Každý ví, že chci zůstat v Chelsea, říká Drogba

18.02.2012, 13:06
Aktuality
Didier Drogba má v Chelsea kontrakt jen do konce sezóny a po prodloužení spolupráce zatím není ani vidu, ani slechu. Otevírá se tak prostor pro zájemce o zkušeného útočníka a jedním z nich je Shanghai Shenhua, sám hráč chce ale podle svých slov i nadále působit na Stamford Bridge...

Reprezentant Pobřeží slonoviny, který se nedávno vrátil do Londýna z Afrického poháru národů s trpkým stříbrem, střílí branky za Blues od léta 2004 a s klubem získal mimo jiné tři ligové tituly.

Zanedlouho čtyřiatřicetiletý kanonýr by ovšem v létě mohl odejít coby volný hráč, do Shanghaie ho láká jeho bývalý kolega z ofenzivní vazby Chelsea Nicolas Anelka, který se před pár dny nechal slyšet, že Drogbův příchod očekává.

Sám bývalý hráč Le Mans, Guingampu a Marseille by ale rád zůstal i nadále v londýnském klubu. "Jsem opravdu šťastný tam, kde jsem. Patřím do Chelsea a to je to, co je důležité," prohlásil Drogba pro Football Focus. "Každý ví, že chce zůstat u Blues a každý ví, že miluji tento klub a jeho fanoušky," dodal.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (778)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele