KLUIVERT ODMÍTL SHEFFIELD WEDNESDAY

25.07.2007, 16:00
Aktuality
Návrat Patricka Kluiverta do Anglie se s největší pravděpodobností konat nebude. O zkušeného nizozemského útočníka měl zájem Sheffield Wednesday, fotbalista ale nabídku na zkoušku ve druholigovém klubu odmítl...

"Tento zájem mě těší, ale přestup do Sheffieldu Wednesday nezapadá do mých budoucích plánů," řekl Kluivert.

Již 31letý útočník dříve působil v Ajaxu, AC Milán a Barceloně, od té doby zůstává hodně za očekáváním a neuspěl v Newcastlu, Valencii a naposledy ani v PSV Eindhoven. Kluiverta limitují i zdravotní problémy a také proto mu vedení nizozemského mistra na konci letošní sezony oznámilo, že s ním nadále již nepočítá.

Další Kluivertův osud je nejistý, v tuto chvíli připadají v úvahu i angažmá na Středním Východě a v USA. "Počkám a uvidím. Můj agent příští týden porovná nabídky a poté si vyberu," nespěchá s přestupem Kluivert.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Hlavně že má na to si vybírat potom co poslední léta předvádí.

Reagovat
HOST*

Aspon ze nema bilo pod nosem

Reagovat
HOST*

Vzpomínám na jeho dřívější působení

Reagovat
HOST*

Neměla by ta anketa vpravo znít: Který z ofenzivních hráčů Barcelony odejde do AC Milán?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Do AC od nás nikdo z MEET-HERO neodejde, Barca na AC sere, přestože Milán prosí na kolenou a škemrá.

Reagovat
HOST*

Kluivert tysy fakt chuj mužeš byt rad žetě ještě někdo chce

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi to připomíná kauzu Vieri.

Reagovat
HOST*USA

Myslim,že je to dost škoda,že tenhle hráč nehraje v nákým solidním klubu,protože hrál fakt dobře.Nejlepší léta měl v Barce a když za ní hrál,tak jsem myslel,že pak půjde do nákýho špičkovýho klubu v Anglii.Sice tam šel,ale Do Newcastlu,kterej zrovna na tý špici není,ale není to špatnej klub.Každopádně Patrickovi nikdo úspěchy nevymaže!Přál bych mu náký angažmá v zámoří.Myslim že tam je to dobrá strategie v klidu dohrát svou kariéru.

Reagovat
HOST*Koláč

Je škoda, že je Patrick pořád nějak zraněn, pkud by totiž byl v poho a fit, tak by zase předváděl svoje úžasný akce jako v Ajaxu a hlavně v Barce - kde nastřílel spoustu gólů a byl v tu dobu TOP útočník. Tak jen doufám, že se dá do kupy, vezme ho Ajax a vrátí se do staré formy a ještě všem ukáže!

Reagovat
HOST*

Můj neoblíbenější holandský hráč!!!!Mám ho rád a je mi ho líto.Nemáte někdo jeho podpis?

Reagovat
HOST*SPARTAN

Skoda Patricku kdyzs hral za barcu tak to byla nejlepsi barca co byla spolu s rivaldem,zenden,overmars,de boer,guardiola,enrique,cocu,reiziger atd.... a nemluvim ani o nizozemske repre to byl koncert s tebou. Dnesni barca se s tou vasi erou neda vubec srovnat.Takze preji hodne stesti.Pojd do SPARTY Hodne stesti Patricku

Reagovat
HOST*

tak do sparty by nešel ani muj tata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele