Kimmich pokračuje v Bayernu, smlouvu prodloužil do června 2023

09.03.2018, 13:43
Aktuality
Joshua Kimmich si nemusí lámat hlavu s tím, kde bude hrát v dalších letech fotbal. Stále teprve třiadvacetiletý obránce či záložník zapadl do základní sestavy Bayernu Mnichov a odměnou mu je nový kontrakt, ten je platný až do června 2023...

Kimmich měl původně smlouvu do léta 2020 a německá média v uplynulých dnech přinesla informace o dohodě mezi oběma stranami na další tři sezony. Dnes vše oficiálně potvrdil bavorský klub.

"Mám velkou radost z toho, že se smlouvu povedlo prodloužit tak brzy. Ukazuje to, jak moc mi v klubu věří a že ve mně vidí důležitý prvek pro dlouhodobou budoucnost Bayernu. Na to jsem pyšný," svěřil se Kimmich po podpisu smlouvy.

"Jsem vděčný za to, že mi vždycky bylo umožněno vyvíjet se na té nejvyšší úrovni a mám nejlepší podmínky, abych hrál důležitou roli rovněž v národním týmu. Jak moje, tak i klubové cíle pro následující roky jsou hodně vysoké. Chci splnit svou roli a udělám vše, abychom na naše cíle dosáhli," slíbil.

Kimmich přišel do Bayernu před necelými třemi lety ze Stuttgartu a mnichovskému celku se investice osmi a půl milionu eur vyplácí. Od konce kariéry Philippa Lahma je Kimmich první volbou na pravý okraj obrany a usadil se rovněž v národním týmu, za Německo zatím odehrál 25 zápasů a dal tři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kincl

Hraje skvěle :) nečekal jsem že Lahma nahradíme tak snadno :)

Reagovat
Jardman

Přesně tak, myslel jsem, že nás odchod Lahma bude hodně trápit, ale tenhle borec nechal na Lahma "zapomenout"

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lahma se nikdy nezapomene, jeden z nejlepších pravých obránců historie.

Reagovat
Jardman

Ty uvozovky

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
bayern987

Reagovat
irik

Reagovat
ttopi

No a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
20fredy20

Budúca legenda a kapitán

Reagovat
Josifek

To měl být Toni Kroos taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč

Reagovat
Pospovič

Reagovat
db18

Reagovat
Heresy

frajer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele