Kahn se zastal chybujícího Rensinga

23.09.2008, 17:56
Aktuality
Bayern Mnichov o víkendu utrpěl v Allianz Aréně zahanbující prohru 2:5 od Werderu Brémy. Pod dvě inkasované branky se podepsal gólman Michael Rensing. Oliver Kahn, legenda mezi třemi tyčemi Bayernu, svého nástupce hájí.

Brémy v Mnichově vedly už o pět gólů. Až dva góly Tima Borowského daly výsledku pro fanoušky Bayernu o něco přijatelnější podobu.

Čisté svědomí nemá brankář Michael Rensing, který v létě v pozici jedničky nahradil legendárního Olivera Kahna. "Vždycky jsem říkal, že když chcete hrát s mladými hráči, musíte očekávat chyby. Bylo by špatně Rensingovi teď všechno vyčítat," hájí Kahn svého nástupce.

"Napadá mě příklad Ikera Casillase. V Realu začínal jako mladíček a lidé mu nevěřili. Ale Madrid ho podržel a dnes je z něho mistr Evropy a jeden z nejlepších brankářů na světě," pokračoval Kahn v rozhovoru pro Bild.

"Brankář podporu potřebuje víc než kdokoliv jiný," zamyslel se Kahn, který ví, o čem mluví. "Moje první sezona v Mnichově byla katastrofa. Lidé tehdy volali po návratu mého předchůdce Raimonda Aumanna."

Kahn hájil branku Bayernu od sezóny 1994/1995. Od té doby se stal klubovou ikonou a mezinárodně respektovanou osobností. V létě se rozhodl ukončit kariéru a jeho místo v bráně zaujal čtyřiadvacetiletý Michael Rensing.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com, bild.de

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aspon ze se ho zastal

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kámoš že se ho zastal mno..

Reagovat
smazaný uživatel

Rensing neni spatny, myslim si ze jeste ukaze ze chytat umi.... mozna je nervozni a dela nejake chyby... ale uricte by mel chytat dal

Reagovat
Tomanatura

Ten zápas ale vypadal z pohledu brankáře hrozně Oli má ale pravdu, nechápu proč ho někteří fanoušci vyvolávají zpět

Reagovat
irik

Kahnův návrat je hovadina nicméně vážim si jeho postoje , ale takové výkony jako teď Michael brankář Bayernu Mnichov opravdu podávat nemůže , tohle se nsmí opakovat a jestli se to opakovat bude , dojde naplnění to , s čím jsme kupovali Nickyho Butta

Reagovat
irik

Hanse-Georga

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ja se taky obcas spletu, ale nemohl jsme odolat... Jinak muj nazor je takovy ze Butt uz dlouho nechytal a nemyslim si ze by to bylo dobre reseni a vubec by to Rensingovi na jistote nepridalo

Reagovat
irik

jo to vidim .... jenomže my jsme Hanse-Georga Butta kupovali přesně za tím účelem , aby nastoupil v případě že Rensig nebude předvádět přesvědčivé výkony ... což by nastalo kdyby se tohle opakovalo , a Michael taky nesmí mít pocit , že mu všechno projde ...

Reagovat
Lojd

Hanse-Jörga!

Reagovat
irik

jo, já už z toho blbnu ... to je nějakej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Nickyho Butta?? to moc dobre nedopadnete radsi bych tam nechal Rensinga

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná fotka už ji vidim po několikaty ale pekna je

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že je nutno Rensinga podržet.Je to jeho první nešťasný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Aumann chytal za Bayern 1982-1994, 12 let, Oli 1994-2008 tj.14let, Rensing 2003-??? kdyby 13 let tak 2016. To je sci-fi. každopádně fandim mladýmu rensingovi. Oli a Aumann respect!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a vždycky chudák dvojka akorát dreher přišel do fcb s tím, dělat kahnovi dvojku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele