Koller nevyloučil návrat domů

11.10.2007, 14:07
Aktuality
Kariéra Jana Kollera se pomalu chýlí ke konci a český reprezentant to moc dobře ví. Již 34letý útočník monackého AS nevylučuje, že by tečku za svou profesionální dráhou napsal v České republice, v úvahu ale pro něho připadají pouze Bohemians 1905...

"Jediným klubem, za který si dokážu představit, že bych hrál, je Bohemians 1905. Vždy jsem byl jejich fanouškem. Domácí zápasy jsou vždy vyprodané a hrají se ve vynikající atmosféře," prohlásil Koller.

Koller v současné době válčí za Monako. Trenér Ricardo s ním v úvodu sezony příliš nepočítal, poté ale dal českému obrovi šanci a ten dal zatím tři branky. Ani ty klubu nepomohly k postavení v popředí tabulky, Koller přesto stojí o prodloužení smlouvy.

"Ve své kariéře bych rád pokračoval ve Francii. Můj kontrakt vyprší po letošní sezoně, ale pokud mi nabídnou nový, s radostí ho přijmu. Fotbal stále miluji a užívám si ho. Až nebudu schopen hrát pořádně fotbal, budu hrát za Smetanovu Lhotu, už se na to moc těším," prozradil dále Koller.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Však ona ti Sparta hodí smlouvu za 15milionu na rok a ty to vezmeš..Jinak Bohemians nemaj každý zápas vyprodaný, minule tam bylo 85procent jen:)

Reagovat
HOST*bary72

Pan Obr tím samozřejmě myslel tu "skoroanglickou" atmosféru na Bohemce. Na rozdíl od jiných se tam nemusí pracně lákat a podbízet pseudofanouškům, protože na skutečných Bohemians v Ďolíčku je atmosféra s velkým "A" a i o tom je fotbal !!!

Reagovat
HOST*

Kollera nesnasim

Reagovat
HOST*bary72

Příště konkretizuj co Ti vadí, anonyme.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Jendo, čekáme tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající.

Reagovat
HOST*Michal

a sparta ma snad kazdy zapas vyprodany?!?! ani hovno sparta sou nejvetsi pice!!!! ale zajimalo by me jestli to myslel vazne s to Smetanovou Lhotou???

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že má Sparta každý zápas vyprodaný, tady nikdo nemluvil, takže klídek. A proč by to jako nemyslel se Smetanovou Lhotou vážně?

Reagovat
HOST*Hawy

Reagovat
HOST*hawy

Jendo čekame tě ve Vlašimi.Víme že máš zajem sou tady prachy a ambice potřebujem do ligy

Reagovat
HOST*vlasim ole

fc vlasim ole !!!!!!

Reagovat
HOST*

jo cca pred mesiacom bol v hladisku na bohemke, uz sa tesime :-)

Reagovat
HOST*skaj
Reagovat
HOST*cadis

dete do pici ze spartou sou to nejvetsi hovada a neumej ani hrat fotbal podivejte jak jim dala slavia sprarta de do hoven a tam koller urcite nepude

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*interista

Do číny Jeníku.Tam mezi těmi trpaslíkami by ses zapsal do dějin v počtu nastřílených gólů

Reagovat
HOST*

Jo dobře!

Reagovat
HOST*bary72

Je dobře, že se hlásí k tomu co cítí. Je za vodou a nikdo mu nemůže přičítat žádný postanní úmysly, to by bylo mimo mísu. Na rozdíl od jiných určitých hráčů z naší repre je vidět, že používá mozek k tomu účelu k čemu je určený.

Reagovat
HOST*Ahmed

Honza je legenda a vždy bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele