Kazaň přišla na čtvrt roku o zraněného útočníka Rondóna

24.09.2013, 11:28
Aktuality
Rubin Kazaň v neděli doma podlehl 1:2 Tomsku, kromě tří bodů ale ztratil také Josého Solomona Rondóna. Urostlý útočník si po přestávce zlomil nohu a bude ruskému celku stejně jako venezuelské reprezentaci chybět prakticky až do konce tohoto kalendářního roku...

Čtyřiadvacetiletý střelec otevřel v šestnácté minutě nedělního utkání skóre, po změně stran ale musel nuceně ze hřiště a vyšetření následně potvrdilo zlomeninu nohy. Rondóna nyní pravděpodobně čeká operace a tříměsíční pauza.

Venezuelský reprezentant, který do tatarského klubu přišel před rokem ze španělské Málagy, bude svému týmu chybět jak ve zbytku podzimní části ruské ligy, tak i ve zbývajících pěti zápasech základní skupiny Evropské ligy. K dispozici nebude ani národnímu týmu, který příští měsíc hraje proti Paraguayi poslední zápas tohoto kvalifikačního cyklu.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Jerichoo

Smola ešte s takou formou..

Reagovat
kubys

Muchamecin na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Prudnikov na plac!

Reagovat
fantomas

Doufám, že se ted sesypala fanta EL co nejvíc lidem.

Reagovat
bart_ik

a já ho chtěl dát do fantasy :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele