Kluivertův bratr byl ve vězení

27.11.2002, 07:23
Aktuality
Na nedělní trénink FC Barcelony se Patrick Kluivert nedostavil a měl pro to velice zvláštní důvod. Musel zaplatit kauci za svého bratra, který byl ve vězení, a navíc si pro něj musel do vězení přijet. Kluivertův bratr se do vězení dostal za výtržnosti při ostře sledovaném zápase Barcelona - Real.

I sám Patrick Kluivert má s vězením zkušenosti, například v roce 1995 měl problémy kvůli tomu, že řídil v opilosti své BMW. Tehdy svým řízením způsobil dopravní nehodu, při níž zemřel jeden muž a jeho spolujezdkyně byla vážně zraněna. V té době hrál Kluivert ještě v Nizozemí a amsterdamský soud jej odsoudil k 240 hodinám veřejně prospěšných prací a na 18 měsíců mu odebral řidičský průkaz.

Další Kluivertův soud dopadl lépe. V roce 1997 byl obžalován ze znásilnění, ale jeho vina se u soudu neprokázala, a tak byl obžaloby zproštěn, navíc ještě dostal odškodné.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele