Kdo se ujme kormidla Chelsea?

10.02.2009, 08:07
Aktuality
Neuplynul ani rok a Chelsea je opět bez manažera. Přesně před 260 dny jsem zde představoval možné nástupce tehdy odstupujícího Avrama Granta a ani dnes to nebude jiné, pro někoho bohužel, pro někoho bohudík. Luiz Felipe Scolari totiž na Stamford Bridge rovněž skončil.

Situace je velice podobná té předchozí, ačkoliv Izraelec Grant tým opouštěl po sezoně, zatímco Scolari si balí kufry už v průběhu sezony. To by mohl být zásadní rozdíl v dalším průběhu, ale na druhou stranu to může být pro Chelsea výhoda. Rozebírat, proč zkušený brazilský trenér musel skončit, tu nechci, takže se pojďme rovnou podívat na současný stav věcí.

Nastalá situace má s tou z před několika měsíců jedno společné - možné Scolariho nástupce. Ti se totiž od minulého roku příliš nezměnili. Zatímco poté, co Blues hledali náhradu po Avramu Grantovi, se skloňovala jména jako Mancini, Rijkaard, Hiddink, Lippi, Hughes nebo Advocaat, jako o Scolariho následovníkovi se mluví alespoň o polovině z nich.

V médiích zatím padla jména Roberto Mancini, Frank Rijkaard, Guus Hiddink, Gianfranco Zola, nebo dokonce Avram Grant. První jmenovaný, bývalý trenér Interu Milán, který je po loňské sezoně bez angažmá, se však ani nyní manažerem londýnského klubu nestane. Loni ho vedení Chelsea odmítlo s tím, že pro klub není tím pravým, nyní jeho možné jmenování pro změnu kategoricky odmítl Manciniho agent, jenž prohlásil, že ho nikdo nekontaktoval a nedá se očekávat, že by se tak ještě stalo.

Prozatím přeskočíme Franka Rijkaarda, o němž se nyní tolik jako minule nemluví, a prohlédneme si tři zatím nejžhavější kandidáty na právě uvolněný post. Mezi ně patří nizozemský mág Guus Hiddink, legenda Blues a současný trenér West Hamu Gianfranco Zola a předchozí manažer Chelsea Avram Grant. O Hiddinkovi, trenérovi ruské reprezentace, se hodně spekulovalo i před rokem, ale tehdy to 62letý trenér s obrovskými zkušenostmi odmítl s tím, že má práci u ruské reprezentace a chce zde zůstat. Se stejným odůvodněním pravděpodobně odmítne možnost trénovat Chelsea i letos, když se chce s Ruskem kvalifikovat na mistrovství světa.

Druhým často propíraným mužem je Gianfranco Zola, jenž prožil své nejslavnější roky právě v Chelsea a fanoušci si ho zamilovali. Je však třeba připomenout, že Zolovi je teprve 42 let a jeho trenérské zkušenosti jsou takřka nulové. Angažmá ve West Hamu je vlastně jeho první velkou štací. Tento fakt si plně uvědomuje i sám Zola, jenž již několikrát prohlásil, že do Chelsea se zatím nechystá. Až však bude připraven, rozhodně by chtěl jednou do modrého křesla usednout. Vody sice trochu rozvířil Zolův právník s prohlášením, že možný klientův návrat na Stamford Bridge vyloučit nemůže, ale přesto je jeho příchod spíše nepravděpodobný.

Posledním z trojice horkých kandidátů je Avram Grant, jehož návrat by byl asi pro většinu fotbalové veřejnosti velkým překvapením. Jak už bylo zmíněno, Grant v Chelsea působil právě před Scolarim a způsob, jakým se Blues vzdali jeho služeb, nebyl zrovna pěkný. Nyní se však živě spekuluje nad tím, že již vedení londýnského celku s izraelským koučem jedná. Samotná Chelsea v oficiálním prohlášení sdělila, že hledání nového trenéra je v plném proudu. Není však stále jasné, o koho že se přesně jedná.

Zda na listu možných nových manažerů přibude ještě nějaké jméno tedy není jasné. Bude také záležet na tom, zda bude chtít Chelsea získat již nějakého zadaného trenéra, či kouče bez angažmá. V prvním případě je možností nespočetně mnoho, v tom druhém již takový výběr není.

Nicméně jedno je jisté. Do té doby, než mužstvo Blues převezme nový trenér, povede Chelsea dosavadní asistent Ray Wilkins.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Javier Aguirro- co myslite?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos,Benitez... Nebylo varování dost?

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych to Hidinkovi,ale uvidíme i Grant mněl s Chelsea dobré výsledky sice nevyhráli žádný pohár ale dostal chelsea do finale ligy mistru což se nepodařilo ani Mourinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Situaci bych přirovnal k vyhazovu Mourinha... Tehdy to byla na chlup stejná pozice - rozehranná sezona,špatné výsledky,atmosféra,odchází věhlasný kouč a prozatimně je na lavičce někdo,kdo v CFC už byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s těma kandidátama...

Hiddink - 50/50... Jde o to,jestli ho svaz pustí

Grant - pochybuju,že by se vedení dopustilo zločinu jako je sebereflexe...

Zola - podle mě z WHU hned neodejde... Na něj si bude muset CFC počkat do konce sezony - otázkou je které...

Největšími favority jsou podle mě Mancini a Rijkaard...

Reagovat
smazaný uživatel

No, fanúšikovia AC nebudú práve nadšení tou druhou možnosťou

Reagovat
smazaný uživatel

Já ji vidím nEjpravděpodobnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím nejpravděpodobněji Manciniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobnost nwm, ale chtěl bych Hiddinka jenže jaká je preavděpodobnsot že pujde od repre asi tak 10%

Reagovat
$dolar$

Ty toho nenenechas Ze te to bavi vylejvat si tady svoji nenavist k Mourinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

A že teba baví stále mu to vyhadzovať na oči a dokazovať opak

Reagovat
$dolar$

Nj mas pravdu , moje blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Chováš se jako kdybych něco říkal Mourinhovi,ty jsi se z toho snad zvencnul...

Já jen říkám,že situace se dá přirovnat spíš k té před rokem a půll. Ted nejde o trenéra,ale situaci,ve které se tým nacházel - a ta byla podobnější tamté,kdy byl trenér odejit(stejně jako Scolari) než té,kdy trenér měl na seznámení s týmem 3 měsíce...

Tak přestan honit včerejší bubáky a šoupej nohama,protože ted to nebylo nic proti tvému miláčkovi.

Reagovat
$dolar$

Seru ne tebe, jen jestli i myslis ze se ti to dari skryvat , tak ses hodne vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, nespravaj sa ako decko

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu nic neskrývám chytráku,to je naprosto logická dedukce,která byměla být jasná i tobě...

Co je podobnější?

1)Grant předává tým Scolarimu v situaci,kdy skončila sezona a on má 3 měsíce na přípravu. Tým do posledního dechu bojoval o titul,tým má spoustu času aby si sedl s trenérem.

2)Mourinho opouští klub bez jasného nástupce uprostřed sezony bez jasného nástupce. Tým se nepohybuje v místech,kde by měl(podle majitele,fanoušků i scumíků). Tým je v rozkladu,nikomu nic nejde,špatné výsledky,špatná hra.

3)Scolari odchází od týmu,který má daleko k příčce,kde by ho chtěl majitel a fans mít. Tým je nahlodaný,nepředvádí pořádný fotbal a nedokáže vyhrávat.

řekhi mi prosím bez vytáček a nadávek,které dvě situace jsou si podobnější a co by stálo spíše za přirovnání. To by mělo zvládnout i dítě mateřské školy,najít situace,které jsou si blíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Abramovix kontaktuje Petra Uličnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Hřebík ::D ::D Nebo Straka ::D ::D Nebo Soukup ::D ::D Nebo Lavička ::D ::D nebo někdo jinej z českejch trenérů ::D ::D ::D ::D ::D ::D ::D

Ted jsme se zasmáli,doufám,že nám sem hodí ještě pár idiotů podobnej vtípek...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ještě Petžela. Ten má s Rusy dobré vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, chtěl jsem napsat Petržela .

Ten má asi největší šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nebo třebas karel večeřa ten by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jsi nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Rijkaarda. Snad by se už konečně prezentovali hezkým, útočnějším stylem hry.

Reagovat
smazaný uživatel

08:25 Scolari dostane tučné odstupné

Propuštění Luize Felipe Scolariho z funkce manažera může Chelsea vyjít hodně draho. Portugalec v létě podepsal tříletou smlouvu s ročním příjmem šest milionů liber, pokud nyní bude trvat na celém odstupném, dostane necelých patnáct milionů. Hráč se dá prodat,ale kouč jen vykopnout.

Kdy už se Roman poučí,že nemá dávat Xletou smlouvu trenérům,u kterých nemá jistotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dát do smlouvy klauzuli,že pokud nesplní předpoklady,může být propuštěn bez nároku na odstupné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Abramovic si myslí, že Chelsea má na to vyhrát všechno. Podle mě má akorát na 11. místo v PL a Abramovic by dal do jeho smlouvy"pokud nevyhraje všechno co se dá za jednu sezonu, tak bdue propuštěn bez nároku na odstupné" Jenže s chelsea by se to nepodařilo nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím ten zástup trénerov, čo by sa bilo o takú pozíciu

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt už tedka to hodně trenérů odmítá.

Já si vždycky řeknu proč chelsea vyhazuje trenéra, když je 4. Na nic lepšíiho už určitě nemá. Navíc s těma sestavama. Do hry dát Ballacka a Deca...to nemůže mít žádnej úspěch, staříci dva pomalí.

Oni neměli nikdy vyhazovat Mourinha, měl jen špatnou chvilku. Něco jak Untied na začátku této sezony. On by se z toho určitě vyhrabal, byl to nejlepší trenér jakýho kdy chelsea měla.

Reagovat
smazaný uživatel

On je José hlavně stratég a taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si povídej s dolarem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky Chelsea pod Murinhem celkem líbila

Reagovat
smazaný uživatel

Důvodů je více..

Já si vždycky řeknu proč chelsea vyhazuje trenéra, když je 4.

Protože 4. místo s tím,že z posledních 20 zápasů nevyhrál ani třetinu

"Na nic lepšíiho už určitě nemá. Navíc s těma sestavama. Do hry dát Ballacka a Deca...to nemůže mít žádnej úspěch, staříci dva pomalí. "

Ta samá sestava hrála loni do konce sezony o titul a LM - navíc je ještě posílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože 4. místo s tím,že z posledních 20 zápasů nevyhrál ani třetinu není dostačující výsledek pro nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Deco hrál ještě minulou sezonu za Barcelonu a tím pádem nemohl hrát proti nám za chelsea finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bosingwa? Ide o podstatu, Talkers nikde nehovorí že to bola na chlp presne tá istá zostava. Navyše Deco nie je v základe vždy. V tom má pravdu, hráči sa ani veľmi nezmenili, citelne chýba Essien, takže chyba bola zákonite inde a to musí skonštatovať každý, kto zápasy CFC v tejto sezńe videl. A skutočne, pokiaľ má nepresvedčivé výsledky a úroveň klesá, len ťažko si možno predstaviť, žeby s tým bol ktosi spokojný. čosi podobné ako Brown v Hulle, akurát tam si funkcionári nemôžu dovoliť meniť trénerov ako špinavé ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas chcu říct, že Chelsea měla 2 super ročky. Nottingham na tom byl taky skvěle, 2x vyhrál LM a kde je teď? Podobně to skončí i s chelsea, až na ty 2 tituly v LM :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady menší rozdíl - finanční situace a zázemí... I když bych to bral více,nemusel bych se handrkovat s Mourinhovcema a scumíkama ManU,kteří nejsou schopni pochopit jednoduchou myšlenku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jenže to, že maj peníze neznamená, že budou mít i úspěchy!

Potřebujou trenéra, kterej tam bude delší dobu a třeba i 2 roky nic nevyhraje. Musí si udělat celej tým. Pěkně od začátku, jako Ferguson. Musí se v tom týmu "piplat".Né, že přijde do hotovýho týmu, dostane prachy, koupí si hráče kterýho má rád a jde se vyhrávat.

Reagovat
stas87

tak sa zobud do reality dneska sa nedava trenerom cas hlavny je uspech pokial ho nemas-dovidenia mozno v mensom klube ti daju cas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Ved som mu aj dal príklad menšieho klubu, ale zrejme to nepochopil, idealista...

Reagovat
stas87

mat idealov je krasne ja mam taky odstahovat sa treba na novu guineju mat chatrc jedny kratasy a krasne zeny okolo seba

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A co dostává Hughes?

Reagovat
stas87

a city su velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne? A navíc maj taky plno peněz jestli sis nevšiml.

Reagovat
stas87

tak teraz si ma vazne rozosmial ty si myslis ze velkoklubom sa stane tim ktory ma len bohateho majitela?ja si city vybavujem este v 2 lige a letos sa ta 2 liga kludne moze zopakovat cfc x rokov nehrala nic ale tady ten primer ¨velkoklub sedi ta aspon neakych titulov vyhrala kdezto city?napis mi co city vyhrali niekedy hughesovi daju cas zatial otazkou je na ak dlho dobry priklad je martin v AV nema tolko peniazi a ak dobre mu to slape

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Chcu tím říct, že když maj tolik peněz tak na ně je vyvíjen ještě větší tlak, takže když budou 15. tak je to pro ně tak špatný jako když je chelsea 3. a Hughes furt zůstává.

A úspěchy City jsou podle mě větší než chelsea.

Vítěz ligy: 1937, 1968

Vítěz národního poháru: 1904, 1934, 1956, 1969

Vítěz ligového poháru: 1970, 1976

Vítěz Superpoháru: 1938, 1968, 1972

Reagovat
smazaný uživatel

A kde sme boli my? A kde sme teraz? Kde je teraz Leeds? Kedy Chelsea vyhrala 2x LM? Domaci titul CFC vs 2x EC NF - to nemôžeš predsa porovnávať...

Reagovat
smazaný uživatel

Práve toto ma napadá po každom podobnom vyhazove. Veď Roman za posledné obdobie už prerobil na tréneroch viac ako na hráčoch Keď nemá rozum on, tak aspoň jeho ľudia by mať mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze sů

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně Grant měl podepsanou smlouvu do konce sezony - super! Tak ho měl podepsat na konci sezony a ne uprostřed. Grant by nikam nezdrhl a důvěru mu mohl vyjádřit jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uličný, Franz Straka, Petržela nebo Hřebík - to jsou žhaví favorité

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už netipuju Uličnýho, spíš Petrželu :-) ten s něma má dobré vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hřebík je Hřebík.. ten je největší favorit, má velké skušenosti z komentování LM, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Abramovic tam chce dosadit nějakýho kámoše

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohl bejt kámoš Putin, to je ale už extrém

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na Rijkaarda.... Mancini snad ne, Hiddink od repre neodejde a Zola by vyhořel jako hajzlák

Reagovat
stas87

tak sa to dalo cakat myslel som si ze tam toho saska necha abramovic este do osmifinale lm na hiddinka cfc moze zabudnut nema dovod odchadzat ma slusnu sancu dostat rusko na ms at uz z baraze ci priamo mancini?trner tak mozno na pretaktizovanu taliansku ligu v anglicku ludia chodi na tempo futbal a nie na neake betonovanie a polehavanie na travnik grant uz tam raz bol a bol uspesny otazka je na kolko ma ten klub rad a odpusti mu rijkaard by bola zaujimava volba ale podla mna asi zoberie ajax pokial prepusti van bastena snad uz abramovic dostane rozum a podpise trenera max na 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

MIROSLAV CIRO BLAZEVIC...hahhaahaaaa ten by jse im chodil....

Reagovat
$dolar$

Houllier, Zola, Deschamps,Vrba, Grant, Mourinho, Bilic

Reagovat
stas87

Houllier?

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
stas87

dovod??

Reagovat
$dolar$

Jeho pusobeni v Lyonu a Liverpoolu.

Reagovat
stas87

v lyonu az tak uspesny nebol a v live mal uspechy ale nemyslim si ze je to dobra volba zial moj nazor je nepodstatny ja cfc nemusim ale pacil by sa mi u nich ranieri ale ten neodide z juve

Reagovat
$dolar$

Jen to ne.

Reagovat
stas87

preco?

Reagovat
$dolar$

On niceho v zivote nedosahnul, nema na to trenovat velkoklub. On si umi vybrat hrace, ale neumi je trenovat, takticky spatnej

Reagovat
stas87

tak to by netrenoval v taliansku keby bol takticky zly v nom sa velmi mylis pockaj az ranieri s juve vyradi cfc z ligy majstrov

Reagovat
$dolar$

Odevsad ho vyhodili, dobry trener to neni, jak jsem napsal kadr mozna sestavit umi, ale neumi s nim nic predvest, ted uz si ani vLM neskrtne.

Reagovat
smazaný uživatel

A momentalne je na tom veľkoklub Juventus Turín zle? Hladký postup do osemfinále LM cez Real a Zenit v skupine, možný postup cez Chelsea, 2.miesto hneď 3 body za Interom v domácej súťaži atď. atď. To sú jasné dôkazy, že nemá na to trénovať veľkoklub. Maly by si mu ďakovať za to, že Mourinho sa mal od čoho odpichnuť nie sa mu posmievať. Netvrdím, že je najlepší a pod. ale...

Reagovat
smazaný uživatel

oprava 6 bodov, sorry, telefonoval som a kamoš sa pýtal koľko pív má vziať

Reagovat
$dolar$

On nikdy nic nevyhraje, je to trener, kterej nebude mit zadnej uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy by ste teraz potrebovali hoc len zlepšenie, na trofeje pomýšľať rozhodne nemôžete, takže klídek. Ak tak budúcu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade mala byť strata aspoń 12 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Chelsea úspěch nepřeju, ale zajímalo by mne, jak by si tam vedl nějaký Francouz. V Anglii se mi nevybavuje nějaký, který by pohořel. Deschampse mám rád, ten se snad šetří pro Juve.

Reagovat
stas87

le guen domenech to by bolo pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech Toho by som im celkom prial.

Reagovat
j_mrazik

Domenech... to by bylo radosti. Ale při vší smůle by se mu tam ještě dařilo.

Reagovat
stas87

z francuzov jedine Laurent!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že tam nepůjde Frank. To by bylo moc kruté, kdyby si v Chelsea pošlapal svou možná výbornou trenérskou dráhu už takhle v zárodku

Reagovat
j_mrazik

S Barcou měl obrovský úspěch, ale dokáže ho někde zopakovat? Nebo minimálně aspoň z poloviny napodobit? I to by byl úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže, jsem si tím jist. Chce to hlavně, aby mu vedení věřilo. U nás se to taky nerodilo lehce ...

A samozřejmě, že bude potřebovat bandu schopných fotbalistů, co mu budou věřit a budou na jeho fotbhal mít. Už tady padlo, že by našel svoje místo určitě v Miláně (ikdyž by asi musel vyrazit Ronaldinha )

Reagovat
j_mrazik

Otázka je, jestli by jeho styl platil v Anglii. V LM mu to vycházelo, ale s takovým středem a slabším průměrem, který to umí dobře zabetonovat by to měl sakra těžký. Ale úspěch bych mu přál, to jo. Jenom ne v Chelsea.

A je pravda, že Ronaldinho by v Miláně pod ním nepřežil.

Reagovat
stas87

co je s nim a frankovo dcerou?este su spolu?

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme GRANTA! My chceme GRANTA! Ne Rijkaarda nebo nedejbože nějakého taliána.

Reagovat
j_mrazik

Nikdo nechce a nebude chtít tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kader v CHelsea je poriadne nabitý hviezdami nech si kdo chce pise co chce ale Deco Ballack Lampard to je kvalita.Takže im by velmi pomohol nejaký srdcař typu Bilič alebo Straka.

Reagovat
j_mrazik

Hvězdy nad sebou potřebujou autoritu. Straka tím není.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Wobře z Londýna, kde jsi? Ty už určitě víš, kdo uvolněné místo zaplní

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

ten je schopný napsat, že tam půjde Sir Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nakonec nebyl Zico.

Reagovat
stas87

zico je u armejcu

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sa mu vedie, zatial som to nesledoval...

Reagovat
stas87

no cska bolo v izraeli a uz su asi doma neviem isto ladi formu na AV ktoru podla mna vyradi necid uz tolko sanci nedostava

Reagovat
Tomanatura

Protoze Cska ladi formu na AV a Necid proti ni hrat nemuze.

Reagovat
stas87

bingo ja som to pisal preto aby o nom mali trochu prehlad ak sa mu dari ja to samozrejme viem

Reagovat
smazaný uživatel

No právě..

Reagovat
stas87

co no prave?vyradi AV ci je ti luto necida?

Reagovat
smazaný uživatel

Armejci - Abramovič

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za CSKA, kde má prsty Abramovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Zico ešte hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to ako si nechapem ze by zico na pokyn abramovica siel do chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen doufám, že ne..

I když by si to Abramovič asi mohl dovolit.

Reagovat
stas87

no neake vazby tam isto budu ale pochybujem ze by to vedenie cska povolilo samotneho by ma zaujimalo ak to je medzi vedenim a abramovicom

Reagovat
smazaný uživatel

To mně taky. Rád bych, aby se Zico spíš zatím předvedl v CSKA.. Co Hiddink?

Reagovat
stas87

zabudni ten je u sborne a tu taky dovedie na majstrovstva

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude hrát tak jako na Euru, tak by byla škoda, kdyby na MS nebyla

Reagovat
stas87

jj az na tie dva zapasy zo spanielmy to bolo krasne a nezabuduntelne ja som po vitazstve nad holandanmi otvoril flasu ale hiddink by to tam asi dal do kopy skusenosti ma hafo a trenoval v zemich s odlisnou mentalitou a uspel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by náhodou nebol zlý. A ani enkláva v CFC by nemala ziadny problém.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyt ted vzal novej job

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Granta

Reagovat
smazaný uživatel

ten team je taky velice špatně postaven... to je další chyba... lampard vedlee ballacka...

Reagovat
smazaný uživatel

To není až takovej problem, jako když vedle Lampse šoupne Deca.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér srdcař? To by podle mého bylo další angažmá na půl roku. Podle mého názoru je nezbytně nutné aby měl u hráčů autoritu a byl schopným "politikem", protože vztahy v teamu Chelsea nebudou jednoduché.

Trenér srdcař se podle mého hodí pro mladý "začínající" tým (třeba arsenal, ale tím netvrdím, že wenger je srdcař - aspoň tedy podle jeho vystupování), do Chelsea, která má tým vyzrálý (až přezrálý) by se takový typ trenéra nehodil.

Přesně jak si přeje Talkers - tohle čeká až na Zolu, který snad bude u generační výměny :-)

Avrame, Avrame vrať se a odpusť mi co jsem o tobě zhruba do půlky tvého působení říkal - byla to pouhá nerozvážnost

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se ujme komedie Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by som doprial Koemana, on vie robiť divy, síce v lige by hrali o záchranu, ale pohár by určite vyhrali tak ako u nás vo Vale

Reagovat
mike.84

deschamps je volný ?koho ted manageruje ?

no asi to vypadá že kontaktujou manciniho. italksý trener byl v Pl v poslední době jen jeden (aspon o žadnem jiném nevím doufam že se nemylím) a vedl cfc velmi good, možna by mancini mohl navázat.

možná laudrup m. , b.laudrup myslím eště netrenoval velkoklub

Reagovat
$dolar$

Proc je na fotce zrovna tenhle nesympatickej chlapik?

Reagovat
smazaný uživatel

protože držel hubu a pracoval, narozdíl od ostatních expertů, jenže neměl dost profláklý jméno a nevykřikoval prasečiny do novin, proto musel odejít.

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To je sice hezky, ale snad k tomuto clanku by se hodil vice znak Chelsea, nebo vetsi kandidati na to misto, kdyz on na to misto prakticky nema zadnou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

jn to by museli uznat že sou idioti že vyhodili trenéra kterej za něco stál a vzít ho zpátky, radši at zase nabídnou miliony nějakýmu šaškovi, škoda že Scolari odešel ty výsledky chelsea mi dělaly radost

Reagovat
$dolar$

Grant mel zustat, ale to nemeni nic na tom , ze tahle fotka tu nema co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel som už reagovať ale je to už smiešne. Kto tam mal byť? O Hiddinkovi je osobytný článok a keby si tu dal foto iného kandidáta nejaký špekulant akým si teraz ty by povedal, že sa niekomu nadržiava alebo že prečo práve ten a ten. Pred debiliny sa tu potom musíme hádať. Not today dolar

Reagovat
$dolar$

Grantovi se evdentne nadrzuje, nechapu co branilo sem dat znak Chelsea, ktery by se sem hodil daleko vic

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčajný by bol škaredý a komu sa chce vo Photoshope babrať s fotkou znaku na drese zo stého výročia založenia klubu (http://www.e-fotbal.ro/soccer-wallpapers/clubs/chelsea/chelsea1.jpg)

Reagovat
fantomas

Jo, k jeho zvolení totiž propagace na EF velkou měrou přispěje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

No promin, ale tvoje udajné "nadržování" tady je snad více než nepodstatné...

Reagovat
$dolar$

Tak mi vysvetli proc je tam fotka Granta?

Reagovat
fantomas

A proč by nemohla? Vysvětloval ti to už Getzo, navíc já chtěl jen říct to, že na fotce, která je na nákym Eurofotbale stejně vůbec nezáleží, i tak se muže vašim manažerem stát Pepa Dolnák z Horní Dolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak na toho jsem ani nepomyslel zajímavý tip.

Reagovat
$dolar$

Opravdu? Ja myslel ze to Roman cte a podle fotky si vybere Mne vadi Grant na fotce ke clanku o adeptech na post novyho kouce Chelsea, protoze on nema zadnou sanci

Reagovat
fantomas

No bohužel to tak vypadalo, tak to ted nezachranuj tim, jak seš hrozně ironickej...

Reagovat
$dolar$

Ja nemam co zachranovat Ta fotka mi tady prste vadi To si vazne myslis ze jsem psal ty prvni prispevky proto , ze jsem se bal, ze ta fotka Romana presvedci aby vzal Granta zpatky?

Reagovat
fantomas

No jistěže, dám hlavu do gilotiny za to, že tomu tak bylo.

Reagovat
$dolar$

No pises tady sracky no

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja by som bol za toho raijkarda podla mna by pod nim hrali pekný futbal ovšak nemožu ho vyhodiť hned po pol roku :)) chce to čas

Reagovat
smazaný uživatel

Já absolutně nevím koho k nám vzít za trenéra! Ale Granta v žádném případě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grant Marchelo Lippi Zola Rijakaard Chceme zpátky žiďáčka , Ne-e Avrame, vrať se

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jelito! Podle známkování trenérů jsi fakt .......

Reagovat
smazaný uživatel

Grant pro mě jeden z ejlepších trenérů, bohužel byl na něj a jeho rodinu v Chelsea velkej tlak, tak musel odejít... Zola je moc mladej a Rijkaarda nemám zrovna v lásce

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm,když myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek MU doufám, že to bude někdo jinej než Hiddink...

Reagovat
smazaný uživatel

Manciniho ten by to ta rozhýbal, nebo ten Grant možná . Každopádně vyhodit Deca a postavit novej, uplne útok .... Každopádně se na ty patálie s trenerama divám jako fanoušek Liverpoolu rád

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím ,ale vy zase v PL nic,co? Opět titul v......Snad příště

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsou tři vážní kandidáti, ale příchod každého je nepravděpodobný jsem z toho jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

SAKRA CO TO NA SPORT.CZ PÍŠOU???? "Podle deníku Independent by vedení Chelsea chtělo na Scolariho místo trenéra AC Milán Ancelottiho, který má v Itálii smlouvu do května a prý měl údajně do londýnského klubu nakročeno už loni v létě, ale nakonec odmítl."

eh?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele