KDY SKONČÍ MALDINI?

04.01.2007, 13:10
Aktuality
Z kádru milánského AC po sezóně možná zmizí jeho dlouholetá ikona a kapitán Paolo Maldini. Bývalý italský reprezentant původně zamýšlel pověsit kopačky na hřebík až v létě 2008, nyní však nevyloučil, že tak učiní již o rok dříve...

"Stále je zde možnost ukončení kariéry. Uvidíme, co se stane v následujících šesti měsících," nechal se slyšet jeden z nejlepších levých obránců posledních let.

S věkem se ruku v ruce táhnou i častější zranění a právě to může být nakonec ten faktor, který by mohl rozhodnout u dřívějším ukončení Maldiniho profesionální kariéry. "Teď se cítím dobře, moje svalové problémy jsou pryč a jsem připraven udělat cokoliv, co po mně bude trenér vyžadovat," hlásí kapitán AC Milán, že narozdíl od předešlých měsíců nemá žádné zdravotní potíže.

Maldini, jemuž bude v létě již 39 let, sice postupem času stále ztrácí na rychlosti, tento handicap ale dohání neuvěřitelným přehledem ve hře. Počkejme si do června, zda nás jím bude udivovat ještě jeden rok navíc.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paolo už by měl možná skončit, přece jenom v takovym klubu už to asi neni pro něj, chce to nějaky mladši borce

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja som videl v tejto sezóne hrať ( a že to nebolo málo zápasov ) tak som bol milo prekvapený jeho výkonosťou, ten vek na ňom nebol poznať.

Tu sa skôr jedná o to zdravie, nie ýe by nato Paolo nemal.V poslednom čase bolo tých zranení dosť.Netreba si dodrbať zdravie, podľa mna Paolo po sezóne skončí.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

pravda, jsem viděl třeba celý první zápas s AEK a tam byl famozní, moc sympatický vyýkon, podpořen nádherným a hlavně ideálním centrem, už nevím na čí hlavu...

Reagovat
HOST*mirror

je to ten nejlepší obránce všech dob a taky můj vzor. Když Billy Costacurta može hrát aj tet, tak proč by nemohl Paulo hrát? Jeho výkonnost je dobrá a navíc ty zkušenosti, ty sou totiš nejduležitější pro tým který chce vyhrávat velké trofeje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo je nesmrtelný, bude hrát do svých padesáti.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si, ale uvědomíte, že Paolo je ještě ta stará dobrá škola. on ještě pamatuje Maradonu, Platiniho, Hagiho, Bebeta atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt bomba, škoda, že sou tito hráči pryč. letí to.

Reagovat
HOST*robik

Maldini je frajer, jeden z nejlepších obránců všech dob!

Reagovat
HOST*robik

Maldini je frajer, jeden z nejlepších obránců všech dob!

Reagovat
HOST*inter milan

maldini je uz dedo .forzza inter.bol dobry ked bol mlady

Reagovat
smazaný uživatel

dobry je aj teraz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele