Klose českou reprezentaci neohrozí

02.10.2007, 15:28
Aktuality
Bayern Mnichov nepřestávají pronásledovat zranění. Brankář Oliver Kahn se musí podrobit operaci lokte a v nejbližší době se na hřišti neobjeví ani Miroslav Klose. Německému útočníkovi vystaví stop poraněné lýtko...

"Je definitivně mimo hru. Nezahraje si minimálně tři týdny," sdělil trenér Bayernu Ottmar Hitzfeld.

Klose přišel do mnichovského klubu v létě z Werderu Brémy a se začátkem svého angažmá v Bayernu může být maximálně spokojen. Bývalý fotbalista Kaiserslauternu má na svém kontě již osm branek, vévodí všem bundesligovým kanonýrům a má velký podíl na zatím suverénním tažení Bayernu.

Ztráta Kloseho je tak po zranění Olivera Kahna dalším citelným zásahem do základní sestavy. "Jsou to dva velice důležití hráči, a to ať už na hřišti, tak i mimo něj," lituje dvou zranění Franck Ribery.

Klose nepřijde pouze o zápasy německé nejvyšší soutěže a Poháru UEFA, ale rovněž o část kvalifikaceo postup na ME 2008. Již 13. října čeká výběr Joachima Löwa zápas v Irsku, o čtyři dny později pak Německo doma přivítá Českou republiku.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Německo nemá jenom Kloseho ale také Kuraniy a další tak myslým že češi se musí připravit na výprask

Reagovat
HOST*

Souhlas-v Allianz areně dostanem na prdel

Reagovat
HOST*Romi

tvoje máma dostane výprask...

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

tak dostanou o 2 goli míň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele