Keane věří v záchranu a těší se na budoucnost ve West Hamu

24.03.2011, 16:53
Aktuality
West Ham United si v letošní sezoně zle zahrával a dlouho se topil až na dně tabulky anglické nejvyšší soutěže, v posledních týdnech se ale zlepšil a nakročil k záchraně v Premier League. Jistou jí ještě nemá, v kabině londýnského klubu ale nikdo nepochybuje, že si Hammers příslušnost mezi anglickou elitou udrží...

"Stejně jako všichni spoluhráči věřím, že nespadneme. Je to vyrovnané a pokud se nám povede vyhrát ještě několik zápasů, posuneme se výše," řekl pro internetové stránky klubu útočník Robbie Keane.

West Ham vyhrál poslední dva domácí zápasy nad Liverpoolem a Stoke City, z hřišť West Bromwiche a Tottenhamu si pak přivezl po bodu a v tabulce už je na nesestupové sedmnácté příčce. Vyhráno ale rozhodně nemá, osmnáctý Wolverhampton má stejně bodů, poslední Wigan jenom o dva méně.

"Těším se na svou budoucnost ve West Hamu. Samozřejmě to bylo trochu frustrující, přišel jsem a ve druhém zápase jsem se hned zranil, teď jsem naštěstí fit a odehrál jsem dvacet minut proti Stoke a 65 minut za rezervní tým," hlásí irský útočník, který ve West Hamu hostuje z Tottenhamu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (129)

Přidat komentář
Aldeano

West Ham se zachrání

Reagovat
čutalista

z těch nejvíce ohrožených, bych is dovolil tvrdit, že mají momentálně nejlepší formu

Reagovat
smazaný uživatel

'Z těch nejvíce ohrožených'? Vždyť 9. Sunderland má jen o 6 budů víc. Nikdo, řekněme ve druhý polovině tabulky, si nemůže bejt jistej udržením.

Jinak Keanova fotka v dresu Tottenhamu by mohla bejt nějak aktualizovaná do dresu WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

A když né?

Reagovat
smazaný uživatel

Takse ožerem a půjdem dělat bordel!

Reagovat
smazaný uživatel

S první části bych klidně souhlasil, s druhou né...

Reagovat
smazaný uživatel

v rámci mezí samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak osobně mi moc nezáleží na to, zda se West Ham zachrání, ale proč né, rozhodně patří mezi ty sympatičtější kluby PL

Reagovat
smazaný uživatel

keano !!!

Reagovat
Filip12

West Ham Keane Mládež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrání se

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem možnost ho jednou vidět na whl a nikdy na to nezapmenu, tam ho žrali, bohužel už to není ten mladík, ale west hamu to udržení přeju!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych nevěřil, že někdo s kapitánskou pásku Tottenhamu navlékne dres Kladivářů. Ale Keano...

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham, West Ham, Blackburn out moc reálné to není ale ten boj o záchranu je tento rok fakt bomba

Reagovat
honziss

A fanoušci se zase těší na něj v příští sezóně v Premier League. A kdyby se podařilo udržet i Bridge, tak by to bylo ještě lepší. :-)

Ale abych nepředbíhal - o záchraně opravdu nepochybuji, ten tým teď vypadá hodně dobře, hraje výborně, vykrystalizovala se opravdu kvalitní základní jedenáctka, která disponuje i rozdílovými hráči. Je skoro zázračné, jak se během zimy dokázal ten tým pozvednout. :-)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
terry

To je dost, že ses tu taky ukázal..

Jinak abych pravdu řekl, před zimou vám asi věřil málokdo, ale teď Grant odvedl fakt kus dobrý práce.

Reagovat
honziss

Chyběl jsem ti? :-D

Jo, je fakt že o záchraně se pochybovalo dost i mezi fanoušky, ale v zimě se tým skvěle posílil, navíc se vrátil Hitz, konečně se hra ustálila a teď je na to zase radost koukat. :-)

Reagovat
terry

Říkal jsem si, kde je ti konec.

Reagovat
Ted

Hlavně Scottyho udržet po sezoně...

Reagovat
honziss

Scotty zůstane, moment pro odchod už prováhal, příští sezónu West Ham potáhne do první poloviny tabulky. 8-)

Reagovat
Carrick

Příští sobotu hlavně nechat doma body hostům a pak vám klidně přeju sedm vítězství.

Reagovat
Josifek

Asi dobrý koncepční trenér s vizí

Reagovat
smazaný uživatel

musia zostupit!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni

Reagovat
vladis271

Reagovat
kubys

Reagovat
tulen

v hnusnych, velmi hnusnych bolestiach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Legenda West Hamu

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda LFC

Reagovat
minoLFC

Legenda Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, Legenda

Reagovat
minoLFC

teba neznam...

Reagovat
smazaný uživatel

film...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
robertWHU

Jediný co hraje proti nám je los, kterej máme z kandidátů na sestup asi nejhorší.

Reagovat
honziss

Podle mě není nejhorší.

Reagovat
JimBob

Jsem rád, že Grant zůstal u týmu a co víc, že ho dokázal takhle kvalitně posilnit. Věřím, že se udržíme - už jen za ty poslední zápasy si to Hammers zaslouží.

Reagovat
tulen

konecne zacali hrat 433 a sa to zacina vylacat ... ved kto z tych ohrozenych tymov ma lepsiu jedenastku ako Greeno - Jacobsen - Tomka - Matt - Bridge - Noble - Scotty - Der Hammer - Demba - Cole - Keano ... s tym ze na lavicke sedi golovy Piq, nadejny Hines, motorova mys Sears (u neho by som bol rad zeby nastupoval viac), este ked si zoberieme ze Jack Collison je zraneny ... velmi dobry tym, u ktoreho je vidiet, ze hraci hraju so srdcom, a aj ked to nejde tak sa nevzdavaju ... inak, viem, ta prava obrana teraz robi trochu problem a nastupuje tam Tomka s tym, ze na stoperovi je Manuel ale ja by som tam Larsa este vyskusal, nehra zle ... tak COYI chlapici

Reagovat
honziss

Vždyť Jacobsen když je zdravý, tak má místo v základu jisté, od odchodu Neilla je to konečný pravý bek na úrovni.

Jo a Searse bych prodal do Championshipu, na víc nemá.

Reagovat
tulen

on bol teraz zraneny? mne sa vidi ze som ho v rezerve videl v zostave tak z toho usudzujem ,, a s Freddiem si myslim, ze nemas pravdu, on ako hrac je dobry, a s tym prechodom na kraj zalohy/kridlo sa myslim naplno vyuzivaju jeho bezecke schopnosti ... urcite je lepsi ako dajaky Mido, McCarthy a spol. ...

Reagovat
honziss

Jo, ale už je fit, v rezervě hrál proto, aby se rozehrál.

Ale Searse nikdo nesrovnává s Midem nebo McCarthym, je třeba ho srovnávat s hráči, kteří hrají v základní sestavě nebo s jejich náhradníky a bohužel pro Searse, já v něm nevidím potenciál se zlepšit natolik, aby byl dobrým členem základní sestavy a ani aby byl dobrým hráčem na lavičku. Měl by odejít.

Reagovat
tulen

aha, logicke, ze sa v rezerve rozohraval, tak dufam, ze mu zdravie uz vydrzi. tomka je dobry obranca ale dobry je v strede, na kraji to je o nieco horsie .... a dobre, Freddie na zakladnu zostavu zatial nema, ale tvrdit ze ani na lavicku, tak to neviem. Piq ma svoje roky a pri systeme 433 potrebujeme vpredu na lavicku aj niekoho ineho ako Zavona (ktory tymi kvalitami velmi Freddieho nepreskakuje) a zase hrat 442 s tym, ze Noble bude zase napravo a nalavo nedajboze Boa tak to diky, radsej by som tam toho Searsa hodil ako tretieho utocnika/falosne kridlo ci ako sa to nazvya pri 433 ...

Reagovat
Ted

Před Boa Mortem je ještě upřednostňován Specs ;)

Reagovat
tulen

no na tuto hviezdu som akosi zabudol, ospravedlnujem sa jeden jak druhy, rozdiel nevidim

Reagovat
Ted

Jeden jak druhý. Spector letos nabral výkonností vzrůst jako nikdo v týmu. Z nejhoršího beka PL se stal hodně slušný záložník - nepamatuju zápas, kde by letos Spector jakožto záložník zahrál vyloženě špatně...

Reagovat
Ted

Za "Jeden jak druhý" měl být otazník :):)

Reagovat
tulen

dobre, ale tvrdenia, ze Sears na prvy tym nema a potom nejake dohady, ze Spector hadam ma, no, neviem neviem. Dobre, uznavam, ze presun Spectora do zalohy mu pomohol, ale aj tak to nie je ono, proste, nema na to, je to taky trochu lepsi Kovac, o malu malicku trochu lepsi.

Reagovat
Ted

Sears se teď pravda zvedl (poslední utkání asi nejlepší hráč v rezervě), ale pořád tam vidím lepší alternativy. A i přesto, že jsem vždycky byl obrovský Spectorův odpůrce a ještě loni jsem říkal, že ten hráč by zapadl do podprůměru i v Championship, troufnu si tvrdit, že nyní je Spector platnější než Sears. A s Kováčem někoho srovnávat je zbytečné...

Reagovat
honziss

Spector ukázal, že pokud hraje v záloze, tak je přínosnější pro tým, než Sears. On dobře začal, ale po tom slavném prvním gólu v prvním zápase proti Blackburnu, po kterém z něj pomalu dělali nového Shearera, na něj nedokázal vůbec navázat. Nedokázal se natrvalo probít do A-týmu a podle mě ani teď neukazuje známky toho, že by na to měl mít.

Reagovat
tulen

dobre ale teraz tvrdit ze Spector ma vobec nejaky prinos pre tym len kvoli zapasu proti Manchestru ci podla coho to tvrdis je tiez prehnane .. preto spominam ten Man. lebo inak to je bieda, urcite nie je taky platy/dobry alebo neviem co ako Scotty, Noble, Hitzl, a aj na lavicke by som si vedel predstavit niekoho lepsieho ... a este k tomu ked sa uzdravi Jack tak uz by vobec nemal byt v tyme ... ale nechajme to tak ... spytam sa asi takto ... ake rozostavenie by ste chceli vidiet v dalsej sezone .. ostaneme pri 433 (ktore je moje vysnivane a vyprosene u vsetkych bohov ) alebo sa kupi niekto na lave kraj a zaloha bude sprava noble parker hitzl a niekto ?

Reagovat
honziss

V létě, pokud se tedy opravdu udržíme, bude směrodatné nejprve udržet Bridge. Ta sestava, jak vypadá teď, je už velmi dobrá a Bridge se rozehrál ve skvělým výkonům (proti Spurs MOTM), takže pro mě bude prioritní jej udržet. Jinak bych klidně nechal základní sestavu pro další sezónu v takové podobě jako teď. Udělal bych pořádek v kádru, zbavil se Kováče, Boa Morta apod. a přivedl nějaké dobré hráče na lávku.

Reagovat
tulen

Bridga by bolo super udrzat no a od tych odchodoch sme sa uz tusim raz bavili ... este Keana by bolo dobre udzat, ked uz sme pri tom ... a ta zostava je fakt dobra, ale ani lavicka neni najhorsia. ja by som kupil radsej jedneho poriadneho, kvalitneho hraca .. lavicku ked si zoberies tak v plnej zostave by vyzerala asi takto Hines,Piq/Keano (podla toho kto bude nastupovat s Coleom a Dembou v predu) Collison, Stanislas, O´Neill, Da Costa, Boffin, takze radsej dakoho poriadneho ;)

Reagovat
honziss

Keane má ve smlouvě, že pokud se udržíme, tak se hostování změní v přestup.

No ona se podle mě trochu pomění obrana hlavně. Docela bych si tipnul, že odejde Upson a za něj by bylo třeba někoho koupit. Faubertův odchod je téměř jistý. Uvidíme, no. Sám jsem zvědavý.

Reagovat
Ted

Upsonovi končí smlouva ne?

Reagovat
tulen

a kolko vyjde ten Kean? ja som pocul nieco okolo 3 az 6 mil. ...

a Matt fakt konci zmluvu, a tiez si myslim ze odide, uz dva roky alebo tak nejako sa okolo neho toci arsenal, tak to je moj typ. fauberta by nebola skoda, a nech berie aj henrietu, za nich nieco mlade, perspektivne ... skoda ze Daprelu pustili, mozno by sa z neho nieco vyklulo, nebol hrozny, urcite nie tak ako Specs ...

Reagovat
kubys

Neuvěřitelně se zlepšil, hlavně už konečně nehraje hrot, ale křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jak to je s tim QPR, odečtou jim už konečně ty body, nebo ne?

Reagovat
Chazy

Pořád velkej adept na sestup, ale zabrali neskutečně v posledních týdnech. Jsem zvědavej, co předvedou na Boltonu. A na konci roku zápas Wigan - WHU. Tak snad to dopadne stejně, jako kdysi Wigan - Blades.

Reagovat
kubys

Doufám, že se zachrání oba. Koneckonců mi přijde, že WA s WHU jsou už tak trochu "spřízněné" kluby, které mají velice podobné výsledky v lize, hlavně vzájemné souboje jsou funny, takže rozhodně záchranu oběma.

Reagovat
Chazy

Jj, pro Wigan je to rivalita víceméně ... A já tu letos sestup WHU přestup přát nebudu, je mi fakt úplně jedno, kdo to bude, když ne Wigan.

Reagovat
niflheim

No tak sestupové pásmo je namačkané jak cyp. Budou to nervy doufám až do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Welbeck dobry zavesil

Reagovat
Chazy

Jsem zvědavej, kde bude příští rok hrát ... mohl by někde zkompletovat útok se Sturridgem.

Reagovat
smazaný uživatel

to som zvedavy aj ja...ale kedze odide Diouf, Macheda zrejme este ostane na hostovani aj dalsi rok, odide Owen, ostanu nam traja utocnici, cize ako 4 utocnik schopny zahrat aj na kridle sa hodi a zahral by si dost...alebo ho este Fergie necha Brucovi jeden rok...predat ho Fergie urcite nepreda

Reagovat
Chazy

Já bych ten prodej právě nevylučoval. Totiž, i Campbellovi jsme kdysi plánovali budoucnost v MU ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vtedy bol utok nabity - Saha, Rooney, Tevez, Ronaldo...Frazier bol talent a aj tie hostovania mu vychadzali paradne ale bolo proste nabite...nepredpokladam ze Fergie kupi teraz do utoku nejaku hviezdu...myslim ze v terajsej situacii ma Welbeck vacsiu sancu presadit sa

Reagovat
Chazy

To nepochybně má.

Reagovat
Tomanatura

V MU, všude jinde je to nereálné Campbell měl za sebou hostování u Spurs, kde se pořádně neprosadil, kdežto Welbeck v mladším věku...

Reagovat
Chazy

Tak ty hostování se nedaj porovnávat, Campbell tam nešel proto, aby se rozvíjel, ale aby se dotáhl přestup Berbatova.

Reagovat
Tomanatura

Ale dají, jelikož Tottenham měl v tu dobu 2 útočníky a on to jako ten 3. nezvládl. Kdyby tam tehdy přesvědčil, tak by třeba dneska v MU byl a nepřišel by Hernandez, ale to jsou pouze domněnky.. Já si třeba myslím, že kdyby se mu dala šance v MU, tak by to zvládl, přece jenom je to prostě daleko ideálnější, než rozvíjet se někde na hostování v nefungujícím týmu.

Reagovat
eibe

jentak btw: jak psali,ze Etuhu jde do krimu.. solidní video http://www.youtube.com/watch?v=ZCUlV2XQn4w hezky jim naložil

Reagovat
FC Porto FC

Keane je strašnej sympaták doufám že se WHU zachrání ti prostě do PL patří. A doufám že sjede WBA Wigan Birmingham

Reagovat
FC Porto FC

Keane je strašnej sympaták doufám že se WHU zachrání ti prostě do PL patří. A doufám že sjede WBA Wigan Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fail

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Nevíte co je s Kováčem? Už jsem ho dlouho neviděl a ani na střídačce už nebývá. Děkuji

Reagovat
tulen

co by s nim bolo? konecne si niekto uvedomil ze je neschopny jak poleno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa vymykaju stamdardom

nie ako scouseri http://www.whoateallthepies.tv/scousers.jpg

Reagovat
Counter

Ale nejlepší kousek je stejně tohle: http://tinyurl.com/67cjqtp

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie na tom je to, ze ak by sa to realne stalo tak by sa nikto necudoval...ved kolko ten Rosicky nedal gol, rok? rok a pol?

Reagovat
Counter

Gól dal Boltonu 20. ledna 2010, a pak až letos doma s Leyton Orientem 20. února. Hrůza :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers jsem mel kdysi rad ,ale nyni jak budou mit atletickou drahu na stadione ??klidne at se pakuji o dve souteze nize

Reagovat
smazaný uživatel

To jde nějak mimo mé chápání, všude se atletické dráhy likvidují a v kolébce fotbalu, tradice nejvyšší, jdou najednou proti proudu. Koho tohle může vůbec napadnout ...?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU nespadne!!! A Robbie je šutér ....

Reagovat
cristiano.K.

OT:Philippe Mexes má dalšího nápadníka, podle anglických médií sleduje obránce AS Řím Liverpool. Mexesovi vyprší současná smlouva v létě a na nové se zatím v Římě nedohodl.

chtěl jsem ho už z AJA,ale ted ve 30 letech z jeho platem navíc to není post,který primárně potřebujeem posílit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to srac, jeste k tomu nesympatickej Stoper urcite akutni neni, ale nejakej kvalitni by na skodu urcite nebyl. Toho Cahilla bych si u vas predstavit dokazal..

Reagovat
tomasinho

O tom se taky píše. Pokud ne Cahill, tak pak nikdo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden z dvojice Agger-Škrtel preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger ne-e..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Soto..

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol pretlak. Nezabúdajme na Wilsona a Kellyho...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi pravda no, v tom pripade by mel odejit Skrtel..

Reagovat
soukup

Agger ani Škrtěl by asi nechtěli dělat 4. stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by Agger (kdyby to tak teoreticky dopadlo) mel bejt ctvrtym stoperem?

Reagovat
tomasinho

Protože by první dva byli Carra s Cahillem a Škrtel je letos nejvytíženější hráč, navíc je Agger často zraněný. Já mám radši Aggera, dost možná to je i můj nejoblíbenější hráč z celého kádru, ale s těmi zády má problém neustále a i když třeba zahraje dobře, tak tak pak zase dlouho chybí a v tomhle by bylo lepší nechat si Škrtela. Brr, nidky bych nevěřil, že tohle řeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Tomuhle hráči jsem nikdy nepřišel na chuť.

Reagovat
herbage

Fanoušky Tottenhamu taky za poslední roky chuť přešla

Reagovat
kubys

Podle fotky spíš přešla chuť Keana.

Reagovat
Counter

Já k němu pocítil něco pozitivního jen jednou - když nedal v NLD za vyrovnaného stavu penaltu A pak rozhodl Bendtner po dvaceti vteřinách na hřišti, to byla paráda...

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sakra zase na mě vychází ten 100.?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

100. pro LFC

Reagovat
vodka

cot o je za scousrskou módu vydávat za 100., 200., a další kulaté příspěvky nějaké fejky jako 101., 201. apod?

Reagovat
cristiano.K.

promin,příště napíšu 100. pro.......a pak až ti hodím tady toho>

Reagovat
vodka

100. byl ten můj příspěvek, tvoje byly 101. a 102.

Reagovat
cristiano.K.

já když se koukal,tak jsem viděl tvůj 99

Reagovat
Chazy

Si to sám přepočítej, když evidentně nemáš co na práci ...

Reagovat
vodka

blbost, já sem totiž psal 100., ale je to v podstatě šumák, akorát sem si všiml už víckrát, že někdo z LFC plácne číslo, i když pořadí neodpovídá...

Reagovat
smazaný uživatel

same old scousers, always cheating

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa používa na všetkých okrem MU?

Reagovat
vodka

to nevim, ale u AFC a scousers se to používá běžně...

Reagovat
Counter

Na United se to totiž nerýmuje :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale co je hlavne, nebola by to pravda

Reagovat
tomasinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele