Kalou chce zůstat v Chelsea, žádá ale více času na hřišti

20.10.2011, 15:05
Aktuality
Salomon Kalou dal včera proti Genku svou první branku v letošní sezoně, která pro něho osobně jinak není příliš povedená. Útočník z Pobřeží slonoviny je v Chelsea pouze náhradníkem a pokud se to nezmění, bude vážně uvažovat o odchodu...

Kalou přišel do Chelsea v létě roku 2006 a v rámci Premier League a Ligy mistrů zaznamenal 42 branek, tou zatím poslední pečetil včerejší výhru nad Genkem 5:0. Jednalo se pak o jeho 99. zápas, do něhož naskočil jako střídající hráč, letos pak byl v základní sestavě jenom dvakrát - v prvním kole Premier League proti Stoke a následně odehrál utkání Ligového poháru s Fulhamem.

26letému Kalouovi po sezoně končí smlouva a je tak na místě začít spekulovat o jeho budoucnosti. "Chci tu zůstat, chci být hráčem Chelsea. Ale zároveň chci čas na hřišti, protože když nebudu každý víkend hrát, těžko se můžu zlepšovat. A o to mi jde," prohlásil Kalou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (160)

Přidat komentář
Woods

radsej vypadni, nemas v chelsea co robit

Reagovat
smazaný uživatel

Já se obávám, že v Chelsea se mu nesplní jeho sen ... on se už nadále nemůže zlepšovat. Boasi, nech ho odejít a kup hráče, který umí hrát na obou stranách hřiště

Reagovat
Woods

staci ak preda tohto captosa....

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, cos v zivote dokazal, ze tady urazis takovyho hrace.. Jsi jen obycejnej honic z internetu a zakomplexovanej ubozak ze Slovenska. Radsi zvedni prdel od toho netu a jdi delat neco poradnyho. Pokud fandis Chelsea, tak bys mel asi verit vedeni, ze ten hrac je pro Chelsea spravna volba. Oni tomu asi rozumi vic, nez nejakej ubozak, nemyslis? Jestli chces udelat aspon neco uzitecnyho, tak zkus vytvorit treba eurofotbal.sk, at taky jednou nejakej slovak neco prinosnyho udela a mate kam chodit. Ja na diskuze moc nechodim a na net taky, ne. Hraju fotbal a vim, jak je tezky brat za to aspon nejaky penize. Proto me urazi nazor "cloveka" jako ty, ktery nema nic jinyho na praci, nez celej den urazet cloveka (viz diskuze), ktery opravdu neco dokazal. Nechces se tady na to radsi vykaslat, protoze stejne tady tim kecanim nic nezmenis, a jit radsi neco delat? Neprijde ti to nelogicky vysvetlovat nejakym jinym cechum a slovakum, ze podle tebe by nemel Kalou hrat v Chelsea? Kdo z lidi na teto diskuzi muze neco ovlivnit? Ja to osobne povazuju za zmarenej cas.. Zkus se nad tim zamyslet a mej respekt k lidem, co neco dokazali. Mozna se pak taky stanes clovekem :)

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze za 1) Ne co, ale kdo! Jsi prekvapenej, co? Platis tady za velkyho borca a najednou o sobe ctes, ze to tak neni..

Za 2) Nechapu, cemu se divis a cemu se tady ostatni smejou, protoze jen vice nez jasny, ze mam pravdu. To rikam naprosto objektivne, protoze nikdo z vas nema narok neco ovlivnit.

Za 3) To je celkove ke vsem. Nechapu, jak si muzete myslet, ze vzkazy typu 100. prispevek pro.. nebo 200. prispevek pro.. by mely byt nejak vtipne. Je to trapny az ubohy. Takze mala parodie: 154. pro vsechny internetove honice na eurofotbal.cz, kteri si snazi zvednout svoje ega tim, ze vytvari snahu o napsani neceho "inteligentniho" nebo "vtipneho" a cekaji na uznani ostatnich internetovych honicu v podobe zvedleho palce.

Vidis to? Je docela blby, kdyz to nekdo dela, ale kdyz se to rekne tak, jak to opravdu je, tak to zni jeste tisickrat hur. Zlata ceska hospoda, kde si lidi sednou a pomlouvaji nebo se jen normalne bavi. Tyhle ty diskuze jsou nejvetsi zlo sveta. Inkognito lide si snazi zvednou svoje nizske ego, protoze v zivote nic nedokazali. Ty i dalsi jste ostudou teto zeme a zklamanim sami pro sebe. Jeste jednou. Nemate sanci nic zmenit! Vas nazor je nepodstatny a kdyby jste vstali od komplu a sli neco delat, tak udelate lip.

Reagovat
Chazy

Njn a ty tu předvádíš to samý + prezentuješ svoji slaboduchost. To je pak těžký.

Reagovat
soukup

díky žes nám promluvil do duše a zachánil naše existence, protože přece když sem něco píšeme ,tak sme přece automaticky ubožáci, co mají na hovno život a nic nedokázali

Reagovat
kiwwi

co to je toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Drahý Jamezzo. Zhruba viem o čom píšeš, ale v podstatných bodoch nemáš pravdu a prejavuješ sa ako nahnevaný nacionalista, ktorý ten hnev dlho potláčal. Tak za prvé, neviem prečo osočuješ Slovákov, ale dobre možno Ti dala kopačky nejaká pekná Slovenka a Ty sa cez to nevieš preniesť. Nevadí navštív psychológa a bude lepšie. A za druhé ako vieš, že osoba ktorá tu píše nič nedokázala? Či podľa seba súdim Teba? Asi tak. V jednom s Tebou ale súhlasím, že milión všelijakých smajlíkov a palcov ku kvalite diskusie moc neprospieva.

Reagovat
Woods

on je kokot, to si nemusis ani vsimat

Reagovat
Chazy

Reagovat
Manik...

pan chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

on aj Mikel nemaju co v Chelsea robit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od tý doby, co Chelsea koupila Torrese, což vedlo k přestupu Carrolla(který přece nikdy nepřestoupí) do L´poolu, je to od tebe velká křeč, co se týká těhle 2 klubů, sorry...

Reagovat
Liquid

přesně tak, hrubas to nějak neunesl, včera plive na to, že Chelsea vysílá nova sport

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze byly v programu divacky atraktivnejsi zapasy, co je na tom nepravdivyho? Domaci zapasy velkych tymu s trpasliky jsou zabavny asi jako Kolotoc s Poulickem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Liquid

S části chápu tvůj postoj, ale do Chelsea kopeš často, přitom tvýmu Newcastlu to není soupeř a už vůbec né rival, to jen tak na okraj, nicméně jí nesnášet můžeš, nenapadlo tě, že záměrem novy sport bylo vysílat zápas 2 českých hráčů Čech vs Pudil ? A jestli to bylo zábavný, o hodně lepší zápas jak házená Barcelony proti Plzni, Chelsea hrála fotbal a dávala góly. Plzeň za 0 0 0 0 0 0 0 vynášejí do nebes, ano výsledek 2.0 je slušný, ale jinak otřes.

Reagovat
terry

Já se divim, že se pořád ještě někdo tomu výběru zápasů diví...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu, ze se snazi vybirat tymy, ktery by mely jakoby pritahnout fanousky Chelsea/Arsenalu/MU/RM/Barcy/AC k televizi, ale kdyz je to zapas s Borisovem, Genkem, Nicosii, Bursasporem, kde se neda cekat nic nez jednostrannej duel v 95% pripadu, tak mi prijde lepsi davat napriklad Marseille-Arsenal, protoze AFC u nas ma taky spoustu fanousku a navic atraktivnejsiho soupere.

Reagovat
terry

Já se nestavím na stranu televize, to ani náhodou, ale už dávno jsem tohle přestal řešit. Na internetu sice stojí sledování fotbalu za hovno, ale co nadělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, ja Chelsea nenavidel uz davno predtim, navic proti LFC tady skoro nic negativniho nepisu! Torresem (+Carrollem) jen pretekl pohar me trpelivosti. Navic si svuj nazor na CFC dokazu obhajit, tady jsem si teda zrovna delal srandu, coz jsem doufal, ze pochopite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že já tě hrozně rád čtu, ale pokud píšeš o Chelsea, City, L´poolu apod. tak těžce spadáš do zdejší šedi...

A nenáviděl Chelsea dlouho předtím? Nevím, kolik ti je a jak dlouho pečlivě sleduješ PL, ale třeba při mým začínání sledování týhle soutěže už tady tahle Chelsea byla, beru to tak, jak to je a basta... Neznal jsem tu "starou" PL, kterou Chelsea "zkazila"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem PL zacal sledovat kolem roku 2001, takze si tu drivejsi dobu s Phillipsem v Sunderlandu, Le Tissem u Saints nebo Izzetem u Foxes jeste trochu pamatuju. K Chelsea jsem zacal mit odpor prakticky hned po nastupu Abramovice, vlastne v den, kdy vyhodil Ranieriho, protoze se vsude kolem me vyrojily stovky gloryhunteru, kteri do te doby vedeli o PL kulovy, ale Mourinhovy uspechy jim zacaly chutnat. No a pak uz se to vyvijelo, at uz k lepsimu, nebo k horsimu, ale urcite to nezacalo Carrollem.

Co se tyce MCFC, tak jsem byl dlouho jejich obhajce, az se tomu divil i Mindas, dokonce i pri vyhazovu Sparkyho jsem rikal, at lidi s kritikou Manciniho pockaji, ja sem taky cekal, Pak uz to zacali prehanet s nakupama, takze kritika je na miste.

U LFC vubec nevim, co mas namysli. To, ze si nerozumim s vladisem neznamena, ze pisu neco proti Liverpoolu nebo ze ten klub nenavidim. Maximalne si rypnu, ze Gerrard se ligovyho titulu nedocka, ale jinak ten klub respektuju, libi se mi YNWA, Anfield, mam tam par oblibenych hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, to beru

Můžu se jen zeptat, kolik ti je a jak si tenkrát PL sledoval? To není rýpání, vážně zvědavost...

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze jsem zacinal na nejakym satelitnim programu, ale to mi bylo tak 12, nevidel jsem toho moc, hlavne jsem nepocital s tim, ze se me na to bude nekdo nekdy ptat Ale davali tam i sestrihy, ty pak bezely i nekde u nas nebo na STV, nejaky Eurogoly nebo jak se to jmenovalo. No a 2003 uz byla PL na Galaxii, pokud se nepletu.

Reagovat
kiwwi

Euroligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo S pivom od Zochara, bravura brankara

Reagovat
vodka

a Steiger paráda, kdy dávali nějaký zlatý moment a pak tam měl eště zaplacenou reklamu na nějaké momentky pivovar Stein

Reagovat
smazaný uživatel

naq tom sem vyrůstal a strašně mě nasralo když s tím skončili protože než začla být přes kabel dostupnější Galaxie přes kabel tak fotbal se omezil jen na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nebývaly na STV nějaké zápasy PL (ty lepší) někdy kolem roku 05, 06 ??

Reagovat
vodka

jo, vysílali i tehdy něco. Tam mi zase utkvělo v paměti, jak hrál Fulham a Borbély tam zkritizoval snad všechny, že Malbranque strašně kazí atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já co se bavil s nějakýma staršíma známýma, co taky sledujou PL delší dobu, tak říkaj, že sledovat bylo hrozně těžký. Že se šlo dostat jen k pohárovým evropským utkáním a pak občas dávali někde jen góly z PL. Že klubům se fandilo jen tak, že se sledovali výsledky v novinách...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ja nevim, jak to bylo v devadesatych letech, ja se k fotbalu dostal az pri Mundialu 98 Ja taky sledoval hlavne ty sestrihy, jmena hracu jsem se ucil z fotbalovych manazeru, Pro Eva a Fify na PS

Reagovat
vodka

FIFA 98, z tam sem poznal svoje oblíbence následné

Reagovat
domingo

Ja z knizky Mistrovstvi sveta 1998 nebo tak nejak, byly tam nejaky profily hracu a nejradsi jsem mel Henninga Berga a vubec nevim proc

Reagovat
Pinturicchio

Eurogoly chodily tuším na Eurosportu, na DSF chodila Bundesliga Pur

Reagovat
vodka

euroligy chodily na STV 2 někdy večer

Reagovat
kiwwi

20:35 !

Reagovat
Pinturicchio

jj, pondělí, nejdřív tuším 20:30, ale pak to hodili až někam k 23:00 ( ale stejně jsem čekal, tenkrát to byla pomalu jediná možnost, jak zůstat "v centru dění" )

Reagovat
smazaný uživatel

Navic pres Carrolla jsem se prenesl uz tak po dvou tydnech, dokonce mu preju, aby se v LFC prosadil a zavrel zobak slepym kritikum, zeptej se Olivera, jak jsem mu pomahal s obhajobou Carrollovych kvalit uz par dnu po tom prestupu. Takze mi vycitej to, ze mam rad anglicky fotbal a zalezi mi na jeho situaci, ale netvar se, ze me znas lip, nez se znam ja sam

Reagovat
smazaný uživatel

"netvar se, ze me znas lip, nez se znam ja sam"

Však to ani náhodou nedělám...

Reagovat
smazaný uživatel

včera ale dal gól

Reagovat
Woods

taky gol by som dal aj ja, skoda ze to Torresovi vyrazil brankar Genku ten by si ten gol zasluzil viac na rozdiel od tohto smatlaka

Reagovat
smazaný uživatel

Tiger ale hraje golf

Reagovat
mesyas

na žolíka je dobrej umí to rozhoupat ale do základu opravdu nééé

Reagovat
Kenneth

Nestačím se divit že tomuhle kopytu chtějí nabídnout novou smlouvu.

Reagovat
Woods

asi tak, nech ho nekomu daruju

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Jako žolík je výbornej,ale na základ opravdu nemá.Jenom se divím našemu vedení,že se rozhodlo s ním prodloužit jeho stávající smlouvu.Snad ho nakonec střelíme v zimě nebo v létě,ale mám strach,že si ho chce Villas-Boas pojistit na delší dobu.

Reagovat
kiwwi

mal by hrat v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nefetuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si mal ist do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je jeden z deseti momentálně nejlepších hráčů na světě a ve vesmíru

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nefetuj jo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak 99 /42 nevypadá zle kdyby dostával více příležitostí mourinho ho stavěl poměrně často ale pak mu přestali věřit

Reagovat
smazaný uživatel

99 startu jako stridajici hrac - zapasy v zakladu se do toho nepocitaj.

Reagovat
FC Porto FC

Anelka a Kalou pryč

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Nico letos podává kvalitní výkony.Konkurence Dannyho a Maty mu prospívá.Kalou je případ sám o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odešel Yossi a zůstal tenhle šmatlák.To je mi teda záhada.

Reagovat
j_mrazik

Je dobrej, mladej, nadějnej a ještě půjde nahoru. Já bych ho dával do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Maty nebo Dannyho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

rozhodne ma na to

Reagovat
M0rb1D4S

Když nešel nahoru za posledních 5 let, proč by tomu mělo být teď jinak? A nejmladší už není, je mu šestadvacet.

Reagovat
M0rb1D4S

Tedy spíš ne mladý, ale v nejlepším fotbalovém věku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nabízí Jiráskova otázka Kam s ním ?

Reagovat
Erdovec

myslíš Jan Neruda?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný já z literatury nikdy nebyl jedničkář :D

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo spíš moje Temno

Reagovat
smazaný uživatel

Jirina Jiraskova?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ale vyborne prirovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Je to zřejmě vůbec poprvý, co budu proti němu, ale ne, Salomone, víc prostoru na hřišti nedostaneš. Prosím, odejdi.

Za ty roky vykázal minimální progres, neustále svými střelami trefuje třetí galerii a já jenom doufám, že mu ten včerejší gól nijak nepomůže. AVB mu ukázal, když ho tehdy po půlhodině vyhodil, že si představuje jinačí výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho k nám bral...

Reagovat
terry

Ale proč ne. Já si nemyslim, že by byl vyloženě špatný fotbalista, přeci jen by se tak dlouho v Chelsea asi neudržel, ale na Chelsea nemá. On chce prostor, jenže aktuálně nemůže hrát na úkor žádného útočníka v Chelsea. Možná je před Lukakuem, ale to je pochopitelné.

Pokud by ale dostal prostor třeba právě v Evertonu, může být platným hráčem.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

typický hráč na posledních 15-20 min, na víc v chelsea nemá... nemyslím si, že by ho AVB dával na úkor sturridge nebo maty. Před ním je ještě Anelka nebo Malouda. Asi bych ho prodal, ikdyž až se vyjádří Anelka po sezóně jestli zůstane nebo půjde. Pakliže by odešli oba, je zase o dva křídelníky méně a to znamená => posila, ale spíše nějaká naděje, pochybuju že by přišel nějaký top player.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam rad, ale bohuzel na zaklad v Chelsea nema, at jde treba do Tottenhamu, verim, ze tam by se chytil

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by se vrátit do Holandska Feyenoord

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně zadara ke gunners...

Reagovat
j_mrazik

Nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych chtěl raději Hulka že, ale jak moc je to pravděpodobny Kalou by se uplatnil..

Reagovat
j_mrazik

Mladej průměr s šancí na zlepšení nebo průměr s 5 let stejnou výkonností?

Doufám, že trefíš správnou odpověď. Máš to 50:50.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mladej průměr s šancí na zlepšení" to myslis Lucu Toniho?

Reagovat
j_mrazik

To je výmysl Italů.

Reagovat
Pinturicchio

Aby ses v lednu nedivil.

Reagovat
j_mrazik

Po tomhle létu mě asi nepřekvapí nic.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle by byla neskutečná rána pro Herba - od korupčínků koupit hráče, kterému bude 35. Neskutečně lákává představa.

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že tady na svini člověk nenarazí.

Reagovat
Pinturicchio

... Na půl roku, rok by byl slušný náhradník, v létě mu končí smlouva, drahý nebude.

Reagovat
j_mrazik

Ale on je i zadarmo drahej!

Reagovat
j_mrazik

Jako trénovat bych ho klidně s náma nechal, ale bez platu. Ani cesťáky bych mu neplatil. Maximálně lítačku bych mu pořídil.

Reagovat
Pinturicchio

Nevíš, o co přicházíš ( ale beze srandy si myslím, že náhradník na ten rok by byl OK, kdyby šel za pár ojró a neměl moc velký plat )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kombinace příspěvku a nicku je skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

proč ?

Reagovat
kiwwi

OT: mensia ochutnavka pred nedelou

http://youtu.be/Msl5mIfWZK8

Reagovat
niflheim

zápas s malým klubem a ty z toho tak naděláš

Reagovat
vodka

u těchto zápasů jde krásně vidět, jak se posunula hranice pro písknutí faulu...

Reagovat
mithro

na tento zapas by to chcelo cantonu, ten im vzdy vedel nasukat co sa do nich voslo

Reagovat
kiwwi

tak Scholesymu City tiez sedelo

tie jeho hlavicky zboznujem

Reagovat
vladis271

odkedy tam pridali tie polhodinové zostrihy?

Reagovat
vodka

byly tam dokonce aj celé zápasy, ale smazali to...

Reagovat
kiwwi

cely zapas si stiahnes hocikedy a v lepsej kvalite...ale tieto klasicke zapasy v 25 minutovych zostrihoch su luxusne

Reagovat
kiwwi

myslis Manchestru United?

Reagovat
kiwwi

a este jeden OT: Trash Your Tevez Shirt

http://bit.ly/q5gJrC

Reagovat
niflheim

No na jednu stranu vůbec nechápu, kdo by si dres s takovým trotlem na zádech vůbec kupoval

Reagovat
Tomanatura

Az prestoupi zpet domu, tak si jeho dres klidne koupim.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

Pak ti to vyfotim a poslu odkaz, ok?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Toni do Arsenalu? zajímavá představa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watafak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na kiwwiho a teveze

Reagovat
One-Real

No vcera bylo konecne na co koukat a jsem rad hlavne za Nanda, pro me osobne velkej sympatak a doufam ze vsem kritikum ukaze, ze to byla j en otazka casu a zase bude patrit do absolutni top spicky.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Lucu Toniho v AFC

Reagovat
kiwwi

aj toto je dobre

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

To je celkem vtipné...ale i smutné zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

100. pre Kaloua v Chelsea do konca kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Pro De Geu v United, aby si udržel současnou formu

Reagovat
tomasinho

To snad ne. Nesnesl bych, kdyby takhle vychytával derby i nadále.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

tak to diki kamo, ze nam tak prajes

Reagovat
mithro

diky

Reagovat
niflheim

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz se o titul MUFC neobavam

Reagovat
Tomanatura

Toto je proste mazec typek.

Reagovat
Kenneth

Přeješ to United jo?

Reagovat
C0br

Gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

všade, kde rozkliknem, ty niečo zadreš, s tebou musí byť zábavný život.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vlastně dopadla kauza suarez-evra? vyšetřilo se něco,padl nějaký trest?

Reagovat
hefy

Chudák Kirkland. Ty záda ho neopustí, možná by měl zvážit konec kariéry.

Reagovat
niflheim

Tak pořád je mu "jenom" 30, což u bránkáře může znamenat i v klidu dalších 10 let. Jinak s těma zádama má problém od prosince nebo jak dlouho?

Reagovat
soukup

už spoustu let právě

Reagovat
Chazy

To je chronický, nikdy se toho nezbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte do Chelsea Hulka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim prodlouzit a zkusit za nej vytriskat nejakej milion nebo pustit zadarmo ? ono je totiz dost mozny ze ho nikdo chtit nebude a akorat bude dalsi rok paberkovat a brat ne uplne malej plat. Tech par minut co sem tam dostane muze v klidu dostavat Kakuta a horsi to nebude tim sem si jistej.

Reagovat
herbage

Takhle by se vedení Chelsea nemělo chovat ke své legendě

Reagovat
kiwwi

presne, uz vcera fanusikovia odporovali jednej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně by mohl hrát více, 20-30 minut, na to je ideální. Ale s jeho platem to nemá význam, v zimě prodat nebo v létě pustit, není třeba si ho držet na provázku do třiceti

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou odejdi prosím a budu šťastný. Co takhle Arsenal? Tam by ses hodil.... Wengere ....Ber ho....zadarmo....

Reagovat
smazaný uživatel

jedine pozitivum bych videl,ze by z lavicky aspon videl poradny stadion

Reagovat
VojtovaChelsea

mě hraje ve fifce dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadně hráče, které nemám rád prodávám

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně,bylo to nadneseně. Ale ať táhne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele