Kaká by Zlatý míč udělil Ronaldovi

19.11.2007, 12:53
Aktuality
Fotbalový svět se již brzy dozví jméno nejlepšího fotbalisty roku působícího v Evropě. Podle řady odborníků by měl cenu Zlatý míč převzít záložník milánského AC Kaká, on sám však favorizuje Cristiana Ronalda z Manchesteru United...

"Je nejlepší. Nejenom pro své technické schopnosti, ale také kvůli tomu, co dokázal s Portugalskem," pochválil Brazilec svého konkurenta.

Kaká před sebou má nyní řadu cílů. Brazílie nedávno získala pořadatelství světového šampionátu v roce 2014 a fotbalista AC Milán by na něm rád navlékl kapitánskou pásku. "V roce 2014 budu stále ještě hrát a být kapitánem našeho národního týmu by bylo nádhernou zkušeností," zasnil se Kaká.

25letý fotbalista ovšem nemyslí pouze na fotbal a má i jiné sny. "Rád bych se setkal s Michaelem Jordanem. Byl zvolen nejlepším basketbalistou všech dob," sní Kaká o setkání s basketbalovou legendou Chicaga Bulls.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím si, že zlatý míč je ve správných rukou. Kaká byl prostě minulý rok nejlepší, hned zaním bych viděl Cristiana Ronalda, kterému přeji vítězství ve zlatém míči co nejdříve.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Výstavní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

krásně to trefil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele