Koller zaplatí pokutu a jednou si nezahraje

05.03.2008, 15:58
Aktuality
Jan Koller se dozvěděl výši trestu za svůj prohřešek ze sobotního bundesligového utkání v Hannoveru, v němž plivl na jednoho z protihráčů. Útočník Norimberku nuceně vynechá jeden zápas a navíc musí zaplatit pokutu patnáct tisíc eur...

Hlavní rozhodčí zápasu Michael Kempter inkriminovaný moment neviděl a Koller tak byl potrestán až na základě videozáznamu.

"Po zhodnocení celé okolnosti jsme došli k názoru, že plivnutí směrem k hráči Hannoveru bylo záměrné a jednalo se o projev, který do fotbalu nepatří," prohlásil předseda disciplinární komise Hans E. Lorenz.

Norimberku se vůbec nevydařil vstup do jarní části sezony a k lepším výsledkům zatím nepomohla ani výměna trenéra. Tým je v tuto chvíli na sestupové šestnácté pozici se stejným bodovým ziskem, jaký má i poslední Duisburg.

Koller dal po přestupu z Monaka zatím jednu ligovou branku a poslední dvě trefy Norimberku svým spoluhráčům připravil. Díky jednozápasovému trestu vynechá víkendové utkání s Hamburkem.

Autor: Tomáš Pavlík / dfb.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty kluku jeden usatej uz bys mel dostat rozum... doufam ze se s toho poucis

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk je fakt zralej.. hrají hrozně. Navíc by měli vyhodit Blážu, sice mu fandím, ale dělá nepokoje, navíc co jsem viděl poslední sestřihy, tak dělá strašlivé kiksy, hlavně po centrovaných míčech, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

už aby jím hráli.že se nestydí

Reagovat
smazaný uživatel

Jendo pod Bohemky tam budes aspon uzitecneh

Reagovat
smazaný uživatel

uzitecnej sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jeňo, ty si cip

Reagovat
smazaný uživatel

Honzo vyser se nato,alkohol to spraví!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou příspěvky teda na úrovni jste jak banda deb****...kdyby jste to někdo sledoval tak i ten protihráč řekl že na něj neplivl, jste jako ostatní media neco si přečtete a hned na něj házíte špínu...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi videl tu fotku?takhle ti neleti kemr kdyz mluvis,ale kdyz chces flustnout do dalky a mel pritom mirne zaklonenou hlavu takze neni co resit,stalo se stalo jede se dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovej flus, tohle Koller podělal. Ale ta pokuta je pěkná, vzpoměl jsem si, jak kdysi Chovanec plivl tuším Tymichovi do tváře v derby s Bohemians a nedělo se nic, jenom o tom psaly noviny. Snad se Honza vzpamatuje, aby náhodou nepoplival portugalskou repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele