel MU s Blackburnem.. Maximálně pokud se o víkendu hrál nějaký ten šlágr, jinak pochybuju, že tím získaj nějakou větší sledovanost..

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim United cili pro mne ne, ale nekteri to urcite oceni.. trochu offtopic ale nevite co se stalo s poradem KAMELOT?? budou to zase davat nekdy? diky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

a este kdyz bude hrat United pondelni dohravku tak to bude PRimej prenos?

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se tohle EUROFOTBAL?Ctu tady same chybi mi florbal,biatlon je super,zensky basketbal,uz se nedivim nekterym vyplodum mistnich fotbalovych expertu.

Reagovat
honziss

Tak čti pořádně a sleduj kontexty jednotlivých komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

prave,ze ctu a sleduju a nestacim se divit

Reagovat
honziss

Nečteš a nechápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nemam na hadani cas,ale jsem si jisty,ze si jeste nekdy vymenime nazor

Reagovat
smazaný uživatel

+ ta nehoráznost s Copa Americou

Reagovat
66pepo66

Uz mi to lezie nan ervy a to som tak odpozeral len jednu sezonu. Vsetko okrme FA Cupu, CC a LM cez net. Jbnuty Digisport. Sice zo zaznamu ale KED uz tak aspon nieco...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdravá propagácia anglického futbalu pokračuje....Forza Calcio !

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, italskej fotbal je dobrej - na usnutí

Reagovat
smazaný uživatel

na usnutí je Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

nebo, si vybereš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Manchester TV teda znamena, ze len zaznamy? To je oničom

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, záznamy jsou naprostá zbytečnost, nevím kdo se na to bude dívat. Kdyby radši vrátili páteční bundesligu!

Reagovat
C0br

Náhodou někdy tam dávají i vaření s hráči nebo vědomostní soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Roonyho čokoládové keksíky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kacíř mě dostal!

Reagovat
smazaný uživatel

Prooooooooooooooč tam nedali City TV

Reagovat
smazaný uživatel

To ste teda vyhráli, ještě se tim chlubte.

Reagovat
herbage

hlavně bych chtěl vidět názory lidí co tu píší, kdyby vysílali takovou Juventus TV nebo Galatasaray TV

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by to bola príjemná zmena....ved ked otvorím už aj chladničku, vyskočí z nej niečo o Premier League....

Reagovat
fantomas

...tak když to tam předtim uložíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve TV v česku, to fakt nehrozí, jinak nechápu s čím na mě reaguješ

Reagovat
herbage

jen tak obecně si stěžuji

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se občas podíval. Když by to byl prestižní zápas a kvalitní (plus mínus) komentář a slušný obraz, tak proč ne. A navíc mě v Serii A nejde až tak o výsledky, takže den zpoždění mě je jedno. Pro mě by to bylo lepší než Man United TV.

Reagovat
herbage

Juve TV v ČT? To bych do té redakce asi i napsal dopis

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně se podle zápasů Juventusu dá solidně sázet. Ze zápasů Manchesteru poznáš hovno...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím za Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Čonto Falský.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle televize nikdo nesleduje...stejnak podíl všech diváků sledujících čt za účelem - fotbal a těch sledujících, kteří fandí united je tak malý, že to bude krok opravdu špatným směrem. Naprosto vyhozené peníze. Kdyby se raději snažili koupit zpět více LM i na čt 2

Reagovat
mesyas

koho zajímá kde jaká rudá buzná honí ptá****

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Ondřejson Nečumson

Reagovat
smazaný uživatel

radsi at poridi chelsea tv

Reagovat
mickey mouse

takové vyhazování peněz za zbytečnosti, tfuj, teď mě ČT opravdu na*rala

a ještě k tomu United

Reagovat
Hai

Reagovat
Murtago

Na co to? Jako na Nova Sport? Koho zajímají pouze zápasy Manchesteru ze záznamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Sice to jsou jen zápasy Man United a v době,kdy už i jejich výsledky známe ,ale jde i o soupeře,tak alespoń uvidím i jejich soupeře a minimálně dvakrát ročně i Spurs proti nim

Reagovat
Kiwi-21

Hlavně že nebudou mít prachy na Euro ale na tohle jo

Nic proti Manchestru

Reagovat
JozkokozleJ

Klubove TV, kde zapas je s 24-hodinovym oneskorenim je naprosta hlupost.

Skutocne by ma zaujimalo, kolko ludi bude so zaujmom sledovat zapas, vysledok kotreho dopredu vedia.

To postrada uplne vsetko, kvoli comu ludia sleduju futbal.

Reagovat
Radin
Reagovat
smazaný uživatel

...web rozmazlenych fotbalovych fanousku

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

"Co se týká evropských lig už jsem odpovídal. Práva vlastní jiné společnosti", aha, takže rozhled České televize začíná i končí v Británii, "evropské ligy" se hrají asi jen tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky ceska vlastnost ... zavist.. kdyby tam dali TV sveho klubu tak by nikdo nic nestekl a ted je tu toho habadej... Budte radi lidi! Urcite je to krok do predu a ne do zadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

co se tyče mně ja mám MU docela rád ale vidím jako krok zpět vysílat tyhle zápasy a pak neodvysílat ME

Reagovat
PePiG7

super, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sokol Troja jsem hrával taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravděpodobné, že ČT příští rok příjde o LM. Jednak jsou práva drahá a navíc LM nehrají stabilně české celky. Tudíž je možné že LM skončí buď úplně či bude omezena na jeden vysílací den. To zase bude řevu jako před 2 lety, kdy ČT chtěla LM omezit. Navíc jde o to, že práva na LM někdo koupí jako první a ten druhý v pořadí který je koupí taktéž, získá práva k LM podstatně levněji. Je tedy pravděpodobné, že LM nebude ani na jiných placených kanálech, ale myslím, že to přežijem. Chleba levnější nebude, tak co. Jinak EL by měla pokračovat i v dalších letech, tam bych se toho nebál. EURO 2012 na ČT bude zřejmě taktéž chybět neb UEFA žádá astronomických 150 mega a to fakt může dát jen šílenec a tady nejsme na západě. Bez účasti českého týmu by turnaj měl beztak mizernou sledovanost. Do budoucna je též pravděpodobné, že divák příjde i o MS ve fotbale případně třeba LOH, ZOH, atd. Jednak se ceny televizních práv rostou nahoru a mění se i pravidla pro jejich pořízení. ČT tedy bude spíše logicky sledovat českou stopu. Toliko ověřitelná fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

pro boha, to už nevedi co vymyslet, tak vymysleli Manchester TV??........to si opravdu myslite páni z ČT, že se vám na to bude nekdo koukat??......uplná blbost první třidy!!....vysilat zápas ze záznamu o den, či dva pozdeji......??? co to je za logika??.....opravdu nechápu......v dnešni dobe si to každej z diváku kdo chce si nájde živej prenos v televizi nebo nekde na compu na streamu, a na nejakej záznam se vám opravdu muže každej vys...,pokud nemáte penize na žive prenosy, tak radej se ani do nečeho takoveho nepouštejte

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne moc dekuji čt že koupila parvava na Manchester!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele