KOLLER CHCE ZŮSTAT V MONAKU

19.06.2007, 15:25
Aktuality
Jan Koller si během své kariéry nezahraje v lize, která by jeho stylu hry seděla zřejmě nejvíce. O českého reprezentačního útočníka se zajímá anglický Reading, 34letý útočník se však do přípravy na novou sezonu hodlá zapojit v Monaku...

"Nic jsem o tom neslyšel. Není důvod se o něčem takovém bavit. Mám smlouvu s Monakem a jsem tam spokojený," prohlásil nejlepší střelec v historii naší fotbalové reprezentace.

Monako letos špatně odstartovalo a dlouho se potácelo na sestupových příčkách. Vedení klubu se proto rozhodlo pro změnu na trenérském postu a odvolaného Laszla Boloniho nahradil Laurent Banide. Tomu se sice podařilo vytáhnout tým na devátou pozici, přesto se nedočkal prodloužení smlouvy a jeho povinnosti přebírá Brazilec Ricardo.

"Máme nového trenéra. Nevím, jaký bude, ale na začátku letní přípravy začnu s maximálním úsilím a chci dodržet svou smlouvu," říká Koller, jehož kontrakt s knížecím klubem vyprší za rok.

Jan Koller je vysoký útočník s vynikající orientací v pokutovém území. Tedy přesně takový, který by měl velkou šanci prosadit se v Premier League. Český útočník nepopírá, že Anglie byla jeho snem, teď už o něčem podobném ale nepřemýšlí. "Už to není pravda."

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*MilZed

Stejne nejlip hral asi v Anderlechtu.Tam byl king,ae tomu bylo asi o 6 let min

Reagovat
HOST*

v Dortmundu taky drsne valil skoda ze se pak zranil

Reagovat
HOST*boxi

prej ma jit do redingu maji o nej zajem tam by mel jit by byl vice videt a pomohlo by mu to

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*mysman

uz je za zenitem.ale hral dobre to se musi priznat.jen doufam ze ho sparta nekoupi.

Reagovat
HOST*

tak to si nemyslim, ze by byl za zenitem, uz neni nejmladsi, ale stale je to golovej hrac a kdyby hral v cesky lize tak se vsadim ze vyhraje nej. strelce

Reagovat
HOST*

nech ide do redingu Koller. reading ho potrebuje. je to dobrý utočnik. chod tam Koller.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele