Kimmich má před sebou skvělou budoucnost, řekl Guardiola

30.09.2015, 15:10
Aktuality
Bayern Mnichov ve svém druhém utkání Ligy mistrů rozstřílel Dinamo Záhřeb a podíl na pětibrankovém debaklu měl i mladý záložník Joshua Kimmich. Tomu se následně dostalo samé chvály...

Odchovanec Stuttgartu zamířil ještě během dorosteneckého věku do RB Lipsko, kde se postupně probojoval do základní sestavy ambiciózního druholigového klubu.

Během letní přestávky ho VfB vykoupilo zpátky, aby ho následně s několikanásobným ziskem prodalo do mnichovského velkoklubu. Kimmich se však zatím Bayernu vyplácí.

Teprve 20letý středopolař zatím nastoupil do šesti soutěžních zápasů, třikrát hrál od začátku a od kouče Pepa Guardioly se dočkal pochvaly. "Kimmich na mě udělal skvělý dojem," prohlásil při hodnocení zmíněného zápasu Guardiola. "Joshua má všechny předpoklady k tomu, aby se stal skvělým hráčem. Pro Bayern je to vynikající investice do budoucna," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
stas87

Buducnost nie len Bayernu.

Reagovat
jv

...taky ho zanedlouho vidím jako součást repre.

Reagovat
stas87

Ja ho tu hypujem od toho EURA co Nemecko vyhralo. Tak aspon ze hra on kedze Rode casto nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej popis, borci?

Reagovat
stas87

Mladsia verzia Bastiho.Len musi zosilniet este,zatial tie suboje nedava.Co ma na nom najviac zaujalo na prvy pohlad-neboi sa rozohravat pod tlakom,ked dostane loptu do tazkej pozicie a je napadany,neodkopne bezhlavo ale tak 7 z 10 situacii to riesi kombinacne a po zemi.Zatial sa nezapaja tolko do ofenzivy,nema ani taku strelu z dialky.Pohyb ma vynikajuci,neschovava sa ale aktivne si pyta loptu.To je asi vsetko zatial ku nemu,snad bude dostavat viac minut na ukor spanielaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj dokaze hrat na kraji zalohy ako Bastian v jeho veku?

Reagovat
stas87

Nastupil aj na kraji obrany ale tam len zaskakoval.Je to cisty stredak,na kraji nikdy nehral.

Reagovat
db18

Basti v jeho věku nezahrál uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ziadna kopia

Reagovat
db18

Mladší verze současného Bastiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím stasi.. k Bastimu bych ho fakt teda nepřirovnával. maximálně jak píše Willy: mladší verze současnýho Bastiho. Ale troufám si tvrdit, že Basti v United bude uplně jiný Basti, než na kterého jsme byli zvyklí z Bayernu.

Já bych ohledně Kimmicha pro představu řekl, že je to Španěl, co naučil hrát fotbal v Německu.. skvělá práce s míčem, myšlení, přehled, pozičnost.. (ale uznávám, že ho oproti tobě a i ostatním uživatelům z BL sekce mám nasledovaného minimálně )

Velký talent, budoucí hráč seniorské repre i Bayernu. a na něm já jasně pozoruju, že je Bayern uplně jiný tým, než před takovými 5ti lety.

Jednička mezi vycházejícími Němci. každopádně v BVB jsou taky moc nadějní hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný hráč... se Saném největší současný německý talent

Reagovat
stas87

Ja si pomerne dost slubujem aj od mladikov z Frankfurtu,ci uz ide o Waldschmitta,Gerezgihera alebo o toho srba z Vojvodiny. Este dlho bude trvat sklamanie z Bastiho odchodu ale dufam ze Kimmich bude dostojny nastupca.

Reagovat
Uwe háže buly

Trošku mi děsí, ten zájem o Saného v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

aaale.. to je docela stará zpráva. V létě se o něj prý pokoušeli a nabízeli 15 mega, ale to S04 jasně odmítlo. Možná se o něj příští rok pokusí znovu, ale to už by museli přijít s mnohem větší nabídkou

Reagovat
Trapný diskutér

prosím, zůstaň

Reagovat
bayern987

Reagovat
Robbie

proč nejsou rubriky světový talenty, já nevím, třeba podle kritéria který zaří třeba 3 měsíce a je jím max 18 let ?

Reagovat
smazaný uživatel

neco podobnyho tu bylo pred nejakym casem. A bylo to super.

Reagovat
Mr.Mike

taky si to pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědavý :) určo zajímavý hráč :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle kluk má talent. Podle mě by měl hrát víc častěji než třeba Alonso. Přeci jenom je mladší. Když byste ho porovnali, když hrál na euro 21 a teď je tam vidět u něho opravdové zlepšení. Dokonce si vytváří gólové šance + začíná být i v ofenzívě. Rozhodně druhý Basti nebo Toni , ale spíš mi připomíná Toniho, tím stylem hry a tak. Rozhodně bych ho chtěl vidět častěji v základní sestavě

Reagovat
Rudnevs

Werder Brémy hledá po zraněné Raphaela Wolfa dalšího brankáře a podle "Kreiszeitung" chce zalovit mezi volnými hráči. Do hledáčku severoněmeckého klubu měl uvíznout již 36letý Timo Hildebrand, který je po odchodu z Frankfurtu bez angažmá. (transfermarkt.de)

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo to na něm vidět už na Euru 21, že má obrovskej potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitka mazat tu nazory,bravo admini

Reagovat
icka

Ani se nedivim, ze ty tvoje maze.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jdi nekam, stejne tak jako ti co neumi prijmout kritiku

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Sevilla údajně Cira koupila na trvalo za 11 mega. Volejte Sláva!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele