Kaká zůstane v Realu Madrid, Mourinho s ním počítá

24.07.2011, 12:21
Aktuality
Před dvěma roky se brazilský reprezentant Kaká přestěhoval z AC Milán do Realu Madrid a společně s Cristianem Ronaldem měl být trumfem Bílého baletu na cestě za návratem na španělský a evropský trůn. Zcela spokojen zatím nemůže být s výsledky individuálními ani týmovými, 29letý záložník ale ještě dostane možnost ukázat své kvality...

Angažmá Kaká v hlavním městě Španělska hodně poznamenaly zdravotní problémy a především s kolenem si vytrpěl své. S blížícím se koncem roku 2010 byl často probíraným tématem jeho možný odchod a mluvilo se o obou milánských velkoklubech, Kaká ale nakonec zůstal a stejně tomu bude i letos v létě, jelikož trenér Jose Mourinho s ním počítá.

"Vždy jsem říkal, že chci zůstat a hrát a přesvědčit za Real Madrid. Pomáhali mi přátelé, vedení i celý klub. Spekulace jsem očekával, ale mluvil jsem s trenérem i s klubem a ti byli v klidu. Nechci odejít, trenér mi řekl, že chce, abych zůstal a vedení mi sdělilo, že není třeba mě prodávat," prohlásil Kaká.

Real Madrid loni dokázal ukořistit Copa del Rey, letos jsou jeho ambice mnohem vyšší a jasným cílem je ukončit tříleté ligové kralování Barcelony. "Pro mě to bude velmi zvláštní, po dvou obtížných sezonách se konečně může jednat o povedené období. Doufám, že si zápasy užiji, koneckonců toto po mě Mourinho žádal - abych si to užil a hrál se sebevědomím," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (550)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele