Kežman měl Chelsea na druhém místě

15.03.2008, 16:53
Aktuality
Na hodně prestižní čtvrtfinále Ligy mistrů se může těšit Mateja Kežman. Srbský útočník se příliš neprosadil v dresu Chelsea, nyní se na Stamford Bridge vrátí jako soupeř. Blues se v milionářské soutěži střetnou s tureckým Fenerbahce a Kežman se na obě utkání již velice těší...

"Jsem rád, že jdeme na Chelsea, na mém seznamu byla na druhém místě. Preferoval jsem pouze německé Schalke, protože to by bylo snadnějším soupeřem, ale jsem rád, že si znovu zahraji na Stamford Bridge," svěřil se Kežman.

Kežman v Chelsea strávil pouze jednu, a to hodně nevydařenou sezonu 2004/2005. Srbský reprezentant se v tvrdé konkurenci nedokázal prosadit a odešel do Atletika Madrid, odkud následně zamířil do Fenerbahce.

Favoritem souboje Fenerbahce s Chelsea bude londýnský klub, Kežman však se svými spoluhráči hodlá Blues roli hodně znepříjemnit. "Klidně můžeme postoupit. Nejsou tak dobří, jako bývali za působení Joseho Mourinha," poznamenal Kežman.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejsou možna tak dobři za Mourinha, ale kvalitou maji určitě větši šanci postoupit dal...tak snad jim to nedaji zadarmo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupem do Chelsea si Kezman pokazil karieru. Z PSV mel naslapnuto ke skvele budoucnosti a Chelsea mela byt dalsi krok vzhuru v jeho kariere, ale v klubu prakticky nedostal sanci a od te doby to s nim slo z kopce dolu. Myslim si, ze mel na to, se v PL prosadit. Je to skoda... mohl by se vratit do PSV, utok Kezman - Farfan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele