Kaká: Bodový rozdíl je příliš velký

26.12.2007, 13:52
Aktuality
AC Milán je v hodně podobné situaci, v níž byl již v loňské sezoně. Po necelé první polovině sezony se prakticky již může rozloučit s vidinou zisku mistrovského titulu, což přiznává i nejlepší fotbalista planety Kaká...

"Boj o titul pro nás bude hodně složitý. Bodový rozdíl je příliš velký. Doufáme, že se dostaneme minimálně na příčky zajišťující start v Lize mistrů," prohlásil brazilský reprezentant.

V loňské sezoně byl na vině špatného startu AC do sezony bodový odečet za účast v korupční aféře, letos si Rossoneri mohou za současnou špatnou situaci sami. Mají sice odehrány o tři zápasy méně, než jejich městský rival a lídr tabulky Inter, i v případě třech výher však bude ztráta šestnáctibodová.

Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho mohou litovat především tragické bilance na domácím hřišti. Ze sedmi zápasů vytěžili pouze pět bodů, dali jenom tři branky a ještě ani jednou nevyhráli.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

Hmm , na titul muzou zapomenout a LM se jim taky hodne vzdaluje . Leda ze by obhajili a byli do LM nasazeni jako vitezove ale to pochybuju !

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je to těžké přiznání vlastní chyby. A že jich letos AC Milán nakupil dost, myslím v Serii A ! Sebekritika je těžká, ale prospěšná věc.

Reagovat
Hafna

Nechcu nic říkat, ale ono kupovat 30-ti leté hráče asi není ono... Když se podíváme na základní sestavu tak zjistím že 30 nemá snad jenom Kaká, Pirlo a Gilardino... Jako zkušenosti je věc dobrá, ale myslím že hráči jako Favalli, Bonera, Emerson nebo Serginho už na to nemají... Potom musíme uvážit že oni nemají útočníka! Z nouze hrají na jeden hrot a Pippo střílí jenom někdy a Gilardino nikdy. Ronaldo už na to taky nemá. A co teď? Navíc když jim Dida tropí chybu za chybou... Myslím, že by se měl tým omladit, protože mladé hráče bysme v AC hledali těžce... Snad jenom Kaká a Gourcuff. Prostě Inter je teď jinde než AC

Reagovat
Shevchenko

Prosímtě víš kolik má Bonera ?

Reagovat
Hafna

sry u něho jsem se sekl

Reagovat
sansiro

Kaladze, Gattuso nemá 30, teď se může zapojit Pato a Nesta je nejlepší

Reagovat
Hafna

Gattuso bude mít za 12 dní 30 a Kaladze za měsíc a něco Nesta je super, to nic neříkám, ale já to myslím tak že tomu AC chybí ta mladá dravost. Pato by to mohl trochu vyřešit, ale nvm no..

Reagovat
smazaný uživatel

spametaj sa a nepicuj ked neves ani kolko rokov maju ich hraci(bonera....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v odlišné filozofii vedení klubů, Inter má širší kádr což je výhoda pro dlouhodoubou soutěž jako je Serie A, zatím co v LM se jim nedaří dosáhnout většího úspěchu. ACM má zase velmi zkušené hráče, kteří dokáží zvládnout ty rozhodující zápasy jako jsou vyřazovací boje v LM apod., ale nemají sílu tak hrát celý rok proti soupeřům v lize. Ideální stav mělo AC tak před 2-3 roky, ale čas se nedá zastavit a je čas nakupit novou krev, minimálně jednoho hráče do každé řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Netraba to zbytočne rozpytvávať a riešiť. Myslím si, že AC sa zachráni, takže nechápem, o čo sa tak boja, furt majú od zostupovej preičky 4bodový náskok. Takže easy...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře to AC vytáhne na čtvrtý flek.

Reagovat
Shevchenko

O tom nepochybuju, ale ten boj jen o LM už mě sere.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele