Kanouté bude brzy jednat o budoucnosti

06.05.2011, 17:01
Aktuality
Hodně náročný program před sebou má Frédéric Kanouté. Již 33letého útočníka v posledních týdnech pronásledují drobná zranění, po tom posledním nyní chystá návrat na hřiště a měl by být připraven na zápas s Realem Madrid. Kanoutého Sevilla bojuje o evropské poháry, sám hráč pak o další budoucnost...

Reprezentant afrického Mali má v Andalusii smlouvu už jenom na jeden rok a další týdny dají odpověď na to, jak dlouho ještě bude za Sevillu hrát. Kanouté je hodně platný díky svému důrazu a schopnosti udržet míč, vedle toho mu nečiní problém zapsat se do listiny střelců, v letošních 24 zápasech Primera Division se trefil devětkrát, dalších pět zásahů přidal v sedmi startech Evropské ligy.

"Brzy se sejdu s řediteli a prezidentem klubu a budeme jednat o mé budoucnosti," řekl africký útočník v rozhovoru pro internetové stránky Sevilly.

"Nechci hrát pět nebo deset zápasů za rok, ale to neznamená, že po sezoně určitě odejdu. Své působení v Evropě chci ukončit v Seville a to, co bude poté, mě v tuto chvíli nezajímá," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejdřív Fabiano, teď Kanouté, ještě že má Sevilla Negreda

Reagovat
Aldeano

Ten to jistí

Reagovat
homeles8

33

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele