Kahn musí na operaci, šanci dostane Rensing

01.10.2007, 18:14
Aktuality
V bráně Bayernu Mnichov se zhruba měsíc neobjeví Oliver Kahn. Velezkušený německý brankář si během rozcvičování před utkáním s Bayerem Leverkusen poranil loket a podrobnější vyšetření odhalilo nutnost operace...

Kahna v duelu v Bay Areně opět skvěle zastoupil Michael Rensing, který měl velký podíl na celkovém vítězství Bayernu 1:0. Teprve 23letý brankář nyní bude mít možnost získal další cenné zkušenosti pro příští sezonu, v níž by měl Kahna mezi třemi tyčemi Bayernu nahradit. 38letý veterán totiž v létě pověsí rukavice na hřebík a vedení na místo jedničky počítá právě s Rensingem.

"Až se Oli uzdraví, bude zase chytat on. Tuhle pozici si získal a zaslouží si ukončit kariéru nějakým úspěchem. Můj čas přijde," nespěchá Rensing.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
Kapřík

Tipuju, že Rensing bude Kahnovou plnohodnotnou náhradou. A v hlavě to má, zdá se, spořádaný, tak doufám že mě nezklame.

Reagovat
HOST*Jens Lehmann

Kahn je nejlepší měl bych chytat ještě více sezon...a ne jak já nic neumím a v Arsenalu hraju hovno (Jens Lehmann

Reagovat
HOST*Kahn 1

Kahn je stále nejlepší a vždy bude

Reagovat
HOST*davos

kahn je stary dedek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele