Koemana ve Feyenoordu po sezoně nahradí Rutten

03.03.2014, 14:53
Aktuality
Angažmá v dalším předním nizozemském klubu si vyzkouší Fred Rutten. 51letý trenér v minulosti působil v PSV Eindhoven, Twente a naposledy Vitesse, od léta se pak stane koučem Feyenoordu Rotterdam, kde nahradí Ronalda Koemana, ten nedávno oznámil rozhodnutí neprodloužit kontrakt...

"Klub si pod vedením Ronalda Koemana v uplynulých letech vedl fantasticky. Po hubených letech v Rotterdamu znovu něco vybudovali po finanční i sportovní stránce. Klub chce pokračovat v úspěšných letech a ta touha je patrná na všem. Já bych k tomu rád přispěl a také vím jak," řekl Rutten pro internetové stránky Feyenoordu.

Koeman se kormidla Feyenoordu ujal v roce 2011 a v prvních dvou sezonách s ním v lize obsadil druhé a třetí místo. Klub na tom není ideálně po finanční stránce, přesto letos znovu bojuje o nejvyšší příčky a aktuálně je čtvrtý.

Rutten za sebou má rovněž angažmá v Schalke a v Rotterdamu brzy podepíše roční smlouvu. Bez práce je od skončení loňské sezony, kdy opustil Vitesse.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bas Rutten?

Reagovat
Willy Wonka

Rutten je dobrá volba, jsem spokojený.

Reagovat
Elliasson

Doufám. Každopádně, Ronald byl jednička. Obávám se, že takových úspěchů jako za Ronalda Feyenoord nedosáhne. A k tomu bude ještě propouštění hráčů, bojím se.

Reagovat
smazaný uživatel

A Koeman do Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je šmejd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Pěknéé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele