Koller nevyloučil start na MS 2010

06.02.2008, 14:13
Aktuality
Jan Koller již pomalu začíná přemýšlet o evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Tento turnaj měl být podle mnohých posledním tohoto typu v jeho úspěšné kariéře, sám český dlouhán ovšem podobná tvrzení zatím odmítá...

"Pochopitelně ho chceme vyhrát. Ale o to samé se pokusí dalších patnáct mužstev. Na Euru je možné všechno, jenom si vzpomeňte na Řecko," vzpomíná Koller na senzační tažení řecké reprezentace z před čtyř let, které skončilo ziskem titulu.

O Janu Kollerovi se poslední dobou hodně mluví v souvislosti s ukončením profesionální kariéry. Nejlepší střelec v historii české reprezentace v lednu podepsal v Norimberku smlouvu na rok a půl a je možné, že v kariéře bude pokračovat ještě o rok déle.

"Kdo říká, že je to můj poslední šampionát? Nevylučuji, že budu hrát na světovém šampionátu v roce 2010. Uvidíme, jak se budu cítit po mistrovství Evropy," říká Koller.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě určitě dobrá zpráva. Teď ještě zbývá se tam dostat .

Reagovat
M11

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
alegre

Já se tam chystám taky, Jeník nebude sám!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti němu mám ho rád ale měl by skončit po eru ať jde konečně zase mládív před

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, uz nebude co muzstvu dat, na to mame a budeme mit mlade a lepsi hrace nez Honza

Reagovat
smazaný uživatel

právě měl by skončit po Euru budem mít nový útočníci takhle jim tam bude akorát zabírat místo protože pochybuju že by ho trenéři v repre posadili na lavičku..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu co když Norimberk sestoupí do 2.ligy...mi příjde blbí abychom tam měli útočníka z 2.německé ligy

Reagovat
M11

jeste ze se nerozhoduje podle toho co tobe prijde blbí

Reagovat
smazaný uživatel

já proti němu nic nemám mám ho rád ale už stárne a po Euru by měl skončit...Fenin a Pekhart je budoucnost našeho útoku

Reagovat
M11

to urcite... ale nemuzes vedet jak to s Kollerem bude za dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk nespadne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.benago.cz/zpravodajstvi/2008/011.html

Jsem si myslel, že v 1. lize futsalu bude alespoň trošku profesionalismu..

Reagovat
M11

Reagovat
milan78

Koller je pojem a hlavně někdo kdo umí trefit bránu a s tím i skorovat !!!!!!!! dokud dává goly není co řešit, určitě se po hřišti neplazí, takže do repre patří a je to člověk, kterej určitě nemyslel setrvání v týmu jako někdo kdo tam bude jen aby tam byl....., stačí se podívat na naši hokejovou repre, polský trenér se snaží pořád nominovat nové a nové hráče v domění, že se tam objeví pro něj novej jágr.., když se podívám na extraligu, tak je jesný, že Reichel, Patera, Martin Procházka by pořád mohli nastupovat a předávat své zkušenosti i v reprezentaci, bohužel je tam trenér pod kterým by asi hrát nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

honza je výbornej útočník kterej toho určitě pro česko udál hodně,tvrdil bych si říct i nejvíc...ale přeci jen už mu bude kolem 37-38 te přesně nevím až bude to MS..a myslím že až honza skončí tk se do reprezentace dostane typově hodně podobnej Bednář kterej má ted opravdu formu,a pak tam jsou Fenin,Pekhart a tvrdil bych si říct že se tam dostane i Jeslínek ale potřebuje hodně hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

no jenže jestli Koller neskončí po ME tak Bednář v repre nikdy moc šanci nedostane a po MS 2010 by bylo Bednářovi už nějak 29let...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě proto by to chtělo aby u reprezentace skončil po Euru

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s milanem, pokud bude koller trefovat bránu, pak tu není problém i kdyby mu bylo třeba 40 let. Koller je výjimečný hráč a od všech našich ostatních útočníků se již na první pohled líší a právě proto může rozhodovat situace, ve kterých by ti ostatní vyhořeli. A pak jeho zkušenosti, ty jsou k nezaplacení!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všechno otevřené, ale nebylo by to špatné. Je to vyjímečný hráč, nejen postavou, takový bude platný vždycky. A pokud by ještě splnil, že při případném návratu do českého ligového fotbalu by přišel do Bohemians 1905, pak by to nemělo chybu !

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt on uz nemá ani na letošní Euro 2008 natožtak MS 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze pro ceskej narodak by bylo super kdyby Honza pokracoval.Je dulezity co je prospesny narodaku.Honza neztratil s pribyvajicim vekem na kvalite a nevim proc furt resite vek.Cesky mysleni je furt stejny-,,Ten hraje moc dobre.Kolik uz mu je let?Uz 30?Hmm,to uz by mel pomalu koncit...Tak jako nezalezi na barve pleti,nezalezi na veku.To podle Vas padne 30,35 a hrac najednou ochabne,nemuze?A Honza nezacinal s velkym fotbalem v 18,neni tak opptrebovanej.Hlavne zalezi na kazdym hraci jak se cejtí.Podle Vas by Chelios musel mit uz 10 let po kariere.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele