KEŽMAN MÁ NAMÍŘENO DO FENERBAHCE

26.08.2006, 19:34
Aktuality
Další velké fotbalové jméno se chystá spojit svou budoucnost Tureckem. Na ochodu z Atlética Madrid je totiž Mateja Kežman, oficiální web španělského klubu totiž v sobotu informoval, že jedná s Fenerbahce Istanbul!

"Atlético Madrid a Fenerbahce dosáhlo počáteční dohody pro přestup Mateji Kežmana," uvedlo Atlético Madrid na svých webových stránkách. Madridský klub dále uvedl, že jednání by mělo být ukončeno v pondělí.

27letý Kežman stál Atlético Madrid loni v létě 9 milionů euro. Do klubu přišel s jasnou vidinou, chtěl si zpravit pošramocené renomé z nepovedeného angažmá v Chelsea. Do anglického klubu totiž přišel z PSV Eidhoven jako obávaný kanonýr, když nastřádal úctyhodných 105 gólů ve 122 zápasech. Ale za sezonu, kterou strávil v týmu Josého Mourinho, vsítil všehovšudy jenom čtyři branky.

"Nepřišel jsem do Londýna, abych se procházel po městě a utrácel za památky," prohlásil tehdy, když už byl na odchodu z Chelsea. Sen se mu splnil, v Atléticu však také nijak neohromil. Za útočníka mluví branky a Kežman ke svému zaměstnavateli a fanouškům moc štědrý nebyl. Ve třiceti utkáních jich nastřílel pouze osm a další nepovedený rok zakončil k tomu všemu smolným zraněním kolene.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Raúl

To uz by atletico nemelo tak skvely utok jak v minule sezone...Torres je skvely ale nastrili max20golu a to jak kdy!!!A dalsiho kvalitniho utocnika bych tam nevidel (Ne ze by byli ostatni spatni ale tak dobri jako kezman nejsou...)

Reagovat
smazaný uživatel

Mista je slušný, Aguero nadějný, Kežman zbrklý, ale krutě rychlý a Torres je sniper. To je slušný útok, když se k tomu přidají křídla, vypadá to dobře hodně dobře, zatím nevím co čekat od Jurada. Obrana velmi dobrá. Takže Kežman by byl ztrátou citelnou, ale ne nebezpečnou. Doufám, že zůstane!

Club Atlético de Madrid:1-6 (smile jako hvezdička)

obrana-

záloha-

útok s Kežmanem-

Reagovat
HOST*ondroslav

jeste minimalne jeden k zaloze

Reagovat
HOST*Raúl

Asi tak no

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

No nevím, mě ta záloha nepřipadá zas tak super, tak možná 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

Barca: obrana

záloha

útok

Barca je nej klub světa! I když nerad, ale musím to přiznat, ač jsem jí nedal všechny smiles. Opravdu není lepšího a atraktivnějšího teamu. Posílili obranu, ale pořád si myslím, že tam budou dělat chyby. V záloze mi něco nesedí, ale fotbalisté jako Xavi... radost pohledět. Utok bez debat, volnost Ronaldinha je rozhodující. Myslím, že obhájí. Ale bude to mít těžší.

Real:

obrana

záloha

utok

Na Real jsem hodně zvědav , uvidíme... každopádně se s ním musí počítat kdykoli a kdekoli! Je to přece jen jeden z nejslavnějších, ne-li nejslavnější klub světa.

Valencia:

obrana

záloha

útok

Podle mě černý kůň La ligy. Posílený team bude silný, avšak zároveň takový Ayala, jestli odejde, bude velkou ztrátou. Aimara je škoda, ale supertalent Silva mi připadá hodně perspektivní hráč. Na úrovni Realu, ale do Barcy jim něco chybí.

FC Sevilla:

obrana

záloha

útok

Nebezpečí! Kvalitní team, nadějní hráči, jejich Brazilci jsou skvělí. Jestli je Valencia černý kůň, tak Sevilla je štika. Ale určitě se se s nejlepšíma nemůžou rovnat, měli by býti favority (podle mě ) na čtvrtý flek.

Depor:

obrana

záloha

útok

Pro mě velká neznámá, plno nových hráčů, ale boj o poháry samozřejmý.

Villarreal

obrana

záloha

útok

uvadající Pires, nepředvídatelný Nihat, nejsou to špatní hráči, ale nevím nevím jestli bude VCF stačit nejlepším. myslím, že se jim zranili teď Pires a Gonzalo... uvidíme, UEFA? snad

Atlético Madrid

snad bude boj o poháry, viděl bych to na slušné šesté místo , mimochodem Atlético se dostalo na první místo v mém žebříčku oblíbenosti

Ten vypadá následovně: Atletico, CFC,Fiorentina,Stuttgart,Lens

Vím, že neznalost neomlouvá, ale snad mi odpustíte nějaké nevědomosti... jsem jenom člověk ... musím uznat, že na těchto stránkách jsou fakt kalibři v oboru fotbal. I když mě někdy dost serou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš dát Villarrealu jen 4 smajly do zálohy,když je tam Riquelme,Senna to jsou reprezentanti a útok Forlán a Franco:zabijáci,Forlán dostal zlatou kopačku a Franco v Mexiku nastřílel za 26 zápasů 20 gólů a byl vyhlášen pro nejlepšího hráče hrající v Mexiku takže já bych jim dal 6 smajlů.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

6? , si se zbláznil... sorry, ale máme odlišné názory. A kdyžtak Forlan je trošku kopýtko a Francovi nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Guilermo Franco ? Tak to je palic vsetkych palicov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, trochu jsem se lekl, že chceš dělat celou La Ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele