KLOSE SE ROZHODL PRO WERDER

02.05.2007, 18:44
Aktuality
Miroslav Klose se do Juventusu Turín, Bayernu Mnichov, Barcelony ani do dalšího evropského velkoklubu stěhovat nebude. Německý reprezentant se dnes podle vyjádření sportovního ředitele Werderu Brémy Klause Allofse rozhodl zůstat i v příští sezóně hráčem německého klubu...

Nejlepší střelec loňského světového šampionátu tak dodrží kontrakt ve Werderu, kde je smluvně vázán ještě na jeden rok. Poté, pokud nedojde k dalšímu navýšení, bude moci odejít zdarma.

"Jsme rádi, že dospěl k tomuto rozhodnutí. Byly zde tři možnosti. Miro mohl prodloužit smlouvu, odejít do zahraničí nebo zůstat až do konce smlouvy ve Werderu. Nakonec se rozhodl pro tu třetí možnost. Přáli jsme si, aby se tak rozhodl již dříve, ale teď máme potřebnou jistotu ohledně síly našeho kádru," prohlásil Allofs.

Klose se na přelomu roku nechal několikrát slyšet, že v létě pravděpodobně odejde z Werderu. Sám pro sebe si vybral pět špičkových zahraničních klubů, mezi nimiž pravděpodobně byly Juventus a Barcelona, která hráče lákala a vedení Werderu dokonce přiznalo první kontakty.

Klose tedy zřejmě zůstane a všichni fanoušci Brém si přejí, aby toto rozhodnutí oslavil již ve čtvrtek. To Werder v odvetě semifinále Poháru UEFA přivítá Espanyol Barcelona a bude se snažit odčinit porážku 0:3 z prvního vzájemného zápasu.

Autor: Tomáš Pavlík / dfb.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*sterda

Takže za rok k nám zadarmo...

Reagovat
RMCF

Tak to by mohli pustit Diega...

Reagovat
HOST*sterda

Ale k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

není kam

Reagovat
HOST*sterda

Deco sní o PL, mohli by jsme mu vyhovět.

Reagovat
HOST*R9

Věřím že pustí, ale musí si sám trochu dupnout...

Reagovat
HOST*Puyol

Chcel by som vediet,co rozhoduje v Spanielsku o postaveni v tabulke.Skore,alebo vzajomne zapasy???

Diky moc

Reagovat
HOST*sterda

Vzájemné zápasy.

Reagovat
HOST*

skóre

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

skore bych řekl..

Reagovat
HOST*Zago

Vzajemne zapasy.Je to v novem OK tipu.A k tomu Klosemu je to super.Ale mohl prodlouzit aby mel Werder za jeho odchod taky naky ty eura.Ale kdyz se tak dohodli vedii co delajii

Reagovat
HOST*shao

Rosenberg,Almeida,Klasnič,Hunt-pořád má Schaaf z čeho dál vybírat

Reagovat
Shevchenko

VZ - to vím určitě, před rokem tak dopadla Sevilla

Reagovat
HOST*inzaghi

no já bych Mirka viděl v ňákém velkoklubu, ale tím už se bRÉMY pomalu a jistě stávájí, takže dobrý

Reagovat
exmafie

Jestli do velkoklubu, tak jedině do Zbrojovky, to ví Klose moc dobře, jenže chce počkat až skončí Zelenka, protože přes něj by se do sestavy těžko tlačil

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výbornej hráč, tomu patří můj obdiv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele