KANOUTE JE NA PRODEJ

09.07.2007, 16:09
Aktuality
Frederic Kanoute možná opravdu opustí Sevillu. O kanonýra španělského klubu má velký zájem především anglický Portsmouth a Sevilla je ochotna jednat o přestupu. Ovšem má své požadavky...

"Pokud o něho má nějaký klub zájem, musí zaplatit minimálně patnáct milionů eur," pohrozil prezident Sevilly José María del Nido.

O Kanouteho je zájem v Anglii. Do svých řad ho lákají Tottenham a West Ham, nejreálněji ovšem vypadá přestup do Portsmouthu. Hráčův agent Christophe Mangoui se již dokonce sešel s ředitelem Pompey Peterem Storriem.

"Je spokojený tam, kde je, ale zároveň mu je třicet a žádá poslední dobrý kontrakt své kariéry. Jednání se Sevillou o nové smlouvě se zastavila," prohlásil Mangoui, k němuž se přidává i samotný Kanoute.

"Potřebuji si promluvit s klubem, protože chci vydělávat více peněz. V Seville jsem spokojený, ale chci být oceňován stejně jako moji spoluhráči. Svou budoucnost mám ve svých rukách. Pokud se Sevilla rozhodne mě prodat, určitě odejdu do Anglie," řekl africký fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*blept

Reagovat
HOST*Fabregas

Proc chce chodit za horsim pane boze.....tedka je Sevilla dobra...muze hrat ligu mistru......bez tak tam jde jenom kvuli penezum jinakl to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham! To by bylo duo - Kanouté, Bellamy.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo doufam, že tam pujde to pak bude síla

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo ale 15 mil. za 30 letýho hráče to není zas tak špatný

Reagovat
HOST*CeceFCB

Dalsi hrac, ktory nevie co chce!!Pred nedavnom povedal, ze chce odist, potom, ze chce ostat a teraz, ze zas chce odist alebo ho chcu predat!!??Ale kazdopadne ak chce Sevilla predavat utocnika, tak potom Luisa Fabiana a nie Kanouteho!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co s tím furt všichni máte? jak neví co chce? přece jsou to obrovská životní rozhodnutí.. tak je normální, že nemusí mít každý hned jasno jak naloží se svým dalším angažmá..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ani nikdo neví, co je a co není pravda...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přesně, všechny informace jsou z médií, které často ani samy neví co je a co není pravda.

Reagovat
HOST*GEGE

tak na sportu.cz pisou ze Polak zustava v Normiberku pritom je tady clanek ze Polak miri do Anderlechtu tak to jsem s toho jelen

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Mordor97

Co by delal v Tottenhamu tam je:Bent,Berbatov,Defoe a Kean.Ve West Hamu :Bellamy a Asthon takze asi ten Porsthmout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele