Kameni jde na operaci s kolenem, šanci v Málaze dostane Ochoa

07.03.2016, 15:05
Aktuality
Carlos Kameni před čtyřmi týdny prodloužil v Málaze smlouvu do června 2020, v tuto chvíli ovšem tak dobrou náladu rozhodně nemá. Kamerunský brankář ve službách španělského klubu o víkendu utrpěl zranění kolena a po operaci stráví na marodce minimálně měsíc...

Kameni do soboty nevynechal ani jednu letošní minutu a duel s Deportivem (3:3) pro něho skončil ve 37. minutě. Podrobné vyšetření následně odhalilo natržený meniskus, který si vyžádá chirurgický zákrok.

Dočasnou jedničkou mezi tyčemi klubu z Andalusie se tak nyní stane Guillermo Ochoa. Mexický brankář dříve působil ve francouzském Ajacciu a do Málagy přišel v létě 2014 po povedeném světovém šampionátu v Brazílii. Ve Španělsku ovšem zklamal, neprosadil se a do Kameniho zranění sbíral starty pouze v rámci Copa del Rey.

Kameni není jediným nově zraněným hráčem Málagy. Minimálně v nejbližších dnech budou chybět útočník Roque Santa Cruz a ofenzivní záložník Chori Castro, v jejich případech jsou důvodem svalová zranění.

Autor: Tomáš Pavlík / malagacf.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že už si nezachytá.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko soudit, který z nich je kvalitnější..asi bude záležet na aktuální formě..každopádně hodně vyrovnaná brankářská dvojice

Reagovat
kattos

Tady je vidět že ten kdo to psal má rád Ochou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kameniho mam rad ale prekvapuje me, ze ho Ochoa doted neposadil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, obzvlášť po tom povedeném MS, tam se mi hodně líbil a čekal jsem, že půjde do lepšího klubu...a pak se neprosadí ani v Malaze...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak toho jsem si předtím nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa si riadne dlho musel počkať na šancu (rok a 3/4), tak verím, že sa jej teraz ujme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitní brankář jako Ochoa nemá být dvojka, raději měl jít jinam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele