Kalas bude hrát druhou Bundesligu, podepsal dvouletou smlouvu se Schalke

26.08.2023, 19:55
Aktuality

Tomáš Kalas po konci smlouvy v anglickém druholigovém Bristolu zamířil do Schalke. V klubu druhé Bundesligy podepsal třicetiletý český obránce dvouletý kontrakt.

Kalas v poslední době zápolil s opakovanými zdravotními problémy, kvůli nimž vypadl z české reprezentace, v níž má na kontě 31 startů a dvě branky. Účastník posledního evropského šampionátu si vyzkouší už několikáté zahraniční angažmá. Olomoucký odchovanec vedle Bristolu v minulosti působil v Chelsea, Arnhemu, Kolíně nad Rýnem, Middlesbrough a Fulhamu.

"Po skončení působení v Bristolu City jsem si vzal čas na to, abych zvážil, kde bych mohl udělat další krok ve své kariéře a kde se cítil nejpohodlněji. To, že mě Schalke oslovilo, je obrovská čest. Nemusel jsem nabídku dlouho zvažovat a nyní udělám vše pro to, abych pomohl klubu vrátit se tam, kam patří," uvedl Kalas.

Schalke v minulé sezoně sestoupilo z nejvyšší soutěže a úvod nového ročníku druhé bundesligy mu nevyšel. Z úvodních čtyř kol získal tým z Gelsenkirchenu s vyhlášenými fanoušky jen tři body a krčí se u dna tabulky.

Autor: ČTK

Komentáře (133)

Přidat komentář
Pablos

Ale jo asi dobrý… teda snad se budou snažit postoupit

Reagovat
monty25

Jsem rád, že si za Schalke zahraje další Čech. Obranu potřebujou vyztužit jako sůl, protože ten začátek sezony není vůbec dobrý. Věřím, že pokud bude Kalasovi držet zdraví, tak hodně pomůže.

Reagovat
Rudnevs

Obranu, stred poľa, útok.. všetko až na brankára treba vystužiť, mám taký pocit. Ale je pravda, že skúsený zadák sa zíde. Zrejme je to trochu panic buy, ale lepšie než keby sa nekonalo vôbec nič.

Reagovat
monty25

Tak je to reprezentant a co se týče 2. ligy, má z Anglie bohaté zkušenosti.

Reagovat
Pablos

Navíc v Bristolu dělal kapitána, určitě se jim lídr do obrany bude hodit a vubec si nemyslím, že to je panic buy.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Furia Ceca

Když zmiňuješ ty Čechy v Schalke: víš, že Němec je v počtu odehraných zápasů za klub na 9. místě?

Reagovat
monty25

Nevím, ale ani mě to nepřekvapuje.

Reagovat
Furia Ceca

To byl strašnej sympaťák A samozřejmě legendární srdcař, tmel a mistr skluzů

Reagovat
Puskas

Můj nejoblíbenější hráč.

Reagovat
Rudnevs

Němec a Látal, legendy Schalke. Eurofighters 97’.

Reagovat
Salfovic

Byli někdy blízko titulu?

Reagovat
Rudnevs

V 2001 sme na 4 minúty ten titul mali, všetci už oslavovali na trávniku, akurát v inom zápase sa ešte hralo a tam si ten titul Bayern urval pre seba.

Nepriamy kop pre Bayern premenil Patrick Andersson po malej domov brankárovi HSV Mathiasovi Schoberovi. Schober tam bol na hosťovanie zo Schalke.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
milan78

+-10 metrů a frajeři to do tý brány prokopli.., před střelou přišel kahn za effenbergem, že to kopne on, ale poslali ho do řiti

Reagovat
Furia Ceca

A to víte, že historicky prvním vicemistrem Německa byl nějakej židovskej klub z pražskýho Josefova? Ale dodnes je tak skutečně vedenej!

Reagovat
Furia Ceca

Jsem to dohledal – ten klub se jmenoval Deutscher FC Prag:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bundesliga#Performance_by_club

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

zvaný Deficit.

Reagovat
Mass

Kuriozní mi přijde, že židovskej pražskej klub hrál separatistickou "Sudetskou" ligu s českejma Němcema.

Jinak koukám tuhle část wiki ještě nestačili sluníčkaři přepsat, vždyť všude se řiká, jak se měli před válkou Češi a čeští Němci rádi a tady čtu, že hráli fotbal zvlášť.

Reagovat
dontcallmeandre

Kde se to říká? To je nějaký tvůj výmysl? Vždyť masaryk zavedl československou národnost jen kvůli tomu, aby slováků nebyl omíň než němců, měli obtížný přístup do funkcí na úřady, měli od začátku vlastní politické strany (protože v těch českých je nechtěli).

Tohle je navíc z doby ještě rakouska uherska, to fungovalo zase naopak, němci utalčovali čecchy, byl problém se zakládáním škol kde se vyučuje česky, apod. Tady to nebylo nějaké multikulti, byly to dost oddělené entity, kulturně, obchodně.

Reagovat
Mass

Po pražských kavárnách, v České televizi, obecně mezi lidmi kteří se omlouvají za odsun a jsou pro zrušení benešových dekretů, a pod.

Jinak mě to vyprávět nemusíš, mě to vyprávěli babička, jak Češi a Němci dokonce chodili každej po jiný straně ulice.

Reagovat
Kucka

Reagovat
andrew96

Co to meleš? Omluva za odsun přece hned neznamená tvrdit, že se Češi a Němci měli rádi.

Reagovat
Mass

Co to meleš? Nikde nic takového nepíšu. Ale často lidé, kteří lžou o to předválečné situaci se také omlouvají za odsun, například Jan Šinágl s jeho partou.

Reagovat
andrew96

Nepíšeš no, nechápu ale, proč píšeš něco o tom, že se všude něco říká a pak na to navazuješ dekrety (tu ČT už beru jako blouznění). Šinágl a spol. jsou všichni?

Reagovat
Mass

Ok, to jsem přehnal s tím, že se to říká všude. To jsem napsal s nadsázkou. Ale sere mě ta skupina přátel landsmanšaftu a jak ty kecy některý ultraliberálové šíří. A je to ta stejná skupina lidí, která lobuje za zrušení dekretů a omlouvá se za odsun. Myslim si, že v tomhle mimo nejsem.

Reagovat
andrew96

Co tě sere? Že se Němci snaží budovat identitu k území, na kterém po staletí žili jejich předci? Že spolek utužuje vztahy Němců s Čechy?

Odsun nebyl v pořádku, měl řadu excesů. Podobně dekrety. Nevím, proč je problém se za tyto excesy omlouvat. Naopak je fajn, že se umíme kriticky stavit k vlastní historii, přičemž připouštíme rány způsobené oběma stranami. Není divu, že proti omluvám pak hřímají ti, kteří mají potíže se na daný problém podívat z obou stran.

Reagovat
Mass

Omlouvat se za sebeobranu je cesta sráče. Tahle jejich identita vedla ke smrti milionů. Vztahy ať se utužují na jinym tématu. Žádný problém v tom nevidím, z pohledu nácků se na nic koukat nechci.

Reagovat
andrew96

Jaká sebeobrana? Bylo po válce. Dneska na všechny Němce taky hledíš jako na nácky?

Reagovat
Mass

Válka nekončí tim, když někdo řekne, že je konec, vše odpuštěno a jedeme odznova. Za válku mohli Němci, tak proč se za něco omlouvat, bez nich by se nic z toho nestalo.

K druhý otázce, samozřejmě že ne. Ale pokud nějakej jejich předek byl nácek, což u nás těch Henleinovců mezi českými Němci bylo ještě víc než v samotnym Německu, tak požadovat zpátky jejich majetky mi přijde hrozná drzost a vůbec by se o tom nemělo ani uvažovat. Mmch ne všichni Němci byli odsunutý, 300 tisíc jich v ČSR zůstalo a těch si vážím, protože bez nich by to pohraničí upadlo ještě víc, než upadlo.

Reagovat
andrew96

Za válku mohl Hitler, německá vláda, NSDAP.

Reagovat
Mass

A ten kdo je volil ne? Jen se podívej, která že to strana vyhrála v roce 1935 v ČSR volby.

Reagovat
andrew96

Což nebyli všichni Němci žijící v Sudetech. Přičemž motivace k volení SdP určitě nespočívaly jen v touze po válce.

Reagovat
Mass

Tak asi "toužili po lásce a míru", když SdP volilo 80% sudeťáků a Henlein prohlašoval, že jeho cílem bylo zničit ČSR zevnitř. A taky sem ti psal, že ne všichni Němci byli odsunutý.

Reagovat
andrew96

Hlavním požadavkem bylo získání více práv v rámci ČSR. Což byl v době hospodářské krize a při postavení tehdejších menšin v ČSR lákavý požadavek. Nabídka německých stran nebyla tak široká, do toho pocit utlačované menšiny jistě udělal s volebním výsledkem a touhou po jednotě své. I tak nevím, kde jsi vzal těch 80 procent.

Je jednoduché zobecňovat, najít si jeden cíl, zvlášťs odstupem let. Už hůře se ale hledají další faktory. A český podíl na nich (např. chování k menšinám, ale i přeshraniční vztahy nejen s Německem). Omluva za vlastní dílčí pochybení je opravdu minimem, co lze udělat.

Reagovat
Mass

Němci tady nebyli utlačovaný ani náhodou, tak jak víc práv. Chtěli se odtrhnout a zbytek Česka zotročit, což se taky stalo. Kde sem vzal těch 80% ? No stačí se podívat třeba na volby v Liberci, kde SdP dostala 33 zástupců, Německá SocDem 4 a Češi 1 , podobně i v jiných městech pohraničí Teplice, Chomutov, Most, Děčín a.j.

Proč bych nemohl zobecnit, že za všechno mohli německý nacionalisti, když za všechno mohli? Nakonec dostali co chtěli, vrátili se do Německa, některý v rakvích, kvůli tomu co provedli. Omlouvat se může jen sráč nebo zrádce.

Reagovat
andrew96

Aha, takže už to není 80 % sudeťáků, ale ve vybraných městech. A najednou už to nejsou Němci, ale němečtí nacionalisti. O to tu přesně jde.

Nemusí jít hned o tvrdé utlačování, represe (proč zase hned ode zdi ke zdi?), ale i drobné ústrky především v oblasti jazykové a na pracovním trhu, které kultivaci vzájemných vztahů neprospívaly. Což samozřejmě neomlouvá následné běsnění sudetských nácků.

Reagovat
Mass

A podle čeho bych to měl brát, než podle okresů, kde žila německá většina? Tak to teda vezmu celorepublikově. Ty jednoznačný vítězství německých nacistů proti německým socialistům mluví za vše 15,2% proti 3,6% a pak ještě německý svaz zemědělců 1,7%. Pochybuju že Němci volili jiné než německé strany a opačně, a navíc těch dohromady 20,5% zhruba odpovídá etnickému zastoupění Němců v ČSR. Ok omlouvám se tedy, nešlo o 80%, ale o 74,1%. Jen připomenu, že v Německu v posledních volbách dostali nacisté 43,9%.

Výmluvy na nějaké drobné ústrky mi přijdou úplně k smíchu vzhledem k tomu, že později vraždili příslušníky menšin. Takže znova, kdo podporoval nacisty byl odsunut, kdo jím byl nebo pro ně pracoval byl pověšen, proč by se za to měl někdo omlouvat a ještě mluvit jakoby za celý národ?

Reagovat
andrew96

Teď zase najednou píšeš o okresech, o nichž předtím vůbec nebyla zmínka, tak já už nevím. Proč by Němci nemohli volit české strany? Řada z nich měla vztah k ČSR jakožto k zemi, území, nikoliv k národu vyznačujícímu se vlastním jazykem. Potom klidně mohli volit české strany podle pravolevého či socioekonomického štěpení, jestliže pro ně příslušnost k národu nebyla determinující.

Proč se omluvit? Protože odsun nepostihl jen nácky a kolaboranty.

Reagovat
Mass

Ale ten odsun způsobili ti nacisté a kolaboranté, proč to nedokážeš pochopit?

Reagovat
andrew96

Chápu. Ale nepostihl pouze je.

Reagovat
Mass

Tak proč se za něj omlouvá kdokoliv jiný, pokud teda nemá potřebu lézt těmi omluvami do zadku sudetonáckovskému landsmanšaftu?

Reagovat
andrew96

Protože i sami Češi zanechali při odsunu krvavou stopu na nevinných lidech. Pokud hodláme kultivovat vztahy, je omluva za tuto stránku namístě.

Anebo se můžeme chovat jak děcka a říkat, že oni si začali.

Reagovat
Mass

Tohle nebyla žádná dětská potyčka. Za sebeobranu se omlouvá jenom sráč.

Reagovat
andrew96

Ano, lynčování v Ústí nebo pochody do Pohořelic nebyli dětskými potyčkami. A nevím, kde se v tomto nacházela sebeobrana.

Reagovat
Mass

Tyhle akce ale nebyly státem řízené, zrovna třeba masakr v Ústí s největší pravděpodobností provedla kriminální banda navrátivší se z východní fronty.

Reagovat
andrew96

Jejich iniciace ale často vycházela ze státních složek, případně u nich stát dělal mrtvého brouka.

Reagovat
Furia Ceca

Tak mě to zas tak kuriózní nepřijde, protože hromada pražských Židů byla německy mluvících (příklad za všechny Franz Kafka). + se tam někde na tý stránce wiki píše, že prvotní idea německý nejvyšší soutěže byla, že ligy nebudou jen v Německu, ale i státech s výraznou německou diaspórou. První roky to tak i bylo, než se to zatrhlo s tím, že ligy budou jen na území Německa.

Reagovat
Mass

Ale oni (DFC) hráli tu sudetskou ligu s Němcema dokonce i 1933-1939.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to mě překvapuje. Myslel jsem, že v tý době už žádný německý ligy na území cizích států nebyly...

Reagovat
dave30

Kalas zřejmě dobře vyčkával, komu se nebude v nové sezóně dařit. Jako volný hráč bude mít zřejmě solidní smlouvu...

Reagovat
Rudnevs

Asi je to lepšie než keby šiel hrať niekam do Olomouca, ale Schalke a v jednej vete so solidnou zmluvou je trošku vtipné. Ten klub je na mizine.

Reagovat
dave30

Já nevím. Ale klub, na který chodí 60 tisíc diváků by neměl být na mizině. Obzvlášť v 2. lize, kdy ti hráči asi nebudou mít takový balík, jako v první. A když jdeš zadarmo a klub za tebe ušetří nějaký ten milion, tak bych se nebál...

Reagovat
dave30

Jinak 60 tisíc diváků na druhou ligu - zřejmě dobré...

Reagovat
Csaplárova past

To víš, to není jak tady v ČR, kde jsou jen fanoušci úspěchu. Podívej se, kolik lidí chodilo na Slavii, když byla ve sračkách a zachránili se o jeden prašivý bod. A kolik chodí teď ... najednou je každý Slávista. Komedie ...

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Bakary3

Jojo, ikdyz byla v totálních srackach a hrály tam nemehla, byli bod od sestupu, nic nefungovalo, tam chodilo 6 tisíc.

Teď když vše funguje, hrají se často poháry, jsou tam zajímavý hráči, překvapivě chodí víc, no ..

Ty jsi taky komedie

Reagovat
rufus

Pry 6 tisic.. To prislo mozna tak na zacatku sezony, na 0:7 s Teplicema.. pak chodilo na bezny zapasy neco malo pres 4 tisice. Vic lidi pak na derby a mozna tak na Bohemku s Plzni. Ale na bezny zapasy 6 tisic fakt ne.

Reagovat
Csaplárova past

Tady vidíš, jaké má Slavia fanoušky. Borec neví, protože sám nechodil v těžkých časech. A teď tady bude vytahovat hausnumera

Reagovat
Bakary3

V nejhorší sezoně 13/14 vidím u Slavie průměr 6182.

Jinak na csaplara - já ne/chodím tak nějak pořád stejně, párkrát do roka, volnyho času opravdu moc nemám a do toho mám svůj fotbal.

Takže mele sračky.

Reagovat
Mass

Hele má vůbec cenu se bavit s člověkem, co ignoruje tvrdou statistiku a dá jen na svůj názor získanej z dojmu?

Reagovat
Bakary3

Má, jsem zvedavej, co na to napíše za moudro

Reagovat
Mass

Vezmu teda tu sezonu, kdy dopadly naše kluby nejhůř. Trvalo mi asi půl minuty zjistit, že Slavia měla průměrnou návštěvnost 6182 v sezoně 13-14 , kdy skočila 13. Sparta v sezoně 05/06, kdy skončila 5. měla návštěvnost 7211. Možná kdyby Sparta se propadla k hranicím sestupu, tak by ta tisícovka až dvě taky nepřišly. Řikat teda že sou slávisti jen fandové úspěchu může hloupej sparťánek.

zdroj: https://www.fortunaliga.cz/statistiky

Reagovat
Bakary3

Ale tak zkusil to, no

Reagovat
rufus

Tak jeste jednou, treba pochopis psanej text. Ja nepsal, jakou jste meli prumernou navstevnost. Jasne pisu, ze na bezny zapasy u vas chodilo neco malo pres 4 tisice. Tak si projdi statistiku jeste jednou s muzes se klidne i omluvit.

Zaroven pisu, ze krome zacatku sezony s Teplicema, derby, na Bohemku a na Plzen prislo vic. Coz samozrejme zvysuje prumer. Zbytek sezony, cca dve treiny zapasu pak chodilo lehce pres 4 tisice. Ale tak aspon si to zkusil. no..

Reagovat
Losinho

Já měl tehdy permici a na nezajímavý týmy chodilo lehce pod 5k.

Reagovat
rufus

Ty statistiky jsem si ověřoval, ještě než jsem borcům výše psal, což jim očividně nedošlo, jenže zrovna s Massem se nedá vůbec diskutovat.

A hele jo, možná se dá říct lehce pod 5 tisíc, i když některý zápasy něco málo přes 4 tisíce. První tři zápasy jste měli relativně dobrou návštěvnost, pak přišly ty Teplice, no.. Za chvíli na to derby, Bohemka, ale zbytek sezony už to byla na poměry Slavie bída, někdy blíž ke 4k, jindy k 5k. A holt ty běžný zápasy určí kolik lidí chodilo pravidelně na vás, zbytek chodil v zajímavých zápasech často spíš na soupeře. Ale jo, mohlo to být i horší, pod 4k jste se nedostali ani jednou.

Reagovat
Losinho

V poháru bylo něco myslím i pod 4.

Reagovat
Losinho

(ale nevím jestli to byla právě tahle sezóna)

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Celoživotní druholigista.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sigma Olomouc

jeho otec byl kolega mě mámy.

Reagovat
LeonardoUžoa

Až o tom vydáš knihu dej mi vědět.

Reagovat
Rudnevs

Tak zas preco by to nemohol zmieniť. Mňa tiež vždy zaujme, keď niekto, koho čo i len vzdialene poznám, sa zrazu stane slávnym. V mojom prípade napr. Obert z Cagliari.

Reagovat
fabec1222

U mě Martínek z Na lovu.

Reagovat
pistacik11

Markusova sestra je moja suseda

Reagovat
Remt

Já mám/měl ve svým okolí pár holek, co se objevilo v Czechcastingu Ty se taky počítají?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

nejen to, vyhravas

Reagovat
fabec1222

Taky

Reagovat
Uwe háže buly

Já s jednou soulozil

Reagovat
Remt

Pak vyhravas ty (pokud to bylo bez filcek )

Reagovat
Uwe háže buly

Byla hezká, ale bylo to za prachy a ležela jak prkno.. byl bych radši kdyby Kalasuv táta byl kolega mé mámy

Reagovat
Remt

Jasne, to, ze to bylo za prachy trochu srazi tento vykon, ale stejne si podle me vitez teto debaty Jeden cas jsem prolizal z prdele diskuze "norníků" a četl si tam který holky z Czechcastingu nabízí privát služby, škoda, že jich moc není, nicméně napadlo mě z prdele něco zkusit. Ted mam pritelkyni a mam po ptakach, mel jsem tehdy jednat rychleji

A ze lezela jak prkno - tak vybral sis ji podle vykonu, ktery predvedla na Castingu, nebo tam byla taky jak prkno?

Reagovat
Uwe háže buly

Hale já ji našel na amaterech mála drobná cikánka se superpostavou, upravená atd. Tak jsem to prubnul. Pak až jsem právě prolizal ten norník a našel jsem tam, že natočila czech casting (jen sólo). Tam už vypadala hůř, to by mě asi ani nezajímalo. Pak si myslím, že jsem z nich měl ještě jednu pokérovanou ze Žižkova, co to taky natočila, ale to si nejsem jistý. Chodil jsem takhle někam pravidelně po zápasech Viktorky, nejdřív na pivo a pak někam na privát, takže se mi to plete, ale už je to dost let jednu dobu jsem si chtěl udělat výlet za Krystal Swift, než se tak vyprasila.

Reagovat
Kucka

Nedělní program jak lusk V deset ráno začít lejt pivka na stadionu a po zápase přes hospu až na privát

Reagovat
Uwe háže buly

No někdy byl docela problém přijít v pět ráno do práce

Reagovat
Kucka

Reagovat
Keboto

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
Vasil

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Keboto

Reagovat
Cotton

jména?

Reagovat
Uwe háže buly

Ilona 2167

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Souhlas

Reagovat
Svatej

Reagovat
dave30

Jestli tě to potěší, můj kamarád ho také zná...

Reagovat
Cotton

Já ho zas viděl párkrát v televizi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Lemond Laws

Wow

Reagovat
Rudnevs

Pre tunajsich fans Schalke - cakate ze este pridu nejake posily? Pripadne koho by ste si priali?

Reagovat
Konspirator

Já si preju hlavně aby postoupili.. když ne můj Hamburk tak určitě 04 ty do první patří.. ostuda kde ty dva jsou..

Reagovat
Rudnevs

No momentálne to vyzerá určite skôr na postup HSV než Schalke. HSV by to malo tento rok už malo vyjsť, pokiaľ “nezomrú na krásu”.

Reagovat
Salfovic

Já se stejně musím smát těm tvejm oblíbenejm klubům. Takové velké kluby a všechny ve druhé lize. Jestli to nakonec nebude tebou. Mohl bys to zkusit u jiné ligy.

Reagovat
Rudnevs

Mal by som začať fandiť Lipsku, aspoň by spadlo.

Reagovat
dave30

Máme to podobně. HSV i Schalke do BL patří. Ale to jsem si říkal i o Kaiserslauternu...

Reagovat
Rudnevs

Ten tam patrí taktiež

Reagovat
O.Giroud

mali ste zobrať Lee Han Buma, možno bude delo.

Reagovat
Rudnevs

Kto to je?

Reagovat
O.Giroud

ten co mal ist do Schalke a teraz ide do Midtjylaandu

Reagovat
Rudnevs

Pozerám, že Midtjylland ho skutočne kúpil, ale že mal ísť do Schalke, to som nikde nepočul. 1,5 mio.€ za neho zaplatil Midtjylland, ťažko povedať, či nám toľko na transfery vôbec ešte zostalo. Tipol by som si že do konca leta už v tej hodnote nikto nepríde, max hráči zadarmo, na hosťovačky alebo za pár tisíc.

Reagovat
O.Giroud

Tak ked prišiel Kalas sa zrejme niekto hladal, ale možno chceli niekoho skúseného no. Ale spájal sa aj s nimi

Reagovat
Rudnevs

Nie som si istý, či chceli niekoho skúseného. Fanúšikovia sú už presýtení tými skúsenými hráčmi s doteraz penia na vedenie kvôli tomu, že sa nepriviedol Karbownik. Skôr by som povedal, že na platenú posilu neboli peniaze, tak prišiel Kalas.

Reagovat
Konspirator

Já byl na Shalke ten stadion je úplně nejvíc.. zajíždí jim tak trávník mimo stadion.. kdo to má?

Reagovat
Rudnevs

Bývalý manažér Schalke Rudi Assauer bol legendárny v reklame na FMko, v ktorej sa vozil na tom trávniku hore dole.

https://youtu.be/_x90sLJv2-M?si=m0rzSl1ilXwkeuGp

Reagovat
Pablos

dobrý ale nazývat EA sports manažer ...FMkem je na upálení na hranici

Reagovat
Unai

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak trávník mimo stadion fakt není nic výjimečného, ale musím uznat, že ten stadion je fakt úžasnej...škoda, že tam hraje takovej sračka tým

Reagovat
Mass

Schalke asi nejlepší druholigovej stadion na světě.

Reagovat
Cotton

Zbrojovka

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele