Kocián má omezenou delegaci

29.03.2012, 20:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dáša jede

Reagovat
smazaný uživatel

Aby za chvíli ligu nepískali ti ochlastové z okresních soutěží.

Reagovat
smazaný uživatel

...když ochlastové z listonoše odejdou k dorostu, tak co zbývá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta to řeže jako kdyby nikdy chybu neudelala...

Reagovat
centos

To má být co, vylepšená verze místního nejvyššího argumentu?

Reagovat
goodbay

říkej si co chceš, ale Dáša byla nejlepší rozhodčí co pamatuju.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Si už dělá sranda ta Dáša ne? Mohla by trochu zklidnit hormon, fakt to přehání s tou aktivitou. Jinak chápu stopky na x zápasů pro hráče, ale u rozhodčích to moc nechápu a zajímalo by mě jestli to náhodou není rarita čr...

Každopádně, každý druhý den číst jak někdo dostal pokutu, distanc atd. nemyslím, že by to přispívalo atmosféře českého fotbalu... Na trávníku přispívala českému fotbalu více.

Reagovat
sosna

Tak to má přehlížet a nechat rozhodčí rozhodovat chybama zápasy? Na Macelu všichni nadávali, že nic nedělá a na Dášu zas že dělá až moc. Czech classics.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Já na Macelu nikdy nenadával. Góly po sporných situací padaly, padají a padat budou dokud se do fotbalu nezavede technika. Na jednu stranu odmítat techniku a chtít tam mít lidský faktor, ale na druhou každou chybu trestat distancem a pokutami to mi prostě přijde slušně řečeno hloupé. Stejně jako tvůj komentář, je zcela přirozené, že se najdou vždy lidé s různými názory na různé osoby a odsuzovat to může jen ignorant, takže ''Czech classics'' mi přijde spíš tvůj komentář

Reagovat
sosna

Pokud si nikdy předtím nenadával na nepotrestání rozhodčích za chyby tak se ti omlouvám.(ačkoliv tomu nevěřím) Ovšem jak bys to pane Chytrý řešil? Nechal rozhodčí dělat chyby bez trestu? To by teda dopadlo, viz.centosův odkaz... Pokud při práci uděláš chybu, tak musíš platit. Nevím, proč by rozhodčí měli být vyjímkou.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Můj názor: V případě prokázání, že rozhodčí pochybil, snížit mu příjem za ten zápas o určité procento podle míry závažnosti pochybení, bylo by to pravděpodobně běžné, ptz rozhodčí jsou jen lidi a za zápas řeší desítky situací, ale zároveň by kolem toho nebylo tolik humbuku. Pozastavovat činnost? Jaký to má význam? Bude z něho za těch pět kol lepší rozhodčí...?

Reagovat
sosna

Nebude. Ale když nebude pískat, tak přijde o příjem za ty zápasy a tudíž o peníze. S těma procentama je to zajímavej nápad, ale hodně těžko by se to hodnotilo. Rozhodčí by pak byli mezi sebou ukřivdění, že ten tomá jinak než druhej. A taky jde o veřejnost, která takhle vidí, že za chybu je jasnej trest. Nedokážu si představit, že Dáša bude vytrubovat do světa kolik kdo bere a kolik mu z toho strhne. (třeba i procenta) Tohle by mezi papalášema nikdy neprošlo.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak čísla by se zveřejňovat nemusela, ale máš pravdu, že spravedlivý systém by se hledal těžko, ale stejný problém (nejednotný metr->křivdy) vidím u toho současného systému. Prostě jediná cesta podle mě vede v technice...

Reagovat
sosna

Jan do nich Dášo.

Blažej - Sigma vs. Baník:

http://www.youtube.com/watch?v=NUKXWx7bNQI&feature=

player_embedded

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele